נו????????????

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
קצת לעיניים

דובי רומן, איש הטלויזיה בערוץ הראשון...... לא ידעתי שגם מצייר. עבדתי עם אימו כשהייתי נערה... והוא דווקא מזכיר את אביו. גם שם היתה טלנובלה......קטנה..... כמו בכל בית......

magy

New member
וגם לאזניים........ותודה לבן שעשה

לי את הערב........ ביקש להגיד שזה תודה על משהו שעשיתי עבורו......... שטויות.......ההנאה היתה כולה שלי................. אתר ..........מטריףףףףףףףףףף הרשימה למטה............

אורניהו

New member
כשבהווה סוער היום,אין זמן לעבר..

אבל מוכרחים להיזכר במשהו שהיה,שהכרנו,שאהבנו,ששמענו פעם.או...ובמה נעים להיזכר;הטיולים בחו´ל,וכאן כדאי לתת דרור לסיפורים.והנושא יהיה;האם פגשתם באיזה שהוא טיול בחו´ל ,ישראלים שאתם מכירים מכאן,מהארץ.או אם הכרתם מישהו בטיול ונשארתם ממש בידידות עד היום? ואני מתחיל ראשון,באחד הימים בטיול האחרון שלנו בהולנד,נוסעים באיזה בוקר גשום ונעים,ובכביש המוביל ל´הוחה פלואה´ פארק נהדר במזרח הולנד.שעת בוקר מוקדמת,הכניסה בין עצים עבותים וירוקי עד,וככה בגלישב איטית עם הרכב למקום החנייה המסודר,עוד סיבוב קטן והופ עומד!לידי ממש ובאותו הרגע,קולות של ילדים מחלון מכונית שנעצרת ממולי,ויוצאת כל המשפחה של...אחד העובדים איתי במפעל.נו,חיבוקים ונשיקות עם כולם,נחמד ומי היה מאמין,כאן רחוק כל כך מהבית... באחד הטיולים בזמן אחר-דיסני וורלד שבלוס אנג´לס,מאות רבות של מבקרים באתר הזה מידי יום.אנחנו יורדים במדרגות הנעות שבחלק התחתון של המקום,ממול נמצאת הסירה הזו עם המים,אני לא כל כך רואה טוב,אבל היה נדמה לי שראיתי מישהו שאני מכיר מכאן,,נו,ועובר זמן וחוזרים ליום יום,ולאחר זמן אני פוגש את הבחור,ואני שואל אם הוא היה שם,ובאמת הוא מספר לי,ראיתי אתכם יורדים,וכשגמרנו את השעשועים חיפשתי אותך בין ההמונים...[מויישה זיכמך] אתם מכירים את הישראלים בחו´ל-אלה הנפגשים איתכם בשדה התעופה,אלה הנפגשים במטוס,ואלה שפוגשים אותם שם,בחו´ל.ועליהם אני רוצה לדבר..רגע,קודם..ישנם כאלה שאתם פוגשים בלוד,ומתחברים בצ´יק,מקשקשים מי נוסע ולאן,ואיפה כבר הייתם,ולאן כעת,,נחמד.לרוב אחרי הנחיתה שם ,הידידות הזו נגמרת.ונחזור לאלה שאתה רואה ופוגש בדרכים,במסעדות,או במלון.יש לא מעט חביבים ומחייכים אליך,ולעתים אפילו יושבים בארוחת הבוקר יחד,אבל יש כאלה ´חארות´ כשאתה רואה את אותו זוג במסעדה או באיזה אתר-הם לא...הם לא רואים אותך,יענו שקוף,לא מתחברים,אפילו לא איזה חיוך היכרות,הארץ כאן-זה לא ביחד,פוחדים להעיף לעברך מבט,מין התנשאות שכזאת,אני לא מתעסק עם אף ישראלי,אתם מכירים את זה? מין כזה שמוקים של ישראלים רואים בכל מוזיאון בחו´ל,ופעם באיסטנבול ישבנו באיזו מסעדה ועשינו שמח,,רק מה,אשתו של אחד כזה דווקא מאד רצתה להישאר איתנו שם ביחד,אבל בעלה העיף בה מבט זועף,והלכו..ובמטוס לקראת הנחיתה בלוד,,,,,כולם חברים בחזרה..

magy

New member
נוסעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

בן בן הגאון מצא משהו...................משהוווווווווווווווווו שים רמקולים דחוףףףףףףףף הנעימה מתוך Play Misty for me מיסטי

magy

New member
א מחייע............איזה נעימות

מי יודע איך מעבירים הכל לתוך המדיה פלייאר..........

למעלה