נזכרתי!

NasTy GirL

New member
נזכרתי!

טוב, יש לי שתי שאלות: א. זה שיר רוק, עם גיטרות בעיקר. מה שאני זוכרת מהשיר זה: THERE IS NO SUNSHINE WHEN SHE´S GONE AND WHEN SHE COMES BACK-THE SUN IS COME או משהו כזה... אני חושבת שהשם של השיר זה השורה הראשונה... אבל אין את השורה הזו בקאזה, אז אני לא יודעת... ב.-שוב שכחתי...

shnashit

New member
תחפשי..

תחפשי בקאזה תחת השם Ain´t No Sunshine. אין לי מושג של מי זה במקור, הקאזה (כידוע) מאוד לא החלטי...

NasTy GirL

New member
../images/Emo108.gif

יש לשיר הזה מיליון ביצועים- של DMX ועוד. לכולם יש את אותם המילים-אבל לא את אותה המוזיקה... אני חיפשתי את AIN´T NO SUNSHINE WHEN SHE´S GONA של OTIS REDDING שווה עוגייה!
אגב, מצאתי פה מהודעות של אנשים אחרים שירים שאני אוהבת ושכחתי... תודה
שהזכרתם לי

במשך כחצי שנה אספתי את השיר הזה

כל הגרסאות שקימות לו נמצאות אצלי יש לי 25 גרסאות אומרים שיש עוד אני אישית לא מצאתי אני יעלה את הרשימה בצהריים אין לי כוח כרגע :) אם תמצאי משהו שאין לי תודיע לי ביי מיוזיק

NasTy GirL

New member
הנה כל מה שמצאתי...../images/Emo108.gif

al green bill withers bobby blue bland cassidy eva david cassidy dmx he joe cocker lighthouse family notting hill ottis redding paul rodjers_jeff beck pop idol sting the nylos זה כל מה שמצאתי עכשיו, יש לי שאלה... מה מהם הכי יפה?

Lee Tergesen

New member
../images/Emo79.gif Bill Withers

דומני שזו גם הגירסה המקורית, לא? גם אם לא, זו הגירסה הכי יפה לדעתי והיא גם הגירסה ששובצה בסרט "נוטינג היל", מה שגרם לתחייה מחודשת של השיר. ביצ´ר

למעלה