נו, אז איך היה בגולטיים? (:
ב במבה בהפרעה New member 30/3/07 #2 היו לי שלושה כרטיסים חינם והייתי אמורה ללכת עם חברהשלי וידיד שלה! אבל לא היה להם אוטו! אוף וזה מטר מהבית שלי וחברות אחרות שלי מעפנות, לא רוצות או יכולות ללכת וזה בחינם!!!!!!!!!!1 סעמק איך הרגשתי רע.
היו לי שלושה כרטיסים חינם והייתי אמורה ללכת עם חברהשלי וידיד שלה! אבל לא היה להם אוטו! אוף וזה מטר מהבית שלי וחברות אחרות שלי מעפנות, לא רוצות או יכולות ללכת וזה בחינם!!!!!!!!!!1 סעמק איך הרגשתי רע.
L Lost Lullaby New member 30/3/07 #4 טוף היה כיפי וקר P: בהתחלה חשבתי שהם יעשו הופעה קצרה של איזה 5 שירים אבל הם הופיעו איזה שעה וקצת,לא? הזיקוקים וכשהופמן שאל "נו, התחממתם?" חשבתי לעצמי "לא, אבל אתה מוזמן לחמם אותי anytime" ואור ושרון- ראיתי אתכן במסכים הגדולים בצדדים לאיזה שניה וחצי או משו כזה P:
טוף היה כיפי וקר P: בהתחלה חשבתי שהם יעשו הופעה קצרה של איזה 5 שירים אבל הם הופיעו איזה שעה וקצת,לא? הזיקוקים וכשהופמן שאל "נו, התחממתם?" חשבתי לעצמי "לא, אבל אתה מוזמן לחמם אותי anytime" ואור ושרון- ראיתי אתכן במסכים הגדולים בצדדים לאיזה שניה וחצי או משו כזה P:
ר רונקיפליצית New member 30/3/07 #8 היה ממש כייף. הופעה ראשונה שקר לי גם בצועקים. בנואה היה כייף לראות את מי שראיתי!