נזילת חלב בלילה

SHANILIROY

New member
ממליצה בחום על הרפידות של גרבר...

לאחר שהשתמשתי בכל הסוגים הם באמת הכי טובות . יש רפידות לזרימה מוגברת רפידות לזרימה בינונית ,ודקות במיוחד כפי ששלי המליצה .

פושקרנה

New member
נזילת חלב בלילה

כבר בעבר כתבתי לכם על נזילת חלב, אך הפעם הבעיה היא בלילה. התרגלתי כבר להיות 24 שעות ביממה עם חזיה (למרות שאיני אוהבת) וכמובן צמודה לפדים. בלילה, אני מתעוררת עקב נזילות וחשבתי אולי יש לכם רעיון מה לעשות?

1טלטלים

New member
פרטים

פושקרנה היי, זקוקה ליותר פרטים ממך:את מנסה גמ"ל? תינקות שלך פתחה פערי שינה וכבר הפסקת להניק בלילות? את גומלת לגמרי? אמא של טל

פושקרנה

New member
יותר פרטים

ליהי בת 3.5 חודשים שוקלת 7200 (יצאנו מבי"ח 3600) בעבר כבר כתבתי בפורום שאני כל הזמן נוזלת והאמת היא שהתרגלתי לכך. בלילה אני גם נוזלת וזה מעיר אותי מהשינה וחבל מכיון שבזמן זה התינוקת ישנה. אני נותנת לליהי הנקה מלאה גם בלילה. עדיין לא מעוניינת להפסיק. כשאחזור לעבודה אשלב הנקה עם חלב שאוב עם תמ"ל (עוד חודש. רציתי לדעת האם יש פתרון לנזילות בעיקר בלילה?

1טלטלים

New member
שוב אני לא מקצוענית עדיין

ונירא לי שמדובר אולי בOVER MILK SUPPLY ,היכן את גרה?אוליכדי להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת ותוכל לתת לך פתרון הולם לבעייתך. עוד שאלה:אז התינוקת שלך מתעוררת בלילות על מנת לינוק או שמס' הנקות ליליות ירד? אמא של טל

פושקרנה

New member
מספר הנקות בלילה.

בתחילת ההנקה נפגשתי עם יועצת הנקה שעליה המליץ לי רופא הילדים עקב ירידת יתר במשקל. נכון לעכשיו ולשמחתי (מכיון שאת 2 ילדיי הקודמים לא הצלחתי להניק) אני נותנת לילדה הנקה מלאה. בתחילה היא ינקה המון כל הזמן היתה על הציצי ועכשיו בערך כל 3 שעות. נותנת על פי דרישה. במשך היום אין לי כמעט נזילה וזה כבר לא מפריע. כמו שאמרתי בלילה למרות שהיא יונקת רגיל (כל 3 שעות בערך) עדיין יש נזילה וזה מעיר אותי וחבל לי אני פשוט עייפה. תודה על ההתייחסות.

רענן2

New member
רפידות של גרבר

אני משתמשת בלילה ברפידות של גרבר שמיועדות לזרימה חזקה (יש בשלוש מידות לזרימה קלה, בינונית וחזקה). הן נוחות, סופגות וכמעט ולא מורגשות.

1טלטלים

New member
לפושקרנה,לגבי דליפות חלב

מצאתי משהו לבינתיים.תתחילי לקרוא ,יש גם סיפורים משעשעים וגם אינפורמציה למה זה קורה,לפי מה שהבנתי פתרון הוא להסתובב עם פדים ולספוג את הדליפות.אמשיך לחפש עבורך.... אמא של טל

למעלה