נזירה משוררת

נזירה משוררת

המיטה הקרה מחכה לי אך העט שוב קורא לי שולפת שמיכה ומתעטפת כמו נזירה במנזר מרוחק מחממת את הלב שותקת את שתיקתי שומעת את רחש דנדון הפעמונים האם מנגנים הם בליבי ?! מראש הכנסיה החשוכה בשעות אלה של הלילה היד כבר מוכנה לא צריכה סיבה לאחוז בך גולשת היא למשימה חדשה גולשת היא עמך על גבי דף הנייר וממלאת אותו בקולות רחש חצופים, אסורים הנובעים ממך העט הלא נובע לפתע צל עובר נדמה היה כי זה עורב שחור שפילח את אור הנר ואני שואלת עצמי לאן נגיע הלילה, עט יקר שלי ?! עיני עייפות נלך לישון... ``שקט !!!`` שמעתי רחש ``נזירה אינה מדברת`` ההיה זה מצפוני ?! והאצבעות הינן מסרבות לשחרר אותך עט יקר שלי אין להם מנוח בך הם חפצות ואני עייפה הנה אותך אני מניחה מבקשת את נפשי לרצות סוף סוף פונה אני לחלומות דנדון פעמונים לוחש לי מרחוק תם היום קומי מחר נשמה טועה לעוד יום של שתיקה ענבל

*may*

New member
יפה מאוד ענבלוש !

אהבתי.. אם את מרגישה כמו נזירה במנזר השתקנים - זאת רק ההרגשה שלך, ואת יכולה לדבר מתי שאת רוצה... אף אחד לא סותם לך את הפה ויש לך זכויות לדבר ולהגיד הכל.. ולעשות הכל.. מעיין.

הקשתית*

New member
נזירה יקרה שלי :)

את באישיותך וכתיבתך, מחממת לנו את הלב. לכן, אויה לנו,אם תפסיקי כתיבתך, ותתעטפי בשתיקתך. לכי לישון נשמה מתוקה, וקומי אלינו חדשה ורעננה. נ.ב- אפשר להצטרף למנזרך?! אוהבת

חברתי המקסימה :)

יש הרבה מקום במנזרי במיוחד לאנשים נפלאים כמוך !!! תודה לך על המילים החמות אוהבת אותך ענבל

FireAngel

New member
עכשיו אני מבין

עכשיו אני מבין למה אנחנו ביחד... לכל שאר הקוראים שלא תבינו לא נכון... זה וירטואלי בלבד!

*קסנדרה

New member
יפה מאוד

למלאך היקרה מיותר לאמר שקראתי שוב ושוב והתענגתי על כל דימוי וכל שורה. נהניתי ונזכרתי ב``תענית השתיקה`` אותה אנו ביהדות גוזרים על עצמנו מתוך השקט והדממה בתוכנו נסלח ויסולח לנו... נהניתי ידידתך קסנדרה

שון33

New member
הממממם....

שתי השורות האחרונות... כמו חץ בליבי... גליוטינה עורפת... ושתיקה. תודה ק.ב.

למעלה