נו שיהיה

Maytallll

New member
נו שיהיה

*ניקח כמה רעיונות מפורום שייגעצ* שיר השבוע של נימרוד שיר השבוע לא של נימרוד השיר המאוס של השבוע השיר שתקוע לי בראש השבוע שיר שמוקדש למישהו ולמי שיר שמתאים לסופ"ש הזה שבת שלום לכולם

Sheygets16

New member
../images/Emo168.gif

*אם כבר להעתיק מפורום שייגעצ, אז אני פשוט אעתיק מה שכתבתי שם* :] שיר השבוע של שייגעצ: משקאות. שיר השבוע לא של שייגעצ: אפרת גוד ויוני בלוך - מגרד. השיר המאוס של השבוע: סוליקו.
השיר שתקוע לי בראש השבוע: מגרד. שיר שמוקדש למישהו ולמי: שרון הולצמן - פתח את ליבך, לעצמי. שיר שמתאים לסופ"ש הזה: נימרוד שיקלר[
] - לילה בלי שינה.

עונהה

שיר השבוע של נימרוד פריז שיר השבוע לא של נימרוד אביב גפן- אולי השיר המאוס של השבוע תנו לו צ'אנס השיר שתקוע לי בראש השבוע שוב מתאהב בך מחדש שיר שמוקדש למישהו ולמי אני מקדישה שורה משיר למישהו " אבל חוזר אלייך את המלאך שלי" אני מקווה שמחר הוא יבין שיר שמתאים לסופ"ש הזה היהודים- מחפש תשובה

red butterfly

New member
:)

שיר השבוע של נימרוד: לילה בלי שינה שיר השבוע לא של נימרוד: מה שעובר עלי
, Oasis - Stop Crying Your Heart Out השיר המאוס של השבוע: אין לי מושג איך קוראים לשיר הזה.. אבל שמעו אותו הרבה בעיר הבירה :/ השיר שתקוע לי בראש השבוע: מה שעובר עלי
שיר שמוקדש למישהו ולמי: היום יומולדת-לקרן :) שיר שמתאים לסופ"ש הזה: נציל את היום

•No¥a•

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של נימרוד - נמרוד והבודדים - הנצח שיר השבוע לא של נימרוד - השיר המאוס של השבוע - ממ.. השיר שתקוע לי בראש השבוע - סוליקו >< שיר שמוקדש למישהו ולמי - קנאה - אביב גפן "אם תגרדי לי את פצעיי אני ארצח אותך.." לבנאדם מסוים. >< שיר שמתאים לסופ"ש הזה - הכי קרוב לבד - אביב גפן

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נימרוד-בורח שיר השבוע לא של נימרוד-killing in the name/rage aginst the machine השיר המאוס של השבוע-תנו לו צ'אנס.ונגעה בשמיים. השיר שתקוע לי בראש השבוע-שוב rage.. שיר שמוקדש למישהו ולמי-הא? שיר שמתאים לסופ"ש הזה-שיר המנגל/יאיר ניצני.

Maytallll

New member
שיהיה

שיר השבוע של נימרוד: נכון שזה יהיה מוזר שאני יגיד שאני לא שומעת נימרוד שיר השבוע לא של נימרוד: זכיתי לאהוב
השיר המאוס של השבוע: של מירי מסיקה שהיא נוסעת להורים המזורגגים שלה השיר שתקוע לי בראש השבוע: זה לא אותו דבר שיר שמוקדש למישהו ולמי: אני חושבת על איזה שיר עם סליחה, והוא מוקדש ללירז- הילדה הכי מקסימה בעולם
שיר שמתאים לסופ"ש הזה: אין לי מושג

Maytallll

New member
זה לא שלא שמעתי אף פעם

שמעתי, ברור ששמעתי. ואני מאד מעריכה את נימרוד ואפילו הייתי בהופעות ואני גם הולכת להופעה הקרובה ב-8. אבל זה פשוט לא המוזיקה שלי ואני לא שומעת אותה... אבל הפורום הזה הוא פורום מדהים
ובגלל זה אני פה

Maytallll

New member
../images/Emo99.gif תודה ../images/Emo99.gif

אני הולכת להופעות כי לירז (liraz y) ממש אוהבת את המוזיקה של נימרוד ואת נימרוד כמובן והיא רוצה ללכת להופעות, אבל זה קשה ולא נעים ללכת לבד מבאר שבע לכפר סבא או ת"א אז אני הולכת איתה (ואני באמת נהנת
) וזהו בערך...

טולייצ

New member
הסופ"ש נגמר ../images/Emo12.gif

שיר השבוע של שייגעצ
שחק את המשחק שיר השבוע לא של שייגעצ
האנשים החדשים-עברי לידר השיר המאוס של השבוע
של השבוע? אני אומרת של החודש,עזבו חודש-של הקיץ,של כל השנה,האלף והעשור האחרון! ניחשתם נכון,ההוא ששר "מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב" השיר שתקוע לי בראש השבוע
'מילים יפות מאלה' שיר שמוקדש למישהו ולמי
גן החטאים-לשלושת החברים שלי שבקנדה
שיר שמתאים לסופ"ש הזה
מרי לנצח-עברי לידר

למעלה