נזכרתי למה

נזכרתי למה

מחקתי אותו מהמסנג'ר.. כי הוא חכם, מקסים, שנון, מצחיק ובעיקר, לא נענה לחיזוריי... אחרי תקופה ארוכה חזרנו להתכתב בהודעות והיום הוספתי אותו חזרה למסנג'ר. הוא ידע שמחקתי אותו. והוא טס עוד שבועיים לטיול שמתוכנן להמשך שנה. ברור לי שזה חסר סיכוי. אז למה זה מרגיש לי אוף אחד גדול?
לילה טוב!

Jessio

New member
אם הוא לא נענה לחיזורים שלך ..

סימן שהוא פשוט לא שווה אותך. עצה שלי - תמיד תקשיבי לרגש הפנימי שלך. אם את מרגישה שאין סיכוי לקשר - תעברי הלאה. אני יצאתי עם אחד, ותמיד הייתה לי הרגשה שלא נהיה ביחד, פשוט לא ראיתי אותנו ביחד, וואכן זה נגמר. תמיד תקשיבי ללב שלך.

דווקא אני נגד האינטואיציה הזו

התחושה של לא נהיה ביחד הרסה לי כמו שאני רואה את זה קשר אחד עם אדם מדהים שפשוט חשבתי שאני פחות מדיי שווה בשבילו... מאז למרות שלא עבר הרבה, למדתי לנסות לפחות לתת הזדמנות הוגנת לכל בחור גם ל"יותר מדיי טוב בשביל להיות אמיתי"

oferyosi

New member
"ותמיד הייתה לי הרגשה שלא נהיה ביחד"

ואולי זו בדיוק הייתה נבואה שהגשימה את עצמה??? לא ראית אתכם ביחד - אז גם בתת מודע גרמת לזה שזה באמת לא יהיה - יכול להיות???

עופר יוסי ../images/Emo13.gif

אני אשמח לדבר איתך על תת מודע ונבואות שמגשימות את עצמן :) איזה כיף לראות בן אדם כזה, גם אם זה המשפט היחיד של מודעות עצמית שהוא מכיר ..

Jessio

New member
הוא היה ..

סנוב, מתלהב, עסוק בלהחמיא לעצמו כל היום ובלרדת עליי, להזכיר לי כמה המקצוע שלו הרבה יותר חשוב וקשה מהמקצוע שלי, לא טרח להגיד מילים יפות, רוב הזמן היה מזלזל ופוגע. אז לא נראה לי שזו נבואה שהגשימה את עצמה. להפך, בתהחלה נורא השתדלתי לתת לו הרבה הזדמנויות (ואנשים היו אומרים לי שאני פשוט מטומטמת איך אני לא עוזבת אותו), אבל ברגע שהוא התחיל לזלזל ולצעוק עליי ליד החברים שלו, סיימתי את זה.

כי

אולי הוא חכם, מקסים, שנון ומצחיק. את מחבבת ואוהבת אותו ורוצה אתו קשר. השתדלי להיות טובה ונחמדה אליו ולהיות אתו בקשר ככל שירצה, ואולי יתפתח משהו טוב.

זכוכיות

New member
../images/Emo24.gif

תעשי מה שאת מרגישה. אם נזכרת, אל תתביישי להעלם בשנית. את הכי חשובה.

למעלה