נו?

~*~gaL

New member
נו?

אז מה קורה? איך עבר עליכם היום בלעדי פה? היה כיף? שמרתם על הפורום? אני שואלת כי עדיין לא הגבתי לכלום, אחרי ההודעה הזאת אני אתחיל להגיב למה שכתבתם אתמול והיום.. אז כן, היה לי מבחן בספרות, בהתחלה שלו ממש נלחצתי ולא זכרתי כלום, אבל נראה לי שהכל הסתדר בסוף..הלוואי. יש משהו חדש? סופרים את הימים עד לעונה הבאה? טוב, זה עדיין לא אפשרי, כי אין תאריך מדויק, אבל בכל זאת.. מקווה שהייתם ילדים טובים.
(מה לעזאזל המשמעות של ההודעה הזאת?! אינלי מושג)

המממ

New member
משמעות הודעה זו...

קדום כל, הפורום החזיק מעמד יפה מאוד בלעדייך. הגענו למסקנה שאנחנו לא צריכים אותך בכלל ואת סתם הורסת את הפורום (תרגעי, תרגעי, התגעגענו). אני מקווה שציונך בספרות יהיה תלת ספרתי.... וגם בהצלחה בשאר המבחנים (אני כבר מתחילה לשכוח מה זה בית ספר...
). ובכן, למשמעות ההודעה: את פצחת ב- שרשור ההערות והשאלות שלא היה להן מקום להאמר ולהשאל עד עכשיו! אני אתחיל...
איזה פרק יש היום בלילה (מקליטים לי ואני רואה הכל בסופ"ש, אז אני לא מעודכנת)? אנא נדבו את שם הפרק ומספרו...
באיזו עונה ג´ורג´ קלוני עזב?
סתם הערה לא מעניינת- ראיתי איזה 10 דקות מהסרט "פגיעה קטלנית" וגיליתי שלורה אינס משחקת שם...
עוד הערה, אבל יותר מעניינת- אם את השם Laura אנחנו קוראים לורה, ואת השם Paul אנחנו קוראים פול, אז למה את השם Maura אנחנו אומרים מאורה- ולא מורה? וזהו. אתם מוזמנים לענות... וגם לשאול, לספר, להעיר... וזהו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

שלמונזה

New member
יש לי תשובה אחת

היום אין אי אר - 12!!! טוב נו כי יש.... משמרת שלישית!!! ובקיצור פרק ההמשך של חיפושה של BIG סוזן אחרי LITTLE סוזי פרק נורא יפה ומומלץ!

מורה?

האם אפשר לקרוא לשחקנית המהממת מאורה מורה? *נזכרת ב: ויקי, ר.ש, ואפילו המחנכת מכיתה א´* טוב, לא ברצינות...

~*~gaL

New member
תודה :))

עכשיו לשאלות.. 1. אתמול היה פרק של משמרת שלישית, והיום יש את הפרק "המכתב". 2. עונה 5. 3. כמובן, עוד סרט עם מיש´ו מאי. אר. שלא צפיתי בו. 4. כשאני מדברת וצריכה להגיד Maura אני אומרת "מורה", אבל כשכותבים את זה, זה נראה מוזר, וכמו שעדי אמרה, מזכיר משהו שחי בבית ספר, לכן, אני כותבת "מאורה". אני הולכת עכשיו ללמוד.. יום טוב לכולם

למעלה