נו

גונגו מבטיח לא להריק בשם הפשושה שלו

גונגו מציע שתשלחי לו תמונות בפרטי ושלו תפרסמי תמונות בפורום שיגרום לכלבות מוכות שחין לקנא < גונגו מתפלל להחלמתה המהירה של הפשושה שלו ומאחל לה רפואה שלמה >

פשושה אל תאמיני לו

א. הוא לא שם אותך בחתימה שלו. ב. הוא לא ירק עליך אפילו פעם אחת. ג. הוא מיתחמק מלבוא לקחת אותך. ד. שאלואים יקח אותו ( ואני, אני יש לי דיבור איתו) שבת שלום. אפשר לחתום לך על הגבס ? ( ולגונגו , את המערוך שלי אתה תכיר מיקרוב , מיקרוב ממש ממש מיקרוב)

../images/Emo84.gif ../images/Emo84.gif תפתחי בבקשה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחקקק טפו על כל המשפחה שלך לשמונים דורות ! הסבר חלקי על הטמטום של
גונגו לא יורק על עלמות עם רגל שבורה גונגו לא יורק על כאלו שנזרקו מפורומים אחרים מתוך הזדהות גונגו לא חוזר על טעויות כמו שעשה עם מאיה בעבר ולא מכניס יותר אף אחת עם פוטנציאל לסקס לחתימה שלו גונגו הכניס את יעלילה2 לחתימה שלו בגלל שהיא פי אלף יותר אמיתית ממך ! גונגו חושב שאת צבועה וכל מה שאת כותבת זה חנטריש אחד מתמשך < פשושה כבר כמה שעות עם גונגו על המסנג'ר חחחח כמה ש
מטומטמת ! >
נ ב גונגו מאחל למערוך שלך מקומות פחות מסריחים ונטושים

בישביל מה ליפתוח את התגובה שלך ?

בישביל מה ליפתוח ? מה כבר יכול להיות שם ? שוב חקקקקק טפו. שוב הצהרות אהבה לג'ינג'יות ? לא יכולה לחשוב על משהו מקורי שטרם אמרת, שיחזרת , בלעת, מצצת וירקת פה. אז לא פתחתי. שבת שלום.

אם ../images/Emo84.gif עין| לא פתחה גונגו קונה לה מערוך חדש

מפגינה פחדנות וטפשות מהולות בגנים משפחתיים פגומים כתוצאה מנשואי קרובים במשך דורות על דורות בכפרים הקטנים ביערות פולין הנדחים רק אנשים שגדלו ביער שמים סוכר על דג ואוכלים אותו מתוך הנחה שהוא טעים
עין| גם מוסיפה סוכר למרק ודבש לקציצות לפצות על החיים המרים והבודדים שלה ? < גונגו חושב ש
עין| סובלת מתסביך נחיתות חמור מעורב במנת משכל נמוכה ומראה דוחה במיוחד >

אכפת לך בשבילי לעזוב אותה בשקט ../images/Emo92.gif

אתמול בלילה היא יצאה מזה בסדר כשנכנסתי לפה כשעשו בי לינץ' הכלבות מפורום מתוסכלות מינית
תפסיק לקלל אותה זה סתם מוציא אותך ערס כמו הפרחות שקיללו אותי אתמול בלילה-האלימות שלך על בחורה סתם לא מוסיפה לך נקודות אצלי גונגו
שבת שלום לכל החברים והחברות בפורום

למעלה