נזכרתי במילים נראה את חברי הפורום פותרים 1. קשת בענן 2. חץ וקשת 3. גיר יוסיסי
י יוסיסיסי New member 20/4/07 #1 נזכרתי במילים נראה את חברי הפורום פותרים 1. קשת בענן 2. חץ וקשת 3. גיר יוסיסי
פ פנטומימה New member 20/4/07 #3 קשת בענן, כפי שאמרה ריוורס, היא קוֹץ וִקַזַח. לעומת זאת, קוֹס היא קשת של בניין ושל כלי מיתר. גיר של מכונית הוא עַ'יַּאר. התכוונת לזה, נכון? שבת שלום, יהודה
קשת בענן, כפי שאמרה ריוורס, היא קוֹץ וִקַזַח. לעומת זאת, קוֹס היא קשת של בניין ושל כלי מיתר. גיר של מכונית הוא עַ'יַּאר. התכוונת לזה, נכון? שבת שלום, יהודה
D DORIY1 New member 21/4/07 #5 ליוסי אם הכוונה לגיר של מכונית , קיבלת תשובה מיהודה . אך אם הכוונה לגיר שכותב בו המורה ליד הלוח , הרי זה " טבאשיר " = طباشير ואני לא יודע מה מקור השם . אולי מישהו יודע ? אני גם לא יודע למה ללוח שבכיתה קוראים " סבורה " = سبّوره
ליוסי אם הכוונה לגיר של מכונית , קיבלת תשובה מיהודה . אך אם הכוונה לגיר שכותב בו המורה ליד הלוח , הרי זה " טבאשיר " = طباشير ואני לא יודע מה מקור השם . אולי מישהו יודע ? אני גם לא יודע למה ללוח שבכיתה קוראים " סבורה " = سبّوره
י יוסיסיסי New member 22/4/07 #11 דורי נכון הכוונה היא לטבשיר חץ וקשת עדיין לא עניתם!!!!!!!!!!!!!!!! יוסיסי