נו??????

Fun Fair

New member
נו??????

מתי כבר יגיע שרשור בישיוסים???

niya

New member
יאללה../images/Emo88.gif תני בראש../images/Emo6.gif

מה, כבר חזרת???

Fun Fair

New member
ברור לך שעכשיו נדפקה לי המצלמה?../images/Emo6.gif

אז נאלץ לעשות את זה ברמת רשימת הקניות

niya

New member
../images/Emo2.gif

אוףףףף מקווה שתצליחי להציל אותה עם התמונות

lollapalooza

New member
לפי ההתלהבות הזו,

נראה לי שמגיע לך שרשור בישיוסים פרטי וחגיגי משלך

flutter girl

New member
אני אתחיל !

Fun Fair - פתחת שרשור ולא תגלי?!
ביום ראשון האחרון הייתה לי יומולדת
אז הזוגי לקח אותי לסיבוב שופינג !! יאיי ! בישייסתי בH&M : 2 מכנסיים (דמי-ג'ינס) ב-60 ש"ח כל אחד (אחלה מחיר!) סריג ממש יפה ב-60 ש"ח
וגם בקסטרו עודפים - סריג ומכנס אפור מחוייט ב-160 ש"ח (זה היה מבצע של 2 ב-160 ש"ח). וחוץ מזה היה ממש כיף! האמת שזה לא שיא הבישיוס אבל גם קניתי בקליגולה מגפונים מקסימים ב-370 ש"ח, מהסוג שממש רציתי מלא זמן אז המחיר היה סביר מבחינתי, בעיקר כי קיבלתי מהמשפוחה 900 ש"ח לבזבוזים - אז הכל היה בתקציב
!

flutter girl

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif

עכשיו אני רק מחפשת איזה סריג שחור קלאסי לבשייס, ולא יודעת מאיפה...

יצורה

New member
עוד אין, אך יהיו בקרוב

משקפי שמש חדשים. אמא קיבלה מעמית לעבודה שובר לאופטיקנה והעבירה אליי. אמרתי לכם שכשאעבור לעדשות מגע אפתח התמכרות לשופינג משקפי שמש או לא אמרתי?

niya

New member
ואני בישייסתי../images/Emo151.gif

חולצה מתוקה ב- 50 ש"ח (טילתי עם הקטנצ'יק והוא נרדם בעגלה, כל שיכולתי למדוד בנחת

daniel354

New member
מזל טוב!!!

טוב אז מותר לי לגלות שגם לי היה יומולדת! ולי הבעל קנה מתנה שיכולתי נורא להעלב שדווקא הוא קנה את זה, אבל האמת שהיא יקרה והיא שווה לגמרי. הוא קנה לי סרום חדש שיצא לאסתי לאודר שנקרא אילומיניישן לעיניים. הוא תמיד מתלונן עלהעיגולים השחורים סביב העיניים שלי שנעשים יותר ויותר שחורים עם כל ילד שנולד ועם כל שנה שעוברת. אז הוא החליט להשקיע והתייעץ עם חברה טובה שלי שהפנתה אותו היישר למדפי אסתי לאודר. שווה לגמרי. התחלתי לשים, אומרים שיפור תוך שבועיים. בנתיים אני נהנת מריח מטריף. בכל מקרה יומולדת זה זמן טוב לחשבון נפש ויותר מזה, לפינוקים אין סופיים... אז מזל טוב

למעלה