נזלת אלרגית

Betterman

New member
נזלת אלרגית

שלום,

אני סובל מנזלת אלרגית והתעטשויות בשעות הבוקר מאז שהייתי ילד. בשנים האחרונות המצב החמיר מאוד, ונדיר שיש לי בוקר "שקט" מהתעטשויות. לעיתים קרובות ההתעטשויות ממשיכות עד שעות הצהריים, ופוגעות מאוד באיכות החיים. ההתעטשויות נמשכות לאורך כל השנה, ולא תלויים במיקום גיאוגרפי (עברתי מספר מקומות מגורים בשנים אחרונים וגם הייתי בחו"ל תקופות ארוכות - זה קורה גם בהר וגם בעמק, ובתדירות דומה).
ניסיתי 10 מפגשים של דיקור סיני בקופ"ח כללית, מה שלא סייע בכלל לבעיה, ולכן לא המשכתי אותם. בהקשר הזה שווה לציין שהייתי אצל תזונאית במסגרת הטיפולים האלו, ונאמר לי לנסות ולהמנע מגלוטן, ובזה אני לא יכול לעמוד. גם ככה אני משתדל להקפיד על תזונה טבעונית, אז זה כבר ממש מגביל אותי.
כיום אני לוקח סטרונאז (סטרואידים לאף), אבל נראה שגם לתרופה הזו הגוף לאט לאט מתחיל להתרגל, והיא אמנם עוזרת, אבל פחות ממה שעזרה לפני מס' חודשים. בנוסף, בגלל שמדובר בסטרואידים, אני לא תמיד משתמש בה בגלל חשש מכל תופעות הלוואי, אז בהחלט יכול להיות שבגלל שאני קצת מחפף התרופה פחות עוזרת.
חשבתי לנסות לפנות שוב פעם לרפואה האלטרנטיבית, אבל הפעם לקבל המלצות לרופאים אלטרנטיביים מאנשים שהייתה להם בעיה דומה לשלי והצליחו להפטר ממנה לחלוטין ללא סטרואידים ועם גלוטן :)

תודה מראש.

לכאורה תנאים.....

היי
הייתי הולך לכיוון ההומאופטיה וח"ו לא להוריד גלוטן ולגבי סטרואיידים - אין מילים.
קח בחשבון שצריך גם כאן סבלנות........ אגב כמו בכל שיטה.
מעבר לכך הייתי בודק רגשת את העניין מאז היותך ילד ועד היום בכל הקשור לכך.
אני מעריך שאתה לא בכור במשפחה.....
מעבר לכך חסרים עוד פרטים ע"מ לראות את התמונה בצורה כוללת ומעמיקה.

בהצלחה!

Betterman

New member
אילו פרטים חסרים?

קודם כל תודה על התגובה.
אני סובל מהבעיה מאז שהייתי ילד, והיא החמירה בחמש השנים האחרונות. עשיתי בדיקת אלרגיה ולפי הבדיקה אני לא אלרגי לכלום.
אילו פרטים חסרים? אשמח לפרט עוד.
האם יש למישהו המלצות על מטפל בדרום (אני מתגורר בב"ש)?
תודה

מצפה.....

היי
כשם שלא הייתי רוצה לעבור ניתוח במחשב - גם לא הייתי רוצה לכתוב ראיון עומק באינטרנט - כך לפחות אני מקווה.......

פנה למטפל באיזורך ורק אחרי ראיון עומק מקיף אפשר להתיחס ביתר רצינות למצבך ולהתחיל לעבוד בשיטת הבוררות.....

יש את 0אור0 מהפורום שהיא מעולה!!!
בהצלחה!

0 אור 0

New member
קינסיולוגיה או צמחי מרפא

נושא האלרגיה הואמורכב ושונה מאשר נושאים אחרים, ולכן קופות החולים ששולחים את כולם אוטומטית לדיקור , וגם תזונה כזו או אחרת לא מש עוזרות (אלא אם כן אתה אלרגי למזון מסויים , ההמנעות ממנו לא תעזור בכלל)
השיטה שבה מאבחנים את גורם האלרגיה ומאפשרים להמנע ממנה היא קיסיולוגיה /איפק - מטפל שאני מכירה בשיטה הוא סביון סגל ממודיעין.
גם ברפואה הקונבנציונלית יש מרפאות אלרגיה - אבל אני לא חושבת שהם יודעים לרפא
יש גם צמחי מרפא אנטי-אלרגניים שמאפשרים הקלה רבה, אבל בעצם גם הם סימפטומטיים לא פחות מהתרופות
&nbsp

Betterman

New member
תודה רבה!

מכירה מישהו באיזור הדרום? אני מתגורר בב"ש.

0 אור 0

New member
חזרתי

מצטערת על הזמן הרב, לא הייתי ליד מחשב כל הפסח
האמת שאני מהדרום , סמוך לבאר שבע, אבל אני לא מטפלת באיפק, ולצערי כבר עברו הרבה שנים מאז הלימודים שלי אז אני לא בטוחה מי מטפל בשיטה באיזור
נדמה לי שלענת רבלין יש מכשור לבדיקות אלרגיה

למעלה