נזכרתי היום

Lonely In Blue

New member
מה זה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ההיית או חלמתי חלום ?
מענין אם תיזכי לזר פרחים... כמנהג הבית... נדמה לי שהוא ניתן רק עבור הודעה עם תוכן... אפשר שנראה אותך קצת
את באה או הולכת
להגיד ברוכה הבאה

spidi2

New member
ואת... תי'רגעי......

אני כאן... ואני לא קמצנית ב
ים, מי כמוך יודעת...
אז יש מספיק... גם בשבילך וגם בשבילו...
ו... חושבת שהרבה זמן לא אמרתי לך ש... אני אוהבת אותך
אז הריני לומר... אני אוהבת אותך

spidi2

New member
יקירי......../images/Emo24.gif

אני באה והולכת... אני לא נשארת...
סתםםםםםם... קצת קוראת... מתחילה להתעניין, מה אתה אומר
הגיע הזמן
פרק ב'... המממממממ... עדיין תלוש עבורי... אבל מה שבטוח שפרק א'... צריך כבר להסתיים...
ומה שבטוח... היה שווה לבקר לפחות בשביל ה
ים....

spidi2

New member
מורכבת../images/Emo35.gif אני../images/Emo35.gif

כולה בחורה פשוטה... בחיי
וואלה.... ואת מה אומרת
מתאים לי הפורום הזה
כלומר חתיכי לי כזה
אני עוד מתרגלת... מדי פעם מסתכלת... עד שאתמקם... ואז.... קדימה... ב-א-ל-ג-ן
(איך ניצת
היא מרשה באלגנים וכאלה
כי אני.. אני שקט לא ממש מתאים לי....
)

Lonely In Blue

New member
אחחחח יקירתי... ../images/Emo141.gif

אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותר על החגיגה כבר שבוע וחצי לא שמעתי ממך את לא רצינית, את נעלמת לי כל פעם
( שמת לב
) ספידוש, עזבי את הפרקים... 'סתכלי על הסיפור והעיקר... שיהיה הפי אנד
טוב, אז אנחנו החלטתי (
) שאת נשארת Welcome ויאללה בלאגן

spidi2

New member
../images/Emo24.gif מחומש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בשבילי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זאת אומרת שאתה הממונה על סדנאות ה
ים ב
הזה
כי..... האמת..... כבר שכחתי איך מחבקים.... אתה מוכן להזכיר לי
מין קורסון מהיר שכזה...
אני באה והולכת...
עד שאחליט להשתקע... ולחיות את הסיפור...
יאוווו... אבל בעצם כבר החלטת... אז... מי אני שאשבור לך את המילה... אז יאללה... ב-א-ל-ג-ן
(...ועכשיו ניצת חושבת לעצמה... יאווווו... עוד פעם באלגן
מה היא מתכננת לי, זאתי
)

*יערית

New member
רדית..

מעליב ביותר בטוחה שאותי זה היה מקרקע לאחר מכן.... אבל את לדעתי לא מהסוג הזה של מקורקעות..אל תתני לאדיוט אחד להשפיע על הרצון בכל זאת למצוא את האחד שיענה למבוקשך

r e d head

New member
יעריתוש...

בחיי שזה אפילו לא העליב אותי מין הסתם שמעתי כאלה התבטאויות בכמויות , עבר של 3 שנים לא נשכח כל כך מהר
סתם היתה לי אתמול בלילה מחשבה נוגה, שבבוקר התפוגגה (אפילו מתחרז)

../images/Emo4.gif

בלי לפגוע באף אחד כאן אני ממש לא מאמינה בדייטים והכרויות דרך אתרי ההכרויות למיניהם... יש בזה משהו מאולץ כפוי ולא כייפי (מנסיוני הדל ביותר...) וכשאין כיף קשה לזה מאוד להתפתח למשהו נחמד. סתם מעניין אותי לדעת האם יש כאן בבית הזה מישהו שהצליח לפתח קשר משמעותי שהתחיל בדייט כזה...
לדעתי (האישית ביותר) רוב הקשרים המשמעותיים שלנו מתפתחים מהכרויות מקריות המאפשרות לנו להכיר בדרך בלתי אמצעית את האדם שמולינו כגון הכרות במקום העבודה, בזמן לימודים, חוגים קורסים טיולים וכו'. הרבה יותר מעשי בעניי לקחת חלק בפעילויות שיש בהן הנאה ומשתתפים בהם בני שני המינים ולא בסינון של מודעות הכרות על סמך קריטריונים כאלה או אחרים. כולנו מוקפים באנשים שונים וצריץ להשקיע מאמץ בהגדלת המעגלים הללו ...במקום בדייטינג.... זה מרוקן במקום למלא פרפרים (לא שופטת אף אחד אלא רק מביעה דיעה)

רות 2

New member
את כותבת הדברים..

