נו, שמישהו יבעט בי כבר

28איילת

New member
נו, שמישהו יבעט בי כבר

אני ממש צריכה מישהו שיישב לי על הראש. אוף. העבודה הזאת לא נעלמת למרות שאני דוחה ודוחה אותה!!!! מפתיע. מה יהיה? מי מוכן לדבר עם המורה שלי?

gooloo

New member
גם לי יש עבודה להגיש....

גם אני צריך להגיש עבודה ואני דוחה אותה כבר חצי שנה....תצילו אותי מעצמי!!!!

kniaper

New member
חוזרים לשיגרה

זה רק אצלי או שיש כאן עוד מי שמרגיש חזק את סיומה של החופשה מהלימודים. גם כאלו שלא לומדים חייבים להודות שהנה מסתיימים להם שבועיים של חופשות רבות וימי עבודה קצרים ונוחים יותר לעיכול. והנה החל ממחר חייבים לחזור להתמודדויות היום יומיות ולעבודות שלא נעלמות מעצמן (אף גמד לא בא בלילה ועושה אותן). אני אישית מרגיש בסופן של חופשות כאילו קצת מחנק ואיזו ירידה במוטיבציה שכאילו מוחקת באחת את כל השלווה שימי המנוחה בנו אצלי. טוב, נו אני גם עובר דירה עוד מעט אחרי שבמשך 6 השנים האחרונות גרתי אצל ההורים כך שמבחינתי סיום תקופתה הפסח הוא תחילתה של דרך חדשה שכוללת את המגורים לבד ואת סיום האוניברסיטה (תואר ראשון). במשך שש השנים האחרונות הלימודים הפכו להיות ממש חלק ממני ועכשיו אני מסתכל קדימה ודיי חושש מהחלל שישאר אחרי שכבר לא אאלץ לעלות מדי יום במעלה הכרמל אל מגדל השן האקדמי שבפסגה. הרבה שינויים יחד תמיד היו לי קשים מאד, כאילו שקשה לי להכיל את כל החדש הזה. זה מציף ומכניס תוהו ובוהו למחשבות ולחיים ואתם הרי יודעים כמה קשה להתארגן מחדש. איך אתם עם שינויים?

תמיול

New member
שינויים ../images/Emo26.gif(לא בבית ספרנו)

קודם כל ,המון המון בהצלחה . גם אני כל-כך לא מסתדרת עם שינויים . משהו אצלי בפנים לא חזק ויציב מספיק בשביל להכיל תנודות וומצבים חדשים חיצוניים. אני מרגישה שאני כבר רוצה ללמוד ,מהו הסדר החדש ולהרגיש איתו בנוח ואז זה מעין שגרה נעימה ובטוחה לי ,אבל עד שאני מגיעה לשם ,זה סערה אחרי סערה אחרי ... .(לפעמים אני אשאר במצב לא אידיאלי ,רק כדי לא להתחיל במקום חדש). למזלי הרב במצבים חדשים ומציפים ,אני מוצאת תמיכה והרגעה בפגישות השבועיות שלי עם הפסיכולוגית. אבל זה אצלי..

28איילת

New member
שינויים וחופשים

נורא נורא קשה לי עם שינויים, אולי בגלל זה עזבתי את החוג לקולנוע רק אחרי שלוש שנים למרות שידעתי שלא מתאים לי כבר מהשנה השניה. ובקשר לחופשים.... איך זה שתמיד עד שמתאפסים על הסמסטר בא איזה חופש ומוציא אותך מהמסלול? היום לא הלכתי ללימודים, אני ממשיכה לעצמי את החופש.....

הנה באה הבעיטה

אוי פספסתי... שבי כבר ותלמדי! ולו רק בשביל שתפסיקי להגיד לנו שאת צריכה לעשות את זה! תתחילי עם משהו קל, סתם לקרוא או משהו, ותמשיכי משם. אני יודע כמה קשה להתחיל לפעמים, אבל ממשהו חייבים. ותרחיקי הסחות ממך, נראה לי שתקפצי משמחה על כל תירוץ שיוציא אותך מהלמידה. תחשבי גם על כמה תרגישי רע עם עצמך כשבסוף תפספסי שנת לימודים או מה שזה לא יהיה שיתבזבז. אני בטוח שאת ההרגשה הזאת את מכירה טוב מאוד(גם אני, לצערי...). זהו זה מה שהיה לי להגיד. להצ'תצ'ט.

פה תפסת אותי../images/Emo4.gif

אני ושינוים ממש לא הולכים ביחד אני נורא איטית בלספוג ולעכל שינוים אפילו בדברים הכי קטנים ובנלים,תן לי רק שיגרה יציבה ומוכרת שום דבר אחר לא מענין אותי,ביגלל זה גם הספונטניות שלי לא מפותחת,איך הספונטניות שלכם? שלך חנה גונן

ל11

New member
אני דווקא הפוכה

בתואר ראשון עברתי בערך 5 דירות (בשלוש שנים). אני לא אוהבת לעזוב הרבה את הבית (תקופות ממושכות בחול) אבל להחליף אני מחליפה הרבה. משעמם לי בשלב מסויים כל הקירות המוכרים. צריך להחליף קירות ולחקור את החורים בקירות החדשים, לא? ברגעים אלו אני משפצת את דירתי החדשה (משבוע הבא). יש בזה משהו מרגש. אני גם פריקית של מודעות- תולשת דירות ועבודות כפייתית גם אם אני לא צריכה. אבל אני תמיד מעודכנת... Knaiper, נראה לי אחלה שינוי לחיים. לגור לבד זה הדבר הכי טוב שיש בחיים הבוגרים (לדעתי). בטוח יהיה לך חלל אחרי תואר ראשון - כל רגשות האשם משאירים חלל אבל אומרים שזה יותר טוב...

