נזכרתי היום

כן פרפרים

בעברי היו לי שני קשרים מדהימים שהתחילו בדייט וכן הם היו מאוד משמעותיים אחד מהם הפך ברבות הימים לחבר טוב שישאר לעד

רות 2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בגלל מה שכתבתי לך פרפרים קיבלתי 9 מסרים.... הצעות לבליינדייט ( מבעלי ניק וכרטיס.... נקי לחלוטין משום מה??!) וזה בהחלט גורם לחיוך כזה להשאר תקוע בפרצוף...בשל המחמאה.. כמו שכתבתי חוץ מרצון באופן כללי (שיש)..וקבלת השיטה.. אני צריכה ללכת למכולת בדחיפות עם רשימת קניות... -1קילו של סובלנות (שכניראה אין לי עכשיו)...לכל התהליך הלא ספונטי הזה. 2 קילו של רצון להשקיע זמן ..בלהתיחס..ולברור.. אם שכחתי משהו ברשימה.... לנושא הספצצציפי..הזה אז יאללה תוסיפו בנות...

שUUUUUUU

כמה שאני אוהבת את המסרים האלה
תוספת לרשימה רצית???
הרבה הומור
תשומת לב לדקויות שמסתתרות בין המילים
בטחון ואהבה לעצמך שאף אחד לא יצליח לערער נו? מה את אומרת יש דייט?

../images/Emo9.gif שמחה בשבילך

ו -
את בין היחידים שענו לשאלה בלי להפגע ממנה באופן אישי.... פרפרים

*יערית

New member
את לא פוגעת..

אבל העובדות קיימות..בן זוגי ואנוכי אוטוטו
שנתיים יחד..הכרנו דרך פורום שכתבנו ועדיין כותבים בו,אכן לא הכרתי אותו בגלל הכתיבה היינו צריכים לממש הכרות מחוצה לפורום. עכשיו הזכרת לי שזה הדייט השני שלי אחרי הגרושין והאחרון

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

הסיפור שלכם רק מחזק את דעתי שהכרות "מיקרית" כמו כתיבה משותפת בפורום שלא סוחבת על גבה "הצהרות מראש"למינהן יש לה סיכוי טוב יותר להפוך להיכרות משמעותית חברית או רומנטית... מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם יחד
פרפרים

s h o o s h a

New member
סתם שאלה שהתפרפרה לה מהמקלדת

למה? באתרי ההכרויות אין בני אדם? ואיך נגיע לדייטים אם לא נכיר? ואלו שהכרנו במסגרת העבודה/קורס/לימודים/אחר - האם לא קרה שהתבברר כי הם חזירים מגעילים ועוד כל מיני כינויים שכל אחד/ת מדביקים כאוות נפשם? הרי אין מתכון בטוח להצלחה עובדה-התחתנו עם בחירי לבנו ונשבענו באש ובמים ואנחנו כאן בפרק שני אז, אל להכליל כי יש מכאן ומכאן, מכל סוג וזן וכל אחד/ת בוחר/ת לעצמו/ה את הדרך הנכונה והמתאימה לו ובכל מקרה, אין הדבר פסול בדיוק כפי ש"לקחת חלק בפעילויות שיש בהן הנאה ומשתתפים בהם בני שני המינים" אינו פסול אף הוא. יום טוב ובוקר נפלא (מוצאת את עצמי חוזרת אט אט לתפקוד מלא...)

חבל לי....

שזה מה שהובן מדבריי
אבל נראה לי שהתנצלתי מספיק ליום אחד ומפנה אותך לתשובתי לרד פרפרים (עוברת הלאה)

spivak12

New member
הוצאת לי את הפילים מהמה

נכנסתי היום לפורום לאחר תקופה מסוימת בה נעדרתי ממנו. רגע לפני שנכנסתי עברו בי בדיוק המחשבות אותם היטבת לתאר בדברייך. המחשבות האלה מקבלות משנה תוקף בשבוע בו נישאה אחותי והחלה את פרק ב', ומספר הפעמים של "בקרוב אצלך" מופיע במינון גדול מהרגיל. אני יכולה לומר לך לגבי, שפרק ב' שלי, על אף שאין לי התנגדות לקראתו, חייב להיות אדם שירצה בטוב שלי בדיוק כשם שאני ארצה בטוב שלו. או במילים אחרות זוגיות - לא בכל מחיר דבר אחד אני אישית יודעת בוודאות, שלעיתים טוב היות האדם לבדו מאשר בזוגיות דפוקה.

מאדי 1

New member
הזכרת לי גם

אבל איכשהו האהבות האלו של פעם, מלפני הנישואים, מקוטלגות אצלי כאהבות בוסר. לאהוב, וואוו, מילה גדולה. כשאני חושבת על אהבה, מתלווה לזה תחושה של דבר שהוא טוב מדי להיות אמיתי. לראות את העולם בוורוד. אופס, ואני דווקא רוצה לראות את העולם בצבעים טבעיים. לאהוב בצבעים טבעיים זה דבר שעוד לא התנסיתי בו. כשחושבים על זה, על איך זה מרגיש לאהוב, וכמה זה חסר, זה גם קצת צובט ב-

הכיוון שלך נפלא...אם חסר זה טוב

שבת שלום לך יקירתי המקסימה אדומת השיער
רק חיוב צומח ממשפטייך אלו.. עצם העובדה שהאהבה חסרה לך סימן שהכיוון שלך חיובי... רוצה עוד ועוד לאהוב, להתאהב ולהרגיש נאהבת... אם זה היה הפוך והיית אומרת לא חסרה לי אהבה, לא חסרים לי חיבוקים, מגע, חום ופינוקים הייתי דואגת....
אם אני אומרת את זה .....באמת את יכולה לחייך.... מסתכלת במבט לאחור על הפרשיה שהייתה (ההיא עם השכמת הבוקר) וצוחקת מעצמי עד כמה התפתתי והאמנתי כפתי כי חשבתי והאמנתי שהנה נוקשת לה בדלתי את זו שחשבתיה לאהבתי... שתהיה לכולנו שבת נפלאה ומסקימה

אישונת בואי שניה (רוצה ללחוש לך סוד

אז היתה לך פרשיה וגם טיפה ריגוש קחי את זה כחוויה למדת ממנה משהו אני בטוחה ו... הכי חשוב אל תלקי את עצמך הרימי ראש למעלה והמשיכי בחיוך שב"ש

ניצתי שמת לב מה כתבתי? ../images/Emo3.gif

כתבתי שאני מסתכלת לאחור על הפרשייה וצוחקת מעצמי עד כמה פישלתי בגלל הרצון לפתוח דלתי לזו שאולי חשבתיה לאהבתי החדשה... הפרשיה מאחוריי....כעת בתקופת צינון וזהו........קדימה בחיוך

למעלה