נזאריאת

glock X

New member
והנה שיר משלי, משהו מאוד נוגע../images/Emo20.gif

ברבאבא..... ברבאבא..... אין כמוך בעולם.... ברבאבא, ברבאבא..... אוהבים אותך כולם.... ברבאבא נולד בגינה, הוא נולד בים עצים ופרחים.... ובגלל שהייתה לו צורה משונה, צחקו עליו כל הילדים... לא לבכות אני יודע שזה שיר מאוד רומנטי ועמוק

יוו אתה קרוע יקירי../images/Emo6.gif

אבל אתה בסדר אז מה!!.. חסר לי פה דיונים וויכוחים ותחרויות ושטויות.. ואתה מלך הפעלולים אין איזה רעיון??

מנסי

New member
עדאלא מה זה התמונה בכניסת הפורום

היית מורידה לה את הכל! או שקצת תהיה בהירה! לא רואים הרבה מהתמונה! חח

adala

New member
מנסי יקירי זאת אני../images/Emo68.gif

זאת אני רגע שאני משילה מעלי את כל הקליפות ,ואת כל המחשבות,ונשארת לבד, ואז אני נכנסת לתוך החלום ועפה למחוזות קסומים.

uoli13

New member
adala .../images/Emo20.gif

עדאלה יפה מה שכתבת.גם התמונה מקסימה ,כמה שהיא מתאימה למלותיך. אז תמשיכי לחלום כי את מאוד יפה בשעת חלומך.

glock X

New member
יש יש רעיון בטח.....

מה דעתכם לארגן תחרות שירה? אבל שירים מקוריים לא מצוטטים!! בישביל זה אנחנו חייבים שופט לא משוחד, אובייקטיבי, עם ידע נרחב ומוכח בכתיבת שירה ואיזון ה-"מאקאם" מישהו שרואה מבעד למילים, רואה את הזרימה של השיר את המסר שלו ושופט את הצורה בו נכתב. האלמנטים שצריך לשפוט יהיו : 1- זרימת השיר. 2- נקודות ייתנו לשיר שהכי הרבה הצליח לחדור ולגעת. 3- איזון 4- הצורה בה הוא נכתב. 5-משמעות המילה ואיך היא מקשרת בינה לבין המילה שאחרי אנחנו צריכים לקבוע קודם את הקריטריונים והחוקים לתחרות מה שרשמתי זה רק חלק אז אם אתם בעד בואו נפתח שירשור חדש עם חוקה ותקנון מסודרים למשל שהשיר עצמו לא יעלה על 10 שורות שכל שורה תכיל 6 מילים לדוגמה, ואם לעשות את התחרות עוד יותר קשה אז כל שבוע השופט יחליט על נושא לשיר ואתם תצטרכו לכתוב לפי הנושא שהוצג , וצריך גם שופט, וצריכים גם מטרה כמו איזה גביע בישביל להכניס כריזמה למתחרים למשל כל שיר שזוכה יעלה לטגליינס או להודעות נבחרות, משהו שיתן חשק להתאמץ!!! מה דעתכם? אני גם רוצה את דעתו של גלובל שכמובן הוא מנהל את הפורום אולי יצליח להכתיר שופט!!

glock X

New member
אז.....אם אתם בעד

אם יש כאלה שבעד תשרשרו פה בישביל לאשר את השתתפותכם ואז כשיהיה מספיק אנשים וזה יראה לגיטימי אנחנו נפתח שירשור חדש שכל אחד יציע חוקים לתקנון ולחוקה ואני מתנדב שאחרי שיהיו חוקים ברורים לאסוף אותם לנסח אותם בתור תקנון בצורה יפה ומסודרת כמו שצריך ולפרסם בפורום פה ואז אנחנו נעבור את השלב הראשון של החוקה בשלב השני נבחר שופט והשלב השלישי כבר תהיה התחרות עצמה

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifאם כבר מדברים על ניזו../images/Emo9.gif

عندما سافرت في بحرك يا سيدتي.. لم أكن أنظر في خارطة البحر، ولم أحمل معي زورق مطاط.. ولا طوق نجاة.. بل تقدمت إلى نارك كالبوذي.. واخترت المصيرا.. لذتي كانت بأن أكتب بالطبشور.. عنواني على الشمس.. وأبني فوق نهديك الجسورا..

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifוזה מהשירים שהכי מרגש אותי

أنا لا أسكن في أي مكان إن عنواني هو اللامنتظر ... مبحرا كالسمك الوحشي في هذا المدى في دمي نار .. وفي عيني شرر ذاهبا أبحث عن حرية الريح، التي يتقنها كل الغجر.. راكضا خلف غمام أخضر شاربا بالعين آلاف الصور ذاهبا .. حتى نهايات السفر .. مبحرا .. نحو فضاء آخر نافضا عني غباري ناسيا اسمي ... وأسماء النباتات .. وتاريخ الشجر.. هاربا من هذه الشمس التي تجلدني بكرابيج الضجر .. هاربا من مدن نامت قرونا تحت أقدام القمر .. تاركا خلفي عيونا من زجاج وسماء من حجر .. ومضافات تميم ومضر .. لا تقولي : عد إلى الشمس .. فإني أنتمي الآن إلى حزب المطر..

למעלה