נזכרתי היום

r e d head

New member
נזכרתי היום

אך זה היה בפעם האחרונה שבאמת אהבתי מישהו. וכמה זה חסר לי. כל הבולשיט על להיות שלמים ומאושרים. זה חסר וזהו!! לחיות בלי אהבה לא יודעת אך אתן, מי שאין לה, מתמודדת עם זה. אבל אני לא מאושרת ככה. אז ניסיתי, באמת שהשתדלתי. החוסר הזה בכל זאת מניע דיברתי עכשיו עם מישהו בטלפון אחרי כמה משפטים הוא שאל אם אני חמה ואולי אני באה אז....ניתקתי.
בבבבעעעעעעההה שכחתי כמה עבודה קשה זה לנפות את הבררה...

עוף כנף

New member
געגועים לביחד

מדפדפת אחורה, ומדפדפת, ומדפדפת... ומחזירה דפים... מתי זה היה? אממ... מנסה לזכור את אותה ההרגשה של מה שחשבתי כאהבה... ונזכרת רק בייסוריה... וכדי להגיע לזהב בהחלט צריך לנפות.. בהצלחה! עפרה (במצברוח הפוך)

angel151

New member
אפשר כן להיות שלמים ומאושרים

גם ללא אהבת בן זוג, צריך לקחת הכל בפורפורציה נכונה .. ולי אין אהבה,אבל די עסוקה בדברים שאני אוהבת ומחפים על חוסר אהבה כרגע כך שאין זה מטריד אותי כל כך .. עדיף לנפות את הבררה כי יש המון המון בררה לצערי.. בהגיע הזמן אם וכאשר זה יגיע יהיה זה כתוספת ל לאושר .. ובאם לא אז לא קרה שום דבר. אני גם לזה מוכנה. אין בי ציפיות לכלום אני יוצאת לדייטים ועד שאמצע את אותו אחד שיגרום לי לפרפרים אני נותנת עדין צ'אנס לאתרי הכרויות . תתנחמי בכך שזה קרה בטלפון כאשר שאל באם את חמה.. תארי לך היית מבזבזת מזמנך היקר על עוד פגישה איתו ועוד אחת .. ומי יודע הלאה ..היית מגלה ש.. לדעתי תעסיקי את עצמך בדברים שיגרמו לך אושר ותראי איך אהבה תגיע גם בלי שתרצי בכך .. זה יגיע בלי הודעה מוקדמת.

s h o o s h a

New member
רגע לפני שאני מתעופפת לעבודה

יכולה רק להצטרף להרגשה שלך א ה ב ה כמה שהיא ממלאה וכמה שאנו חסרים את תחושת הביחד ומרגישים לא פעם ריקנות תהומית בלעדיה. אבל אל ייאוש האהבה באוויר היא מוצאת אותנו, את כל אחד מאיתנו ולטעמי - מי שאומר אחרת, זו רק אמירה מהפה והחוצה. כי בבפנוכו שלנו - כל אחד מאיתנו רוצה להיות אהוב, נאהב ואוהב. כי אין, אין תחליף להרגשה המופלאה הזו שאפילו מילים הולמות עוד לא "נולדו" כדי לתאר אותה. ג'ינג'ה (מותר לקרוא לך כך?
) אל תחפשי, אל תתאמצי לא, גם אל תשבי ותחכי שהיא תבוא לנקוש על דלתך ותודיע "הלוווו, אני כאן" אבל, היי ריאלית וחשבי חיובי ובעיקר, כפי שאמרתי קודם, אל ייאוש היא תבוא בוקר טוב ויום נפלא לכולנו

antigone

New member
../images/Emo4.gif מזדהה עם התחושות....

אבל לא נותנת להעדר האהבה לגרום לי לתחושת ריקנות, אני מעסיקה את עצמי כל הזמן, קודם כל שעות איכות עם הבן שלי, והבת מכון כושר, ריקודי בטן, ובין לבין מכירה מאתרי הכרויות, אבל אין בי ציפיות... או יותר נכון להגיד שהורדתי את רמת הציפיות, אבל איך מוותרים על התחושה העילאית של לאהוב ולהיות נאהב.. כל המטלות לצד זה נראות טריויליות, משהי כתבה בפורום שכן " אהבה ממלאה את הלב ומרוקנת את הראש" יום נפלא לכולם !!!

oren4life

New member
נכון שזה מרגיז?!

איך שקראתי את מה שכתבת התרגזתי, איזה מן דבר זה:"אם את חמה ואולי את באה?" אני אגלה לך סוד: זה קרה לי גם עם בחורה ששאלה אותי את אותה שאלה, בהתחלה חשבתי שאני לא שומע טוב, אח"כ הסתבר לי ששמעתי בדיוק את מה שהיא אמרה וזה פשוט עיצבן אותי אז ניתקתי. אל ייאוש! לחיות בלי אהבה זה קשה, אבל אפשרי. אל תתוותרי ואל תתפשרי על מה שאת רוצה, בסוף תפגשי את האחד שלך.

ophra

New member
עבודת הניפוי הזו

היא המיומנות הגבוהה ביותר שרכשתי בתקופת הדייטינג שלי....
זה כבר הופך להיות כמעט מיידי ונטול היסוסים קל מאד לזהות מי לא קל קצת פחות לזהות מי כן (ראוי לפגישה
) בכלל לא קל להמשיך מכאן הלאה.... אין לך מושג עד כמה אני מזדהה עם החוסר הזה יש רגעים שזה ממש כואב. פיזית.
ויש רגעים אחרים, עצובים לא פחות שפשוט מתרגלים לחיות בלי....
אבל.... עפ
(לא מוותרת על האופטימיות)

r e d head

New member
כן גמני

מומוחית עם רקורד....וזה נאמר באנחה גדולה.... ואופטימיות מתחילה בבוקר של כל יום חדש

אהבה-להיות או לא להיות.

לא צריך להפסיק לחפשה. לחיות בהשלמה בלעדיה זה להיות זומבי. בדרך יש "דמויי אהבה" אבל ניתן למצוא אותה. אבל כשמוצאים זה מפחיד:תהיה לנצח?האם ננטש?האם נותנים מעצמנו וניפגע? אז מחפשים או מחכים אליה וכשהיא מגיעה אנחנו מפחדים. הרגעים הקטנים/גדולים,הקסומים של אהבה שווה כל רגע שאנחנו בלעדיה. אל ייאוש.לעולם.

חחחחח.סוס בעידן הזה?

הכסא הוא הסוס והמושכות הם המקשים במחשב. אבל אהבה לעולם לא תשתנה.אפילו לא עידן החומריות.

לחיות בהשלמה זה

דבר אחד לחפש זה דבר אחר ולהיות אופטימי שכשיגיע הרגע היא תגיע זה עוד דבר אף אחד מהדברים הללו אינו זומבי

למעלה