נזכרתי בסרט שראיתי

מימי

New member
נזכרתי בסרט שראיתי

לפני איזה ארבע שנים. קראו לו "הדירה של ג´ו", וזה היה על מישהו שגר בדירה ממש ממש מטונפת ויש לו שם ג´וקים מדברים, והוא מתחבר איתם, והוא מגדל איזה שיח בתוך קקה של פיל או משהו כזה. שמעתם על זה פעם? זה דווקא הצחיק אותי. אולי זה בגלל שהייתי בת 10. אולי זה בגלל שאני מזדהה עם הגיבור. אולי בגלל שגם אני משתוקקת לפתח מערכת יחסים עם ג´וק.מי ידע?

חזיר בר

New member
זה עם הבחור מ"גולשים בזמן"

סרט די נחמד. כזה קטן ונגמר מהר (אני חושב שהוא היה איזה 80 דקות).

IC4

New member
WELCOME TO JOE´S APPARTMENT........

FUNKY TOWEL ! TOWEL GOT THE FUNK ! היתה הפקה של MTV אם אני לא טועה (גפן?) חוצמזה מזכיר לי שרציתי לדבר על סליייייידרז... סדרה מעולה שפשוט התדרדרה כמו מכונית שנוסעת בה מימי (לא את מימי, דרו קארי מימי) היו בה הרבה רעיונות נורא נחמדים :) DEA=Drug empower Association

חזיר בר

New member
שוב,בגלל שזה לא פורום טלווזיה

לא רציתי לדבר על סליידרס אבל יש לי הרבה מה לומר. העונה הראשונה היתה נפלאה ומהנה,ראיונות מבריקים. אבל ברגע שהם התחילו עם הקרומגס וכל החרא הזה של עולמות אפלים וחשוכים,זה גמר להם את הסידרה. העונה החדשה,שרק רמאברט נשאר,זה ממש בדיחה. ודרך אגב,אם אתה פה עכשיו,כנס לצ´ט.מימי שם איתי אבל היא לא מדברת

Chot

New member
אני הייתי פריקית של הסדרה הזאת

בכיתה ו´, הרבצתי לכל מי שהשמיץ אותה ואת אוקונל במיוחד. כל כך נהניתי ממנה. אבל השנה גיליתי שבאמת כל מה שלא קשור לסדרה הראשונה נראה כמו סרט סיום של מסיימי כיתה ח´ בבית ברבור. הפרקים עם הדינוזאורים היו נוראיים, והיה שם משהו שהציק לי, ואני לא בטוחה אם אני אצליח לנסח את זה כך שזה יציק לאנשים שפויים- שכל פעם שהם מגיעים לעולם, הם מוצאים שהעולם המסויים שונה רק במשהו אחד מהעולם שלנו. נגיד- עולם שהוא זהה כמעט בידיוק לשלנו, רק ששם ידן של הנשים היא על העליונה, או עולם כמו שלנו רק שעדיין יש מלא היפים סתומים. מצד שני יכולהיות שאני סתם סתומה ובלעתי יותר מידי מי עוקץ בים.

חזיר בר

New member
כל הסידרה היא חור גדול

הרי יכלו לקראות מילארד ואחד דברים נניח בדקה וחצי הראשונות של היקום שהיו משנות לגמרי את העולם,את החוקים הפיזקלים. ועוד שבכל הכוכבים יהו בני אדם. דוברי אנגלית? ושאם זה רק שינוים היסטורים,אז כולם קרו רק במאה האחרונה אבל אם מתעלמים מזה, סידרה גדולה,העונה הראשונה כמובן.

GK_FF

New member
דווקא

כשאני הייתי בן 10 לא אהבתי את הסרט, אבל הוא עדיין בווידאו אז ליפניי כמה זמן ראיתי ואז הבנתי את הבדיחות וממש צחקתי, סרט ממש חמוד, ויש לי את כל השירים שלו איפהשהו (ממזמן כי אותם אהבתי כבר אז.... :) )

למעלה