kniaper

New member
5 ב 3 ??? ../images/Emo12.gif

וואו איך את עושה את זה. כל הכבוד על האנרגיה ותרשי לי בהזדמנות זאת לתת לך את אות הH הנכסף. בסה"כ אני יותר ממבין את הרצון לזוז כל הזמן ממקום למקום גם אני בשלב מסויים כבר מחפש אלטרנטיבות לשיגרה שלי אלא שאז מתחיל החשש הגדול מהקירות החדשים והחורים החדשים (
אהבתי את הביטוי) וכמו שכבר תמיול אמרה, אני לעיתים מוצא את עצמי ממשיך במצב שלא טוב לי איתו רק מתוך נסיון להתחמק משינוי. בסופו של דבר אני יודע ששינויים עושים לי טוב, אני אוהב את זה ולכן אני גם משנה כל הזמן דברים קטנים מסביב, קטנים מספיק שאני אוכל לשחזר מייד את המצב הקודם שלהם אם השינוי ממש יפריע לי. אני מרגיש שהדחף שלך לשנות כל הזמן הוא מקור כח גדול מאד, אמנם אין שום רע הבתמדה אבל היכולת להשתחרר מהעבר היא הבסיס הראשון לגמישות ויכולת להתמודד עם בעיות ועל זה אני מוחא לך כפיים

kniaper

New member
מצטרף לבעיטה של רל"ש

האמת היא שאני לא רוצה לבעוט כי זה כואב אבל אני יודע שבמצב שאת מתארת את חייבת דחיפה הגונה, כזו שתגרום לך לשנוא את הדוחף כי הוא מכריח אותך לעשות משהו שממש קשה לך איתו. ובכל זאת אני חושב שאפשר להתגייס לאיזו בעיטונת לכוון הנכון. אז תגידי איילת, מתי תאריך היעד של העבודה שלך ומה את צריכה להספיק לעשות כדי להגיש אותה בזמן? תכתבי מקסימום דברים שאת יכולה ואני והחברה ננסה לעזור לך לסדר את זה לפי לוח זמנים ריאלי. אוליח זה יתן לך את המוטיבציה שכלכך חסרה לך כרגע.

אני מצטרף ל - kniaper

איילת תנסי להתחיל ככה : שבי (עוד היום) עם דף ועט, תכתבי כמה זמן יש לך, ומה את צריכה לעשות בזמן הזה. ואז תתחילי לפרק את זה לגורמים יותר קטנים, עד שיהיה לך את הכל, ותדעי כל מה שאת צריכה לעשות, ותצמידי לזה לוח זמנים. אני בטוח שזה לא יכול להזיק, וזה יהיה לפחות התחלה.

freearth10

New member
והכי חשוב

הכניסי ללוח הזה גם זמנים של רגיעה ועשייה של משהו שונה. מהניסיון שלי: אני אף פעם לא מצליחה לעמוד בזמנים, עד לדקה ה-99 אין לי שום מושג למרות שאני לומדת ומתכננת איך תראה העבודה ואז ברגע האחרון פתאום מגיעים כל הרעיונות הכי מקוריים וזה מה שהופך את העבודה מסתם עבודה לעבודה מעולה. גם אני צריכה קצת דחיפה. בשבוע הבא יש לי את הקבוצה הראשונה אותה אני הולכת ללמד קנסיולוגיה. אין לי שום מושג איך אני מחלקת, מה אני עושה. מקווה שמתישהו יצוצו לי הרעיונות המקוריים - מקווה שזה יקרה לפני יום ראשון...
מאיה

nu shoin

New member
סליחה על השאלה...

אבל על איזה ראש לשכה מדובר? זו כבר פעם שניה שיוצא לי לשמוע על רל"ש בפורום ואני מרגיש לא בעניינים
...

28איילת

New member
קודם כל תודה לכולם....

ביום רביעי אני צריכה להגיש טיוטה שנייה, שזה לא כל כך נורא אבל ב-28-5 ההגשה הסופית. יש חלק עיוני ענק, שאני צריכה לשנות חלק ממנו, ויש חלק מעשי של פעילויות שאני צריכה להעביר בנושא שבחרתי.לא נורא, יום רביעי הזה אני אגיש משהו ופשוט אתאמץ לפני ה-28-5 על מנת לא לדחות הכל לרגע האחרון. שוב. אגב, nu shoin, רל"ש = רוצה להיקרא שמוליק. גם לי לקח זמן עד שהבנתי מי זה. שוב תודה רבה רבה לכולכם ונראה לי שאני אנסה את ה-coaching למרות שאני מפחדת לצפות ליותר מדיי ואז להתאכזב....

רל"ש --->

אנשים, לא לעשות קיצורים. שם זה שם. וזה לא סתם שם, מילא שמוליק, אבל רל"ש? חלאס נו 'בקשה 'בקשה או שמוליק או רוצה להיקרא שמוליק. מה עוד? אה כן. אנא ממך איילת חומד ספרי בהמשך הדרך איך ה-COACHING. משהו כבר היה?

28איילת

New member
הייתה תקופה שלקחתי

אבל זה לא עשה לי טוב. יכול להיות שעוד מעט יחזירו אותי לזה ביחד עם עוד כדור שאמור למתן את העצבנות. נראה....

Carl Freeborne

New member
אצלי למשל...

הוא בכלל לא ממתן את ההיפראקטיביות אבל את ההפרעות קשב הוא בהחלט מקטין - מגדיל לי את הריכוז.

למעלה