ממקום שמוכר לך ודרך ההתנסות שלך.. .וכניראה במקרה של הדייטים מהאתרים למינהם... לא ממש צלחה.... -גם אני עד כה לא התנסתי .... ואלללה לא יודעת למה??! ... עדיין לא ממש בא לי! ואין לי הסובלנות לנושא הבליינדט.... "ראיוןטלפוני" וכו' ונכון גם אני את האנשים שהכרתי עד כה התחברתי /נימשכתי התידדתי...הם אנשים שפגשתי במסיבות בלימודים בעבודה.. אבל אני מכירה זוגות שהכירו בדרך הזו ויש בינהם והם לא מעט.. זוגיות מוצלחת כי הם נתנו צ'נס למשהו שאני ואת לא נתנו !!...(עדיין)

r e d head

New member
זה נכון מאוד מה שאת אומרת

רק שלרוב הם לא מסתובבים עם שלט |פנוי להובלה| ויש לי תקופות אני מבררת פרטים על חתיכים שעוברים בסביבה, בד"כ הם נשואים. ואולי באמת בגלל שניסיונך דל ביותר. אני ועוד כמה אנשים נחמדים שאני מכירה מכאן ומשם הכרנו בזכות האינטרנט חברים. חברים אמיתיים. האינטרנט זה רק עוד דרך עם כל המינוסים, הפלוס היחיד שווה המון (ככה אומרים על לימון). קצת נעלבתי מהפרצוף הזה
שיהיה.

קודמקול ../images/Emo52.gif

באמת באמת שלא התכוונתי לפגוע ודבריי לא היו מכוונים אלייך אישית מהתגובות שקיבלתי אני מבינה שפגעתי בעוד כמה אנשים מלבדך ושלא הצלחתי להעביר את המחשבה ההיא בצורה נכונה ועל כך אני מצירה וחשוב לי להבהיר את דבריי: אינני שוללת פגישות דרך אתרי הכרויות למיניהם ובוודאי שאינני חושבת שיש פסול בכך או שיש טעם לפגם באנשים שעושים זאת. כל דרך להכיר אנשים חדשים היא לגיטימית וכשרה בעיניי רק שלדעתי יש דרכים שבהן הסיכוי למצוא בן זוג הוא גבוה יותר מאשר בדרכים אחרות ואת המשאבים הדלים שלנו (זמן, כוחות נפש וכו') עדיף להשקיע בדרך שמניבה את הסיכוי הגבוה ביותר.... ובקשר להכרויות באינטרנט: מעולם לא אמרתי שיש בכך פסול, להיפך, אני חושבת שהאינטרנט הוא דרך מצוינת להרחיב את מעגל ההכרויות שלנו אבל בעיניי יש עדיפות למפגשי פורום ובילויים משותפים למינהם דוגמת המפגשים המתקיימים מעת לעת בבית השכן על פני דייטינג אישי לוחץ עם מישהו שלא פגשתי מעולם שכן הם מאפשרים איזושהי היכרות ראשונית פתוחה ונחמדה יותר והסיפור של יערית ואחרות כאן שפגשו חברים ובני זוג בדרך זו רק מחזקים את הנקודה. לכן קשה לי להבין (ושוב אינני שופטת אף אחד) אנשים השומרים בקנאות על אנונימיות ונמנעים ממפגשי פורומים למינהם ובמקביל מחפשים בני זוג פוטנציאלים באתרי הכרויות זה קצת כמו דבר והיפוכו בעיניי... ושוב אני מתנצלת בפני מי שנפגע מדבריי
פרפרים (
)

