נזלת אצל תינוקות

• פותח הנושא GOG1
  • פורסם בתאריך

GOG1

New member
נזלת אצל תינוקות

הסתיו מגיע, והנה הילד שלי בן שנתיים, מתחיל לנזול ולהשתעל. תמיד טיפלתי בו במוקוליט, אבל לאחרונה הייתי אצל רופאת ילדים מחליפה, אמרה לי שהמוקוליט רק מחמיר את הליחה, מגדיל את הכמות שלה... יש בבתי המרקחת סירופים אבל הם מלאים אלכוהול, האם יש מוצרים אחרים שתוכלו להמליץ לי עליהם שעוזרים ליבש נזלת וליחה? או אולי תה? הוא אוהבת לשתות תה
ושאלה שניה, אני לפני תהליך גרושין, האם טיפול בפרחי באך, יעזור לילדים להתמודד עם המצב החדש? ולגבי מהילה של התמצית, האם ניתן לערבב בבקבוק עם מים? מאחר ובני הקטן לא ממש מוכן לקבל את הטיפות בכפית. תודה רבה על התשובות

freearth10

New member
יכול להיות שהקשר בין הנזלת והשעול

הוא לא רק עונתי אלא גם בעקבות התהליכים שקורים בבית. וכן ניתן למהול פרחי באך במים. ממליצה גם לך. זו תקופה לא קלה והתמציות יכולות אכן לעזור, אבל כמובן מומלץ ללכת למטפל ולא להשתמש ברסקיו שטוב למקרים של sos.

GOG1

New member
תודה, אני הולכת למטפל שיעשה

איבחון כמו שצריך, אני בטוחה שיש קשר מסויים בין הדברים.

כמה שיטות סבתא

ראשית 'לרמות את ההצטננות' - לשים מתחת לראש בקבוק מים חמים - המוח האחורי נותן פקודות לעצבי הגוף והמסר שלו הוא שחם ובריא. זה מזרז את סיום המצב. כל 3 שעות להחליף עלה כרוב לבן (מורידים את החלקים הקשים), סופג נוזלים היטב, לשים על אזור תיבת התהודה. באיחולי עונות של בריאות טובה.

נופשת

New member
כדאי גם ללכת למישהו שמבין בתזונה

יש הרבה מאוד מאכלים שילדים נוהגים לצרוך, שניתן להחליפם באחרים, ובכך לשפר את מאזן הנוזלים באף. עם הילדים הפרטיים שלי, הטיפול התזונתי יחד עם הומואופטיה ביתית עזר מאוד.

למעלה