נזלת אלרגית

מ א י.

New member
יש לי כנראה נזלת אלרגית?

האמת שאני לא בטוחה .. כול מה שאני יודעת זה שמגיל העשרה בערך התחילה להיות לי המון המון ליחה שאני יודעת שמקורה מהאף. הלכתי לעשות בדיקה כזאת של מעברי האף ואמרו שזה הכול בסדר. אבל אני בטוחה שזה משם(יורד למטה) אני מדיי פעם לוקחת נוסידקס (בלי הוראת רופא) וזה עוזר לי בצורה מדהימה הבעיה היא שכתוב בפתק של הנוסידקס שאסור לקחת את זה יותר מיומיים רצוף ואז יוצא שחודש אני בלי זה ואז שוב יומיים של הקלה. מה אתם יכולים להציע לי? אילו תכשירים יש בשוק שאפשר לקנות ויעזרו לי (האם תוכלו לציין כאלה שנותנים בלי מרשם , כמו גם כאלה שנותנים עם מרשם). תודה רבה. מאי. נ.ב - ועוד שאלה קטנה - איך עובד הנוסידקס????? (אם תוכלו להסביר בפירוט האפשרי כמובן..)

קובי כ

New member
למאי שלום

בהחלט מה שכתוב בנוסידקס נכון.. אסור למעשה לקחת אותו יותר מחמישה ימים רצוף. הסיבה לכך היא בגלל שתרופה זאת מכילה חומר נוגד גודש באף. מעט לגבי הנוסידקס: נוסידקס מכיל שני חומרים פעילים: א. PSEUDOEPHEDRINE שזהו חומר נוגד גודש, ומצוי בתכשירים רבים לטיפול בנזלת. ב. DEXCHLORPHENIRAMINE

קובי כ

New member
למאי שלום

בהחלט מה שכתוב בנוסידקס נכון.. אסור למעשה לקחת אותו יותר מחמישה ימים רצוף. הסיבה לכך היא בגלל שתרופה זאת מכילה חומר נוגד גודש באף. מעט לגבי הנוסידקס: נוסידקס מכיל שני חומרים פעילים: א. PSEUDOEPHEDRINE שזהו חומר נוגד גודש, ומצוי בתכשירים רבים לטיפול בנזלת. ב. DEXCHLORPHENIRAMINE - שזהו חומר אנטי-היסטאמיני (נוגד אלרגיה) וכן גורם לייבש את האף. תרופות שתוכלי לרכוש בלי מרשם לבעיה אותה את מתארת הן תרופות אנטי-היסטמיניות, שאותן בד"כ ניתן לקחת ללא הגבלה. דוגמאות לתרופות כאלו שיוכלו לעזור לבעיית האלרגיה הן: 1. לורסטין 2. זילרג'י ניתן לרכוש אותם ללא מרשם רופא. בברכה,

למעלה