נו

../images/Emo121.gifיאפ../images/Emo9.gif

עובדים בפרדסים... קטיף, כניראה עם שני אחים שלי ואחותי
הרב דיסקים, עיר הבירה, ניצנים,ירושלים,ת"א, גן יבנה, בית שמש וזיכרון:] יהיה כייף!

ashkeloni

New member
../images/Emo45.gif

למרות שתכלס, החופש הגדול התחיל לי כבר לפני איזה חודש
משפצים את הבית, אני עובד בשביל הקבלן, אבל לא כל יום... צריך לסיים עם הבגרויות שנמשכות עד ה12 ביולי. מתכנן כמה נסיעות למרכז (סופש עם חברים ובטח גם מפגשי פורומים) לגרום לכך שיסיימו מהר עם השיפוצים בחדר שלי
אולי אני אעבוד בתחנת הכוח באשקלון לאיזה שבוע וחצי בשביל שכר חביב
ותאריך הגיוס הנוכחי שלי הוא ה23 ליולי, ככה שאת החצי השני של הקיץ אני אעשה בצבא... (שלשום קלטתי והפנמתי שזה אומר שמביאים לי רובה
)

y a e l4

New member
תמיד רציתי להתגייס רק בשביל הרובה

כי חשבתי שזה ממש מגניב ללכת עם רובה.
ומרגישים ממש גדולים
רגע,רובה פירושו אתה כבר לא תהיה תמים אנימור
בהצלחה

ashkeloni

New member
../images/Emo3.gif

רוצה כבר להתגייס ושיקרעו לי ת'צורה!!! וחסר לצבא אם אני לא אהיה בגבעתי

Ipecac0

New member
אני דווקא מוכנה להתגייס

אבל לא להתקרב לרובה!! די, יש לי טראומה מהמטווח בגדנ"ע עזבו שרגע לפני שהתחלתי לירות אני רואה פרפר חמוד מתעופף לו (נו זה עשה מצפון) נכוותי מתרמיל ופחדתי מכל רגע

Ipecac0

New member
וואלה? וואי איזה מגניב

חשבתי שאם אני אבקש יעיפו לי מכות

kineret5

New member
אע

אתה תתגייס לפני בסוף
16/8/06 נתנו לי עוד חודש חופשP:

y a e l4

New member
עבודה עבודה.ועוד עבודה

ומפגשי פורומים בין היתר..והמממממממממממממ.. כפר המוזיקה לייק דההההה

אכן..:)

להשלים שעות שינה מכל השנה הזאת... עבודה.. ואני וכמה חברים ממש רוצים אמסטרדם השאלה אם נצליח לארגן הכל כי זה חייב להיות ביולי...:| המווון הופעות.. כמובן ההופעה של זיגי מארלי
ו... זהו? חחח אני ספונטנית.. נראה כבר

אין לי ממש תוכניות ספציפיות,../images/Emo42.gif

מקווה להמשיך לכתוב, תוך כדי זה שאני מיתקדם בצעדי חילזון
בפרויקט הנדסת התוכנה שלי , למרות שזה הדבר הכי קשה . ללמוד לבד. כניראה שאצטרך גם הרבה עזרה. שום דבר לא בטוח , אולי יהיה , ואולי אני אבוא לאיזה מפגש פורום אחד בקיץ . ולהמשיך לעשות את אותם הדברים שמביאים לי אושר (ביניהם זה לשמוע מוסיקה טובה
) אה , ואם החופש הגדול הרשמי של התיכוניים ניפתח ב21 ליוני , אז יום אחרי זה , אני מקווה באמת שיהיה לי טרמפ , לנווה שלום (אני אהיה בטוח בזה רק ביום ראשון ב18 ליוני) לראות את המופע של פעם בחיים , הצד האפל של הירח 2006 , עם רוג'ר
. אה , ויש גם מונדיאל שמתחיל בשישי הזה. וגם פעילות של עיריית תל אביב עד סוף אוגוסט , היום זה הקפה תיאטרון בנחלת ביניימין . מישהו רוצה קפה ?
?

hagarshtar

New member
אמ..../images/Emo118.gif

בעיקרון כלום עדיין לא סגור. יש מח"ץ בצופים ואז נוסעים לצימר בצפון, ניסעה עם חברים גם לקבוץ דפנה, ים ים הרבה ים!!!!!וקצת בריכה! אלוי בייביסטר על ילדה אחת בבקרים (כסףף) ונעבוד בקייטנה בסוף אוגוסט (עוד כסף) וכמובן לישון לעשות כיף!!

חצילע

New member
אינלי ממש תוכניות. כאילו. ../images/Emo2.gif

בדודה שלי באה לבקר,מפגשים, ים,חברים,ואחר כך אני טסה לתאילנד לחודש.^^

mgirl

New member
אני מתה לעבוד..

למישהו יש רעיונות? אני גרה בעפולה...

mgirl

New member
באופן מפתיע

אני גרה פה... וזה לא כזה חור.. זה המרכז של הצפון :)

למעלה