נו

א י ל ה

New member
נו

תכבדו אותי גם בבוקר שאחרי? <אינגליש, שקט. השאלה לא מיועדת אליך>

נו תגידי לגברים המוכים בפורום ../images/Emo13.gif

במה את רוצה שאני יכבד אותך אחרי שפרחות מגעילות מירושלים עשו בי לינץ' בפורום סקס[עלק] שהייתי פעם כותבת בו? קיצר מה התנאים לכתיבה אצלך בפורום? ועדת קבלה? צריכה ללקק למישו\למצוץ למישו מאחורי הפרגוד בפינה?[אין לי בעיה לרדת למישי בתנאי שהיא לא פרחה מסריחה ואלימה מירושלים ששונאת קיבוצניקיות בטרוף] אז קצת על עצמי-אני מקיבוץ ליד נהריה-אחרי צבא-שונאת שיגרה-אוהבת לעשות סקס במקומות קצת לא שגרתיים[יצא לי כבר שלוש פעמים להיזדיין בבתי קברות על מצבות-אחלה חוויה
-וארבע ימים עם שלושה נורבגים על ספינת דייג קטנה בטיול שלי לסקנדינביה הקיץ]-אני לא בקטע של לעצבן אבל כמו כל ג'ינג'ית יש לי טיפל'ה טמפרמנט ועכשיו גם רגל בגבס מנפילה כשירדתי מהספינה ונאלצתי לשוב לארץ מהטיול של החיים שלי מוקדם מהמתוכנן
לפני ארבע ימים. קיצר אני משועממת ברמות ומבואסת עד ה
אנא אנא אנא בלי הצעות מפגרות מהגברים כאן לרדת לי כמו שהציעו כל הדפוקים מפורום סקס\פרחולינות וערסיות בע''מ. מה את אומרת? יש מצב שאני יכתוב אצלך? ואם זה יעזור אז
ובאמת שאני B ...כדאי לך

א י ל ה

New member
טו מאץ' אינפורמיישיון, האני

בשביל לכתוב אצלנו את רק צריכה לדעת שגוף ראשון עתיד מתחיל ב-א'. חוסר איזון כבר יש לך, אז זה בסדר.

יעלילה2

New member
באמת? לא ידעתי

חשבתי שגוף ראשון עבר הווה ועתיד הם כולם אני ורק אני

2B OR NOT 2B

TJRH NUBUKUD FZV DO TBH NUFBV KRS, KL או בעותיות עיבריות: יקירה שלי:....אחרי מונולוג כזה גם אני מוכנה לרדת לך. רק שאנחנו לא בדיוק מקבלים דיגים לפורום...הגענו למסקנה שהדג מסריח מהראש. את יכולה לעמוד בצד ולהסתכל איך אני עושה את זה לכלבים שוטים ואנגלים ונ.ז.: אנחנו לא זקוקים כרגע למוצצות, אם התכוונת להציע, יש לנו כאן מספיק. אינשטיין הסמיקה והלכה לרחוץ את הפה עם סבון (בתחושה שדיאלוג לא יהיה כאן)

ברוכה הבאה פשושה ../images/Emo24.gif

כוס של האמאמא שלך emc2המקורית ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחקקק טפו על כל המשפחה המסופלסת שלך לעשרים דורות ! ככה מקבלים לפורום מוצצת ג'ינג'ית עם רגל שבורה ? ! ! ! הלוואי ויתקע לך הסבון בגרון ותחנקי ! < פשושה באמת ג'ינג'ית בכל מקום ? >

לא נראה לי שהיא באמת מוצצת חן בעיניך

אה ? אין הזמנה לחוף הסלע ? פשושה - נראה לי מצאת כאן את האביר שיחזיר ( לכל החארות בפורום הנאחסי של עאלק סקס) go get them girl !

ביציות עין מפגינה שוב חוסר בהבנת הנקרא

ביציות מפגרת הפשושה כתבה שיש לה רגל שבורה ביציות חושבת שלגונגו יש פיגור תורשתי כמו שיש במשפחה של ביציות ? גונגו בחור עדין ומתחשב גונגו לא בהמה תאבת סקס כמוך ביציות עכשיו הולכת לאונן עם המערוך ? אם פשושה מבקשת גונגו והאחוקים שלו דודו ומומי נכנסים בפורום של הסקס מניאקים ומריקים על כולם עד שיטבעו < גונגו מאחל לפשושה רפואה שלמה ומזמין את הפשושה לחוף הסלע כשתבריא >

זה לא תירוץ !

תלך תביא אותה , תשלח מונית, משהו ? תיפגש עם ההורים (
קיבוצניקים , תשתדל ללכת אחרי ארוחת ערב או שתתקע עם רטוב רוטט וזז שיש לו גזר בעין) ועוד פעם אתה מדבר על המשפחה שלך ואני עושה ממך מדודי ומומי אבק. פרורי ערסים לגפילטע של החג. עכשיו תתנצל !

