תולדות הפסח בגיסרא המורחבת ../images/Emo59.gif
פיקסי, אם את רוצה את ההרחבה של מה שכתבתי לך- קפצי לכאן
ובכן, הכל התחיל מכך שעזבתי את החפירות שעשינו עם המכינה בטבריה לטובת כנס ביגור (של העמותה לקידום משחקי-תפקידים), שם מלבד שהיו מלא משחקים ממש מעולים ומגניבים וניצחתי בכולם- כי אני לא מוכן לוותר על נצחון גם במשחק-תפקידים, פגשתי עשרות חברים שאני מכיר מהקהילה- זה הגיע למצב שכל פעם שלא היה לי משחק בארבעת הימים הללו עברתי בשיחות מאחד לאחרת וכך הלאה, יצא לי לשוחח עם איזה ארבעים חבר'ה שאני אוהב ושלא נדבר על זה שהלך לי לא רע עם הבת היפייפיה של אחד שעשה איתנו עסקים פעם וכעת עוזר לעמותה (הוא פתח מזנון בכנס), אז כל הארוחות היו חינם- חבל רק שכנראה לא יצא מזה משהו יותר רציני כי אנחנו חיים רחוק מדי (אבל יש עוד שביב תקווה). ואז נגמר הכנס והפסח התחיל: בהתחלה עשינו בבית שלי סדר ל21 איש והיה שווה לאללה- השתכרנו מעט ועשינו קצת בלגן. אח"כ הייתה לי פגישה נעימה עם החבורה שלי של משחקי-תפקידים ומלבד צחוקים כמה קרבות חיים שבהם שוב ניצחתי את כולם (אבל יצאתי פצועה בעין- כי אני חייב לצאת מהקרבות האלה פצוע) אז הלכנו למרתון של שר הטבעות (פעם שניה) ועדיין היה נהדר. ואז הייתה לי פגישה עם זאת שיצאתי איתה והיות ושנינו לא ידענו לאן זה יתקדם כבר כשהתחלנו להיפגש, החלטנו להיפרד כידידים (אבל למרות זאת עשינו טיול נחמד אח"כ). ואז נסעתי לים עם שניים מחברי הטובים ביותר (וסוף כל סוף נהגתי במהירות 140 קמ"ש לת"א עם מוסיקה רועמת וחלונות פתוחים- ממש כמו ערס, אבל לא :->). ובים שיחקנו כדור-עף במים, שיחקנו מטקות בחוף- השווצתי בכמה זינוקים שליכלכו אותי בחול (אחרי הזינוקים במים שהכינו לחול משטח רטוב להידבק אליו) ראינו חתיכות ואפילו הספקנו לאכול בחומוסיה תל-אביבית קטנה וחביבה עם אוכל חבל"ז! ואז עשיתי מנגל בבית ושתבינו לא וויתרתי פה על בישול: הכנתי רוטב מתוק לחזה-עוף, רוטב חריף לסטייקים, רוטב מלוח לכנפיים ותיבלונים פיקנטיים ללבות ולשאר השיפודים בקיצור האורחים התענגו בהחלט (אפילו דוד שלי שלא ממהר לתת מחמאות אמר לי שהיה מוצלח). ולבסוף, מלבד כל אלו יצאתי עם תחושה שלא מיציתי את החופש... מקווה שהתעניינתם :->