נו...............

נו................./images/Emo13.gif

עד שכל הצפונים במרכז לא תאגנו איזה מפגשון???? הבנתי שהרוב כאן עם הילדים אולי איזו ישיבה על החוף או משהו דומה אז מי מרים את הכפפה יש לי קשר עם מנהל הבננה ביץ בטיילת יכולה לדבר איתו לא מבטיחה הנחות אבל אולי לשמור מקום ואישור כניסה לילדים למרות שהמורל נמוך חסר לי קצת ממממממ

d a n i e l s 5

New member
לא ידעתי ש.....

לחוף הבננה ביץ (בהנחה שאתמתכוות לזה שבת"א) צריך אישורי כניסה לילדים. ובכלל. החוף, וכסאות הפלסטיק שבקפה פתוחים לכל דיכפין. בחוף ירושלים ליד בקפה , יש היום מוזיקה ברזילאית לכל המעוניין. מקפיצה לך בכדי שיראו.

אני גם לא יודעת.....

אם צריך אישור סתם נראה לי שלא נותנים לילדים להכנס לפאבים.... את אומרת חוף ירושלים??? לא שידעת איפה זה..... אבל אם הרוב רוצה להיפגש????????????????

magic40

New member
את בת ים אהבתי הכי ,,,,,,,,,

שאלי את דנדי ילדונת נראה לי שגם את תהני שם

רחלי228

New member
אם את אוספת אותנו - אנחנו איתך...

מתחרפנת מכל מה שקורה בחיפה. ולא ממש פשוט לשבת בבית (למרות האירוח המופתי) מרבית היום. בזמן שמדברת עם חברים מהצפון בטלפון שומעת בומים... איזה מזל שלא נסענו הבייתה היום.

מזל חי

New member
מציעה שתרגענה בנות

לא מפתיע ולא חכם.. כבר שבוע שכל כך ברור שמחפשים את תל אביב ההרגשה היא שמחכים גם לצפונים שיגיעו. אז תרגיעו בבקשה והחדשות לא אחרו לבוא על המחבלת המפגעת שנתפסה ליד מלון דן בתל אביב הכי בריא להזהר בימים אלה גם כאן ולא לשכוח שלא נסעתן לחו"ל אלא לתל אביב שגם היא על הכוונת. אישית יכולה להגיד לכם שגם עזריאלי מוקד חם בימים האחרונים ועדיף שלא להגיע לשם אם לא חייבים! שתהיה לכן/ם שבת מהנה ובריאה שימרו על עצמכן הכי חשוב

שלי 9

New member
מזל, המחבלת לא נתפסה ,אני שומעת

ברקע חדשות..והעדכון הוא שהיא עדיין לא נתפסה לצערינו..

למעלה