נו........

סיון b

New member
נו........

חבר´ה !!! מה קורה לכם? איפה אתם? וחוכמית... מה עם המשך הסיפורים? נשארת חייבת לנו.......

חוכמית

New member
אוף כמה חובות!!!!

בעניין החובות- אז אני פרעתי את המשכנתא על הבית שלי ואין לי כבר חובות לאף אחד. ים? כבר אמרתי.מתי ואיפה??? אפשר גם טלפונית אולי אפילו עדיף. או, שאולי נלך כוווולנו לים........ אבל הפעם לא בחושך הא???

סיון b

New member
חוכמיתוש,

מה קורה עם הסיפורים???? אני בוכה מרוב ציפיה.... טוב, נו, יכול להיות שהגזמתי... אבל אני באמת רוצה לשמוע מה קורה עם זה... בקשר לים - ככה את מתחמקת מפגישה "אינטימית" עם אורלי, שני ואיתי???? אה?אה?אה? אנחנו לא לרמה שלך יותר????? ומה קרה את לא רוצה חושך פתאום? חשבתי שתעדיפי לאור הרומן "הלוהט" שלך עם אורלי מקודם....

סיון b

New member
טוב, אז אם ככה,

אולי כדאי שפשוט נשאיר אתכן לבד, ותיפגשו שתיכן סוליקו.... עכשיו רק אורלי צריכה לענות אם היא גם אוהבת אאהההממממ..... באור... ואז הכל מושלם! ממש אידיליה. טוב, נו, יאללה..... האמת היא שיש לי ממ"ן להגיש ליום ראשון ואפילו אם כן ניפגש ארבעתינו בסוף אז אני לא אוכל סופ"ש הקרוב, אבל בכלל: מה קורה? איפה אורלי? איפה שני? וחוכמית פסיבית לאחרונה.....

סיון b

New member
אני אסתכל רק אם יהיו שם מהחתיכים

מאתמול. את יודעת..... אלה בלי החלוקים ועם ה"עטים" הארוכים......

ככה?? ככה??

ככה את מתחילה? איזו ישירות. איזו נועזת...... :) המספר בקרוב אצלך. רק בלי שטויות, אה? אני לא צריכה שידוכים:) חחחחח love you all

חוכמית

New member
פויה, סיוואאאאןןן

איך את מדברת????? אחרי שכל השנים הכנתי איתך מערכת לבית ספר.......זה מה שיוצא לי מזה??? "עטים"??????? פויה.......

למעלה