גונגו תודה ובבקשה בבקשה בבקשה אל תכנס לנקום!

אני נורא מעריכה את רוח האבירות הבת ימית שלך גונגו אבל אנא אל תחסל חשבונות בשבילי-באמת שאין צורך ורק יגרום לזה שיחסמו אותי בפורום ההוא
בבקשה גונגו אל תעשה כלום בשבילי
אני מתחננת שלא תנקום את נקמת כבודי האבוד-אני מזה לא נפגעת מפרחולינות ירושלמיות ביצ'יות שבפעם האחרונה שראו זין היה כשהציצו לאבא שלהן למקלחת. בבקשה תכבד את בקשתי גונגו ואני נשבעת לך שאני יבקר אותך בחוף הסלע-כולם עדים גונגו שהבטחתי-בבקשה אל תעשה שום דבר בשמי-בסדר? מבטיח לי אבירי העדין והיורק? פשושה אוהבת את גונגו לנצח
פשושה תתחתן עם גונגו בחוף הסלע
פשושה תלד ילדים לגונגו
כל מה שגונגו ירצה רק בבקשה בבקשה בבקשה אל תעשה שום דבר למעני בשום פורום בלי שאני יבקש ממך קודם-בסדר
פשושה ג'ינג'ית בכל מקום-הייתי ג'ינג'ית בגן הילדים-הייתי ג'ינג'ית בשירות הצבאי-אני ג'ינגית כשאני נוסעת לחיפה ואפילו הייתי ג'ינג'ית בנורבגיה

פחדנית !!!

מי שמשחק בגפרורים ובדרקון יורק אש, שלא יבכה לכשישרף לו הפורום. ג'ינג'ית אעלק

גונגו יתחתן עם פשושה ויעשה לה נעים בגב

גונגו מבטיח לפשושה שלו חיים נהדרים והמון תנוחות כשתבריא לה הרגל גונגו צריך רגע להבהיר משהו לביציות עין
מתבקשת להוציא את המערוך מבין ירכיה השעירות ולקרא בעיון חחחחחחחחחחחחחקקקק טפו על כל המשפחה המוטנטית שלך ! על הדודה שלך עם הזנב והדוד שלך עם הרגל השלישית ואחותך הגמדה והגיבנת שמשתרללת בסרטים כחולים עם גמדים סוטים אם ביציות עין מבקשת גונגו מביא לינק לסרט עם אחותך וארבע כושים פוזלים
שכנטוזית מפגרת ששמה סוכר על קרפיון במקום להכין דג חריימה גזעי וחריף ! חחחחחחחחחחחחחחקקק טפו עלייך ועל הקרפיון הממותק שלך ! בואי לחוף הסלע הלילה רק תתקלחי קודם שיצא הריח של הדג וגם תכווצי אחרי המערוך
< גונגו מתנצל בפני הפשושה שלו גונגו חושש שהפשושה לא הבינה את השאלה על איפה הפשושה ג'ינג'ית גונגו התכוון למשולש של הפשושה >

א י ל ה

New member
אולי

תיקח את כל זה למקום אחר? זה מתחיל לחזור על עצמו ולשעמם קצת. שלא לדבר על כמויות הסבון שצריך לבזבז בשביל לשטוף לך ת'פה. <אילה עם רווחים תוהה בינה לבינה כמה ניקים יש לו לגונגו, והאם הוא סובל מפיצול או אולי דווקא נהנה ממנו>

גונגו פרש וחזר רק לאחל למנעלת כפויית הטובה

יום הולדת שמח גונגו לא צריך טובות מאף אחת כאן גונגו מצחיק אותו שהמנעלת חושבת שגונגו יש לו עוד ניק בפורום שלה או בתפוז גונגו מציע למנעלת להציץ במספר יוזר המנעלת תגלה לצערה שגונגו נכנס רק ממחשב אחד חוץ מהזמן שגונגו כתב מדימונה גונגו מציע למנעלת לעשות הרבה פילטיס אמור לעזור נגד פרנויה < גונגו עוזב נעלב לאחר והפגין כוונות טובות ולוקח את אחוליו בחזרה >

אין סוף זה

כשמומי ודודו יביאו לemc2המקורית בתחת סוף שבוע שלם עד שיפתחו לה את הסתימה במוח ! < אם את איינשטיין אז גונגו הוא גלילאו המגלגל >

גלילאו המגלגל....../images/Emo99.gif

גונגו אולי תמניך טיפה את האטרף ותתן לי ללכת לנוח בלי פחד שאתה מטביע לבנתיים ביריקות פורומים שלמים? הצלחת להצחיק אותי גונגו-מודה-יש בך משו חמוד ומרענן אבל כואבת לי הרגל וממש בא לי לשכב. אוהבת אותך רק בלי שטויות בשמי
כן גונגו אני ג'ינג'ית גם שם[כשאני לא מגלחת] נשבעת לך שאני יפרסם תמונה רק תן לי לנוח כמה שעות

למעלה