נו?

נו?

חזרתם לשגרה? כמה הוספתם/הורדתם במשקל? עם איזו דודה לא מדברים יותר לעולמים (או לפחות עד ראש השנה)? מי הכין את החרוסת הכי טעימה? (חוץ ממני כמובן) מי אכל מופלטה? מי הצליח לנוח בכל זאת? בקיצור - פסח, דו"ח נזק .. קדימה חבר'ה.. לא לכל דבר צריך להמציא שאלון..

nerissa

New member
ירדתי שתי יחידות נריסה בחג הזה

<מכה לעצמי בעוצמה על השכם..>

../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

אבל רק בגלל שאת מרוצה מעצמך, אני לאכפת לי אם וכמה את מבזבזת לי יחידות נריסה, רק אל תיגמרי לי. טוב את יכולה לגמור (רק אם מרשים לך) אבל לא להיגמר. זהו.

nerissa

New member
לא לידוג! יש בשפע ויישאר גם אחרי

והכי חשוב - אני לא עושה דיאטה בלשון ובשפתיים

החג הזה

אכלתי המון מופלטות עשיתי חג אצל החבר מדברת עם כולם השמנתי 3 קילו וזה המון בשבילי ואכלתי חמץ כל החג חוטאת שכמוני

אייבורי

New member
זהו היום ממש חזרתי לשיגרה

(סוד רק לך אני מסורב משקל...מה זה חשוב מה המשקל חשוב רק יחס שרירים שומן) לא מדבר עם האקס לעולמים, ברוגז ברוגז לעולם שולם שולם אפעם מזה מופלטה??????????? (פולני שכמותי)

calba 2

New member
אייב...

אתה רציני בקשר למופלטה??? תנחומיי חבר. אתה מותק......

אייבורי

New member
יודע שזה סןג של אוכל

אבל כל חברי המרוקנים כאלו אשכנזים שזה ממש מחדל יש מרוקנית להשכרה פה מתוקה ?

calba 2

New member
sorry.... cant help you with that..

(סמיילי שמסמל חיבה). אבל זהו, פה אני מסיימת עם הבעת הנחמדות. אדוני לא יאהב את זה. אבל אתה ממש בסדר...

Z o d i a c

New member
החג הזה נגמר ברוך השם

ועד שנה הבאה לא רוצה לשמוע על מצות
אכלתי חמץ כמו מניאק, לא חישבנתי לאף אחד. הקטע הנפלא ביותר לטעמי היה בעודי צועד לכיוון הקפיטריה, קולה ביד אחת ושקית עם לחמניות ביד השניה, פער עלי אחד מנציגי השירות את עיניו "אבל זה חמץ! אסור לאכול חמץ!". "אני רעב, בעיות??" נבחתי לכיוונו. תוך שניה והוא נעלם בתוך השקובית שלו משאיר אותי ואת המתוקה שלי לבד. עם כל הכבוד לבני ישראל, זה שהם לא ידעו להתכונן כמו שצריך ל-40 שנה במדבר לא אומר שאני צריך לסבול מעצירות כל שנה מחדש!

Z o d i a c

New member
בנתיים הילדון ואני מחליפים הודעות

SMS. הוא איחל לי לילה טוב ורטוב...לא מוכן לפרט בטלפון...ישמח אם נפגש... סקס עם ילד בן 18 זה חוקי?!

