נזכרת....

*קסנדרה

New member
נזכרת....

נזכרת... עוטפת את חפציי הדוממים בנייר עטיפה אדום עם פרפרים לבנים ומניחה אותם לראווה הכל היה שם ומה שלא ראיתי אז אני נזכרת עכשיו בובה ללא יד עם פנים זהובות דובון מרופט עם ריח חמוץ כפתורים בשלל צבעים המושחלים על חוט וחרצני זיתים שנשמרו כבר אז בימים נשכחים השלתי זמן כמו בסרט מתמשך שאיבד פרטים והאהבה שאני מגלה ברגעים האלו אינה מופנית לאיש וגם, אינה שייכת לי קסנדרה כל הזכויות שמורות

*קסנדרה

New member
תודה רוזבד

רוזבד יקר כמה שאכתוב ואכביר במלים לא יספיק אתה מקסים תודה קסנדרה

תום .

New member
קסנדרה

אני חייבת להתוודות בפנייך שאני מרגישה שאני ממש ממחזרת את עצמי,ועם כל פעם שאני נתקלת בשיר נוסף שלך אני חוזרת על אותן קלישאות ועל אותן מילים עצמן שוב ושוב...כי כמה מילים כבר קיימות כדי לתאר משהו? ולא נותר לי אלא למחזר את עצמי שוב ובפעם המי יודע כמה לומר לך שאת פשוט כותבת מקסים,ואני נהנת כל פעם מחדש...תודה.

*קסנדרה

New member
תום, תודה לך יקירה

תום יקרה תודה לך על תגובותייך והתייחסותך תודה שאת בפורום הזה תודה שוב אין קלישאות יש יפי נפש ואת בעיניי יפת נפש קסנדרה

FireAngel

New member
כרגיל אין מילים...

כמו תום אני מרגיש פחות או יותר אותו דבר... את כל הזמן מדהימה מחדש! מיקי

מקסים ! אהבתי...

הזמן טובע בנו את אותותיו ואין לנו לעיתים ברירה אלא להותיר אחרינו זכרונות יקרים... עטופים בדמויות ובחפצים המחשת בצורה עדינה ומהולת רגש - את הפרידה מהזמנים האחרים ובכך ריגשת אותי מאוד :) תודה לך ענבל

למעלה