"נזילות"

נ ע ה1

New member
"נזילות"

בתי בת כשבועיים, ואני מניקה אותה וגם שואבת. לפעמים היא נרדמת תוך כדי הנקה (עם פטמת סיליקון בגלל פטמה שטוחה) ולדעתי אז לא יונקת כמות ראויה, לכן לפעמים אני "משלימה" כמויות בבקבוק. הבעיה היא שבמשך היום הרבה פעמים "נוזל" לי חלב. האם הגוף התרגל לייצר הרבה חלב בעקבות השאיבות? (יש לי כבר סטוק קטן בפריזר) מה אפשר לעשות כדי "לצמצם" את כמות החלב - להפסיק לשאוב (ולתת מהפריזר), לשאוב לא עד הסוף או מה ? באחד הימים שלא התאפשר לי לשאוב נהיה לי גודש גדול... אגב, אחרי האוכל יש לה הרבה גזים. בד"כ היא לא בוכה אלא פשוט שוכבת במיטה ו"מתפתלת" עם הגזים. יש לכן עצה? משהו לאכול לפני / לא לאכול (חוץ מכרוב) תודה

יליול

New member
נזילות

זה משתנה מאשה לאשה . לחלק יש נזילות כל הזמן ולחלק מההתחלה לא נזל פעם אחת. בנוסף, יתכן שהגוף שלך עדיין לא למד לגמרי את צרכי הילד. אני ממליצה על רפידות הנקה של ג'ונסון אנד ג'ונסון. חוץ מזה למה את שואבת כל כך הרבה?? לגבי הגזים - חוץ מזה שזה עובר אחרי 3 חודשים, כדאי להמנע מכרוב, ברוקולי, כרובית, חומוס, פירות הדר, משקאות מוגזים, עגבניות. ממליצה לשתות תה שומר (את לא התינוקת). אפשר לקנות שומר ולעשות לבד חליטה

אפרת555

New member
../images/Emo66.gifנזילה שלושה חודשים

הנזילות היו גם אצלי וללא קשר לשאיבה, הגוף עדיין לא התרגל לייצור וכמויות החלב. כמעט כל פעם כשהייתי שוכבת במיטה החולצה הייתה רטובה והאמת היא שזה אכן לא נוח, אבל... לאחר חודשיים זה משתפר משמעותית, ולאחר שלושה חודשים זה כמעט מפסיק לחלוטין, ונכון שזה המון זמן - אבל שווה מאמץ. .

נ ע ה1

New member
לגבי כביסה

נשאר לי "כתם" על החולצות במקום שנזל לי החלב. זה ירד לך במכונה? עם איזו אבקת כביסה/טמפרטורה?

למעלה