אייבורי

New member
בחיי מבוזבז

אבל צודק מאה אחוז מי שלא הכין יציאת מצריים בערב שבת שלא יצפה מאיתנו לסבול עצירות בשבת.

princeOFdream

New member
שמע אחי,

אם הייתי בחורה, הייתי מה זה מתחיל איתך- אבל אז היינו נתקלים בבעיה לא? חחח... עזוב אותך משטויות מה לך ולמקצוע ההוראה? לך תעשה איזה סטאנד-אפ ברח' או משהו כמו האמני-רח' המגניבים האלה. ובוא אני אגלה לך סוד- אני לא אכלתי חמץ, אבל פעם הבאה שמישהו מחטט יותר מדי, תסביר לו שמה שבני ישראל אכלו במצרים היו אותן פיתות ערביות שכולנו ממהרים לקנות ולעשות כשיש אפשרות ואם לא יאמינו לך תתן להם כהוכחה את ההסבר שלבני ישראל בכלל לא היה זמן לעשות את כל החורים האלה במצה.

princeOFdream

New member
תולדות הפסח בגיסרא המורחבת ../images/Emo59.gif

פיקסי, אם את רוצה את ההרחבה של מה שכתבתי לך- קפצי לכאן
ובכן, הכל התחיל מכך שעזבתי את החפירות שעשינו עם המכינה בטבריה לטובת כנס ביגור (של העמותה לקידום משחקי-תפקידים), שם מלבד שהיו מלא משחקים ממש מעולים ומגניבים וניצחתי בכולם- כי אני לא מוכן לוותר על נצחון גם במשחק-תפקידים, פגשתי עשרות חברים שאני מכיר מהקהילה- זה הגיע למצב שכל פעם שלא היה לי משחק בארבעת הימים הללו עברתי בשיחות מאחד לאחרת וכך הלאה, יצא לי לשוחח עם איזה ארבעים חבר'ה שאני אוהב ושלא נדבר על זה שהלך לי לא רע עם הבת היפייפיה של אחד שעשה איתנו עסקים פעם וכעת עוזר לעמותה (הוא פתח מזנון בכנס), אז כל הארוחות היו חינם- חבל רק שכנראה לא יצא מזה משהו יותר רציני כי אנחנו חיים רחוק מדי (אבל יש עוד שביב תקווה). ואז נגמר הכנס והפסח התחיל: בהתחלה עשינו בבית שלי סדר ל21 איש והיה שווה לאללה- השתכרנו מעט ועשינו קצת בלגן. אח"כ הייתה לי פגישה נעימה עם החבורה שלי של משחקי-תפקידים ומלבד צחוקים כמה קרבות חיים שבהם שוב ניצחתי את כולם (אבל יצאתי פצועה בעין- כי אני חייב לצאת מהקרבות האלה פצוע) אז הלכנו למרתון של שר הטבעות (פעם שניה) ועדיין היה נהדר. ואז הייתה לי פגישה עם זאת שיצאתי איתה והיות ושנינו לא ידענו לאן זה יתקדם כבר כשהתחלנו להיפגש, החלטנו להיפרד כידידים (אבל למרות זאת עשינו טיול נחמד אח"כ). ואז נסעתי לים עם שניים מחברי הטובים ביותר (וסוף כל סוף נהגתי במהירות 140 קמ"ש לת"א עם מוסיקה רועמת וחלונות פתוחים- ממש כמו ערס, אבל לא :->). ובים שיחקנו כדור-עף במים, שיחקנו מטקות בחוף- השווצתי בכמה זינוקים שליכלכו אותי בחול (אחרי הזינוקים במים שהכינו לחול משטח רטוב להידבק אליו) ראינו חתיכות ואפילו הספקנו לאכול בחומוסיה תל-אביבית קטנה וחביבה עם אוכל חבל"ז! ואז עשיתי מנגל בבית ושתבינו לא וויתרתי פה על בישול: הכנתי רוטב מתוק לחזה-עוף, רוטב חריף לסטייקים, רוטב מלוח לכנפיים ותיבלונים פיקנטיים ללבות ולשאר השיפודים בקיצור האורחים התענגו בהחלט (אפילו דוד שלי שלא ממהר לתת מחמאות אמר לי שהיה מוצלח). ולבסוף, מלבד כל אלו יצאתי עם תחושה שלא מיציתי את החופש... מקווה שהתעניינתם :->

למעלה