תודה חברים
ראשית אני לא חשבתי כלל לדבר איתה על זה.. מה שכן לפני מס' ימים חשבתי לדבר איתה בעינין המשכורת ולהפך שאני רוצה העלאה.. אבל עכשיו לא נראה לי שבכלל כדי לבקש
.... בעיקר בגלל מה שסידי אמר כעת אם אני אפתח את הנושא תהיה לה לגיטמציה . תראו אני עובדת שם 9 חודשים עם משכורת של אחת שרק התחילה ולא מקצועית..ומה שמרגיז אותי זה שאני דיי מקצועית ואף נותנת מעצמי בעבודה יותר ממה שצריך.. אני נשארת הרבה פעמים אחרי שעות העבודה שלי ואף פעם לא התלוננתי
יום חמישי הזה היא ממש הגזימה..ועוד אחר כך היא אומרת לי "למה את מתווכחת איתי?" אתם יודעים מה?? מזלה שהמחשב נתקע ולא הצלחתי להכנס לחברת הביטוח וזאת מאחר והמבוטח בסופו של דבר אמר לה "כבר ביטחתי במקום אחר... תארו לעצמכם הייתי מצליחה להוציא לו תעודת חובה משולמת דרך המחשב, מה אז היא היתה עושה? היא היתה אוכלת אותה שהיא משתמשת בכרטיס אשראי של לקוח מבלי לשאול אותו בכלל אם אפשר.. ואם הלקוח הזה פדאנט והיה כועס עליה מאוד? ואף.. מעמיד אותה למשפט בגלל הטעות הזאת שהיא היתה עושה? ווואווו ואווו הייתי רוצה שזה יקרה.. היא היתה אוכלת אותה בגדול.. ואז אני הייתי שמחה
בעצם לא כ"כ שמחה אולי קצת נהנת מהמצב וגם כועסת ככה
.. אותה בחורה שעובדת איתי התקשרה אליי יום חמישי בערב ואמרה לי שהבוסית שלי התקשרה אליה לאחר שהיא סיימה בחברת הביטוח.. ושאלה אותה " נו.. איך עבר עלייך היום? איך היה במשרד" היא אפילו לא התקשרה להתנצל שהיא טעתה
אחד היא לא הרימה אליי... דו'דה הציע שביום א' אני אשב ואדבר איתה עוד לפני הכל.. שאני אשאל אותה אלו דברים מפריעים לה אצלי בתור הפקידה שלה.. פשוט לתת לה למנות אותם.. אני מתערבת איתכם שאין לה שום דבר שמפריע לה... מה שכן היא מקנאת בי מאוד. ועל מה? על כך שבחרת הביטוח וגם הלקוחות אוהבים אותי.. לפעמים לקוח מתקשר ורוצה לדבר רק איתי.. ואז היא אומר לו "אתה יכול לדבר איתי.. אני הסוכנת" פיייי כאילו אני רוצה לקחת לה את עמדתה.. וחד וחלק
אני לא אני אוהבת להיות פקידה מין השורה ולא מעבר לכך.. אין לי ראש ועצבים להתחיל להיות סוכנת.. כי אני חושבת בעצם אני בטוחה שכל הסוכנים צבועים, שקרנים, וגנבים....
בקיצור ביום א' אני מתכוונת לשבת מולה עם דף חלק עט פיילוט (כי רק את העט הזה אני אוהבת) ופשוט לשאול אותה.. גב'..... אני רוצה לרשום כעת את כל הדברים שמפריעים לך אצלי בתור העובדת שלך.. ואם יש מקום לשפר אשפר ואם לא.. אזיי.... קדימה 1..... 2..... 3....... אל תדאגו אתן לה רשימה ארוכה מאוד מאוד... אח"כ אני אפתח את פי.. כמו שנאמר : "ותפתח הנערה את פיה"
אה.. ועוד דבר אחרון.. היא ביקשה שיותר אני לא אדבר עם בלי בשעות העבודה.. שמעתם??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחת השבוע אני בקושי רואה אותו.. והיא עוד מבקשת שלא אדבר איתו.... חחחחחחחחחח תודו זה לא בדיחה???????