נו?

נו?

אז מה התכניות שלכם ליום העצמאות? (בזמני קראו לזה יום העצבנות) מי ממנגל? מי עושה ברביקיו (מברבק?) מי יותא לטיול? מי פוצח בסקס סוער? נווו תספרו לי...

מזגן טלויזיה מועדון

מזגן טלויזיה מועדון מזגן טלויזיה מועדון מזגן טלויזיה מועדון

Pixy led

New member
יום העצמאות.../images/Emo104.gif../images/Emo13.gif

בעבר, ביום הזה הייתי יוצאת להלולה שברחוב עם חברים ומאחלת לזרים חג-שמח...
השנה אני לא בטוחה... מצד אחד, יש את ההנאה של לצאת, שוב, עם החבר'ה ולחטוף "הפצצות" של ספריי-שלג, ספריי-חוטים וכל הבא ליד מילדים בני 12. מצד שני, אפשר ללכת להופעות של "רוק העצמאות". נדמה לי שאני פשוט אלך למקום שבו יהיו האנשים הכי נחמדים.
מה אתך, פומלית? זוכרת אותנו שם בארה"ב?

יום העצמאות עוד הרבה זמן

ועד אז,,,, נתתי לה לקרא ספרות זולה, פרי מסע קניות בתחנה המרכזית הישנה. ההוראה היתה ברורה: אסור לגמור!

ביום הזיכרון מתכנס בעצמי עם מיתינו

ביום העצמאות אני עם הוריהם המזדקנים של מיתינו, הורי המט"ק אם התותחן הורי הטען קשר, אחד ההורים כבר לא מזהה אותי, חג שמח, דרך אגב, בת כמה המדינה כבר ?

פומליתתתתתתתתת

לילה טוב פומליתתתתתת לפני שאספר לך מה אני עושה ..אספר לך שאני רוני נשוי 41 מחיפה .אז ככה יום העצמאות זה יום של קריוקי מזמין חברים אלי הביתה מכין כמה בקבוקי ויסקי .מכין לי את הגיטרה ..מכין שולחן טובבבבבב ..ומעבירים אותה עד הבוקר בסבבההההה .בבוקר .בלי ללכת לישון כמובן .יוצאים לאיזה יער עם דרבוקה והמון מצב רוח מכינים מנגל טוב וכמובן עם הרבה מצב רוח .בערב חוזרים הביתה מתקלחים ועושים מה שבדרך כלל לא עושים כל השנה ..הולכים עם האשה לחוף הים שם שהגלים מתנפצים עלייךךךךךךךךךךך עושים סקס טוב ..הולכים לאיזה בניין גבוה לתוך מעליתתתת וממשיכים עם הלשון ............ משם עוברים עולים לרכב נובעים כמה מאות מטרים ועל מכסה המנועעעעעעע נכנסים אחד בשני חזקקקקקקק ....וכך הלאה והלאה עד שמגיע הבוקר ..ופתאום יום העצמאות מאחורינו .ומה שנשאר זה פשוט מאוד להתקשר לפומליתתתתת ולתת לה מואהההההההההההההההההההההההההההה גדולללללללל ..

אם היית לוקח אותי לחוף הים...

בקור הזה אני מבטיחה לך שמשהו היה מתנפץ, לא סגורה על הגלים פשוט. אבל נחמד.... תהנה לך... אני ממנגלת, אין כמו פרה עסיסית הישר מידיו של הקצב מיהוד. בעצם אני רק אוכלת...

עיוני ... ../images/Emo22.gif

א. בבקשה אל תצעקקקקקקקקקקק זה מעצבן אותי מאד (גם במסרים). ב. מה שאסתי אמרה.

אייבורי

New member
פומי, חושבת שמי שצועק

מסוגל להקשיב לזולת ????. חוצמזה, מה שלומך מתוקונת, תגעגנו מלאתלפים

אסתי69

New member
אוי...הוא לא ספר אותי

עוד שניה אני מעתיקה לפה את המסרים ואני אלמד אותך לספור! גבר קשוח צועק? (מנסה ללמד את חוסר הפוטנציאל...) גבר קשוח לוחש או רק מסתכל........והכל מתבצע לשביעות רצונו! ועכשיו כשמיצינו אותך נסה שוב פוראום אחר :))

פומלית עיוני עיוני

א.כתוב שברטיס שלך שאת אוהבת את הגבר חזק אז בלי צעקות לא הולך . ב.זה שאת מתעצצבנת מהר ממליץ לך לקחת כדורים. ג.לא ספרתי את אסתי מההתחלה ד.על איזה מסרים את מדברת. ה.לי אין משקפיים אז האייקון הזה את יכולה לזרוק לפח ו.יש לי שילוב מדהים של יופי אופי וסגנון . ז.מה דעתך על ו

מלח ../images/Emo140.gif מים../images/Emo25.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נזכרתי שהיינו ילדים שיחקנו ים יבשה ים יבשה ים יבשה חחחחחחחחחחח .אהבה כמו צעיף לפעמים מחממת ולפעמים חונקת

למעלה