נזילת דלק - עזרה

אדם99

New member
נזילת דלק - עזרה ../images/Emo7.gif

יש לי נזילת דלק (סולר) מעצבנת בתא המנוע ואני לא מצליח בשום אופן לאתר את המקור שלה, קצב הטפטוף הוא איטי (בערך בקבוק בשבוע). אם יש למישהוא רעיונות איך לאתר אותה אשמח לשמוע. תודה מראש אדם

סקיפר1

New member
תתמקד באזור המשאבה. הפילטר אולי

משוחרר ואח"כ בצנרת. מכיוון שלא הבנתי בדיוק היכן אתה רואה את הנזילה, אזי תנסה לגעת בתחתית של המשאבה והפילטר ולנסות להרגיש רטיבות. דרך יותר מדויקת היא לנגב לחלוטין את החלק התחתון של המנוע, המסנן, המשאבה והצנרת ולהניח מתחת לכולם קרטון בצבע חום ולהמתין לטיפה הראשונה שתופיע. בהצלחה.

olahav

New member
בנוסף

אם הנזילה היא רק בזמן עבודה של המנוע סביר להניח שהיא אחרי המשאבה. אגב אם הייתה בעיה לפני המשאבה הייתה מקבל אויר בדלק מה שיכול לגרום לגמגומים של המנוע. תנסה את חיבורי צינוריות הדלק לאיג´קטורים זה יכול להיות מקום מועד לפורענות - במיוחד אם מישהו עשה לך פריימינג ולא סגר טוב אחריו או הבריג עקום. שם גם כדאי לנגב טוב טוב ואז להניע ולראות אם יש נזילה משם. נראה לי שמיותר לאמר לך אבל לכל שאר הקוראים: אחרי פתיחת איזה שהוא צינור במערכת דיזל יש לוודא שלא נשאר אויר במערכת. לכל מנוע יש את שיטת הפריימינג שלו. ההמלצה האחרונה אם אתה ממש נואש תביא מכונאי שיכנס לשם ולא יצא עד שהוא מוצא. כתוב לי מסר אני מכיר לפחות שניים כאלו שאחד מהם אתה מכיר בטוח. בכל מקרה דלק חופשי מסוכן וכמובן צריך לטפל.

גבשבור

New member
אורח לרגע רואה כל פגע

ספר לי היכן הסירה עוגנת אני נוסע הרבה בין מרינות אולי אראה משהו שאתה פספסת אשמח לעזור 055443004

אדם99

New member
תודה לכולם

אנסה לבדוק עפ"י ההצעות שלכם ואדווח תוצאות. דרך אגב נראה לי שהדליפה היא מאיזור מיכל הדלק (נירוסטה) שנמצא בחלק האחורי של תא המנוע, אבל כמו שאמרתי קשה לזהות מהיכן בדיוק. בכל אופן תודה על העזרה. אדם

אדם99

New member
ניקיתי את האיזור

היום ושמתי טלק על כל השטח, אני רואה זליגה לאורך הקיר האחורי אבל אין לי שום אחיזה מהיכן זה זולג. אני מתחיל לחשוש שזה סדק במיכל
ביום ראשון אכניס את הרצל בעובי הקורה. שבת שלום אדם

arik2000

New member
אם זה סדק במיכל

אל תזרוק ,ניתן לתיקון בצורה מאוד פשוטה.

אדם99

New member
זה מיכל נירוסטה

שתקוע בתוך תא המנוע בסירה שהיא center-cockpit אתה מתאר לך איזה תיק זה פפפפפ

למעלה