רגע, לאט, רק עכשיו קמתי
בטח ששווה לעשות שוב! וכמה שיותר רק אם אפשר בצפון הכנה- יצאנו מהבית, אח שלי ואני, ב18:11 נרגשים ושמחים אחרי שבוע של הכנה נפשית כעבור שעתיים וקצת (תודה רבה כביש 6) הגענו לחולון מכיוון והגענו שעתיים לפני הזמן טיילנו קצת וחיכינו למישהי שהזמנו אותה להופעה בסביבות עשר וחצי נכנסנו לאולם והתיישבנו בשורה שלישית (קרוב קרוב) הופעה- אני לא ארחיב על החלק של רונה קינן כי זה לא הפורום הנכון... רק אגיד שהיא שרה כמה שירים והיה נפלא

ואז היא אמרה משהו בסגנון " חשבתי הרבה מה אני הולכת להגיד עכשיו והחלטתי על שתי מילים - יהודית רביץ" כל הקהל מחא כפיים ויהודית הגיעה הן ביצעו ביחד את "למחרת" בצורה מרגשת ביותר ואז את "עיר קטנה", כמובן שיפיפה ולבסוף יהודית אמרה שהיא שמחה שיש לה הזדמנות לשיר שיר של רונה שהיא מתה עליו ושרה את "מבול", וואו אח"כ יהודית ירדה, יזהר אשדות עלה וההופעה נמשכה הדרן- היה הדרן אחד, רונה חזרה, שרה שיר ואז אמרה "אני הולכת להגיד את אותן שתי מילים שאמרתי קודם - יהודית רביץ" ויהודית שוב עלתה לבמה בזמן שרונה כיוונה את הגיטרה היא אמרה "יהודית עושה חיקוי מאד מאד טוב של פילוקס (או איך שלא כותבים את זה) מארץ נהדרת היא לא תחשוף אותו פה אבל אתם לא מאמינים," ואז יהודית תיקנה אותה שפילוקס זה החבר שלו היה עוד המשך קצר, אבל אין לי כוח לכתוב (מי שרוצה יש לי את זה בסרט) בקיצור היה מצחיק אחרי הדיאלוג הזה הן שרו ביחד את "פרי גנך" ביצוע מ-ד-ה-י-ם (פה הגיעו הדמעות שלי

) גם את זה יש לי בסרט, כניראה שאני אפתח משתמש ביוטיוב... יהודית ירדה, היא עוד שיר אחד וההדרן נגמר לא הלכתי למאחורי הקלעים, כי היה קצת מאוחר וחיכתה לנו נסיעה ארוכה הבייתה ב4:02 הלכתי לישון מאושרת