ophra

New member
בואי נתחיל מזה

שלא נפגעתי בכלל, ושעם האמירה העקרונית אני מסכימה במאה אחוז
יש יותר סיכוי למצוא מישהו שיתאים לי מכל הבחינות החשובות בסביבה הטבעית שבה אני חיה: שכונה עבודה חוגים או פעילויות אחרות שהן חלק מהשגרה והלוואי וזה היה קורה רק ש.... השכונה שאני גרה בה היא בורגנית להחריד חוץ ממני יש עוד שתי נשים גרושות בערך בשכונה והן שתיהן חברות מאד-מאד טובות שלי...
הסיכוי לפגוש באסיפת הורים או במכולת גבר מעניין, מעוניין ופנוי שואף לאפס, אם לא פחות מזה. בעבודה שלי יש בעיקר אנשים.... איך לומר....
שאינם כוס התה הפרטית שלי. מצאתי איש אחד (מתוך בערך 120 (
)) שמתחבר אלי יופי הוא אפילו פנוי ואפילו ניסינו.... ולא הצליח...
נשארנו חברים טובים. טובים מאד. וזה הרבה, אבל זה לא הנושא שעל הפרק חוגים ופעילויות אחרות.... חשבתי על זה הרבה בעבר, גם בהקשר שאת דיברת עליו - להרחיב את מעגלי ההיכרויות בדרך כזו כאמא לשני גורים קטנים מתעוררת בעיה של זמן בעיה של תקציב ובעיקר בעיה של אנרגיות.... הבנתי גם שללכת לחוג או פעילות במטרה לפגוש אנשים מפספס קצת את הרעיון של ללכת לחוג או פעילות שאמור להיות מתוך עניין ללמוד משהו או להתעסק במשהו שמעניין אותי בסוף יצא שלא הלכתי לכלום.... בינתיים
לכן הדרך היחידה שאני יכולה לחשוב עליה להכיר אנשים היא דרך הכרויות חברים ש"משדכים" מדי פעם או הכרויות אינטרנטיות. להגיד לך שאני אוהבת את זה
בוודאי שלא. המלאכותיות של זה, האג'נדה הזו שנמצאת באויר משיחת הטלפון הראשונה והלאה התכליתיות של השיחות והפגישות האלו העירנות וה"רשימות" שכל אחד מגיע איתם לפגישות האלו כל אלה בעייתיים. זה נכון. רק שעוד לא מצאתי דרך אחרת....
ולעניין האנונימיות - אמר עלי פעם מישהו שאני אדוקה מאד בשמירה על הפרטיות שלי אני חושבת שזה נכון ולא נכון בו זמנית. מצד אחד "התפשטתי" כאן בפורום לא פעם ולא פעמיים
חשפתי קרביים, נפש ולב. מצד שני אני אכן לא משתתפת במפגשים, מבחירה. נסיונם של אחרים לימד אותי שקשה מאד להמשיך "להתפשט" אחרי שמוותרים על האנונימיות אחרי שהופכים לחלק מהחבורה של אנשים שנפגשים מחוץ לצג המחשב ומקיימים חיי חברה אמיתיים ולא וירטואליים. היה שלב (קצר יחסית) שבו התלבטתי איזה משתי האופציות עדיפה לי: האם אני רוצה להצטרף למעגל החברתי הזה ולוותר על היכולת לחשוף ולהתפשט פה בכל פעם שירגיש לי? או שאני מעדיפה להמשיך לכתוב בחופשיות מלאה, ולוותר על המעגל החברתי שמציע הפורום השכן? בחרתי מן הסתם באופציה השניה. אני מודה, עם צער מסוים על הויתור שכרוך בה. זו הבחירה שלי, כי היא מתאימה לי. אחרים בוחרים, בחרו ויבחרו אולי אחרת כי זה מתאים להם. גם כאן אין שום שיפוטיות חלילה. בין הבחירה הזו ובין הכרויות אינטרנטיות באתרי-הכרויות אין ולא כלום....
דרך אגב - למדתי שלא לספר לדייטים שלי על הפורום וכך ההפרדה נשמרת אפילו עוד יותר טוב... ברור שאם יגיע מישהו שמקומו בחיי יגדל ויתרחב - אשתף ואספר גם על המקום הזה אבל לא מיד בהתחלה.... ועוד אנקדוטה אחרונה: עם כל הקנאיות לאנונימיות ופרטיות - גם כאן וגם באותם אתרים אני מופיעה בשמי האמיתי והמאד-פרטי .....
פרדוקס? אולי....
עפ
(מקווה שהצלחתי להסביר חלק מאי-הבהירויות)

../images/Emo28.gif../images/Emo13.gif מודה שרווח לי מעט...

אחרי שקראתי אותך ולו רק משום שירדת לסוף דעתי ותגובתך נגעה בדיוק בדברים עליהם דיברתי כולל הדקויות.... אכן הבהרת היטב את ההתלבטויות ואת הבחירות ... פרפרים

למעלה