נו שוין

לורן29

New member
נו שוין

לפני חודש נפרדתי ממישהו שיצאתי איתו 3 חודשים. אתמול ברגע של חרמנות הצעתי לו להגיע אלי בלילה (לשחק דוקים-נו-לעשות בום בום-היה לנו אחלה סקס בזמנו) והוא סירב מהסיבה שהוא לא רואה אותי ככה וקיווה שאני לא אותו, וכו' וכו' וכו'. סבבה בטאבה, שיהיה לו לבריאות, נכנסתי למיטה והפעלתי את הויברטור
השאלה היא איך יוצאים מההרגשה הנאכסית הזו. זו הפעם הראשונה שאני מציעה סקס לשם הסקס בלבד. הסיבה היחידה שהצעתי דווקא לו היתה כי ידעתי שהסקס יהיה אחלה, ושמדובר במישהו שאני סומכת עליו. בקיצור-עצות איך לצאת מהתחושה הזו עכשיו ומהר. אודה לכולכם

emh

Member
תבלי....

תצאי עם חברות, תצאי עם בנים, תעשי סקס, ולמה התכוונת במישהו שאת סומכת עליו? מה בקט דיסקרטי? בקטע שהסקס איתו גם יהיה אחלה? את זה את צריכה להבין לבד... לגלות מניסיון...

לורן29

New member
התכוונתי

שהצעתי לוף כי אני מכירה אותו וסומכת עליו. אם אני רוצה סקס לשם הסקס אני לא מאלו שמסוגלות לסטוץ, כלומר ללכת לבר, לפגוש מישהו ולקחת אותו הביתה. זה לא אני. אבל אני כן אוהבת סקס וכן, הייתי חרמנית אתמול וכן, הצעתי את זה דווקא לו, בידיעה שאני לא רוצה יותר מזה. התחושה הקצת "איקית" שלייותה אותי כשהוא ענה בשלילה, היא זו שאני רוצה להיפטר ממנה. עצות?

מצחיcoolה

New member
תראי את זה כמחמאה....../images/Emo14.gif

את אולי לא רוצה שום דבר ממנו מעבר לסקס, אבל הוא אולי רוצה... קשה לו לראות אותך רק ללילה אחד וזהו והוא קיווה שככה גם את מרגישה כלפיו (לא רק כאובייקט לסקס). בעיניי זה דווקא מחמיא.

לורן29

New member
תודה מתוקה

אבל קשר של יותר, כלומר רציני-לא יהיה בינינו. הוא לא רוצה ואני בטח שלא אחזור לקשר שלא עשה לי טוב. אבל כן תיקשרנו בסבבה לאחר מכן ולכן חשבתי שאם היה אחלה סקס, קשר יזיזי כן יכול לעבוד. האמת שהייתי צריכה לדעת שהוא כבד ושהוא לא יזרום איתי. אני סתם מרגישה שאולי קצת ירד הערך שלי בעיניו, שמצד אחד-על הזין שלי, ומצד שני, קצת לא נעים. זה הכל תודה על התגובה

ומה זה משנה בעצם?

אם אין לך איתו כלל קשר? רצית, ניסית, הוא אמר לא, הוא הפסיד. נוAה בטוחה שלא תהיה לך בעיה למצוא בחור רק לשם הסקס. את לא צריכה להרגיש רע בכלל הצרכים שלך. זה טיבעי.

לורן29

New member
את יותר מצודקת

הסיבה היא שיש לנו חברים משותפים, וחוצמיזה שיש הרגשה קצת לא נעימה בפנים. לא יכולה להסביר למה. ברור שזה הפסד שלו, אבל לא יוצא לי להכיר אנשים לשם סקס נטו, ואם כבר תמיד אעדיף יזיז על זיון חד פעמי. בכל אופן, נעים מאוד להכיר. הפורום שלכם נראה אחלה מקום. נראה לי שאשאר קצת

הגעת למקום הנכון ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
את צודקת שעדיף יזיז קבוע. נוAה בטוחה שעם הזמן את תכירי בחורים חדשים ואם תרצי גם למטרה הזאת. מעניין כמה מסרים תקבלי עכשיו...

voguemaster

New member
הממ מעניין

"האמת שהייתי צריכה לדעת שהוא כבד ולא יזרום איתי" נו רק בגלל שהוא לא רוצה לזיין אותך/לשכב איתך זה אומר שהוא כבד ??? למה כשבחור מסרב לסקס במצבים האלה אומרים שהוא כבד ושטויות אחרות וכשבחורות מסרבות אז זה בסדר. רגע מה אני מדבר בכלל, זה מאוד נדיר שה-X חרמן ומציע ל-Xית שלו סקס נטו, בד"כ זאת אפילו לא אופציה
צאי מזה, לא רצה להשתגל איתך, מה את נכנסת לסרטים של הפסד שלו ועניינים. לא בא לו עליך יותר ואני לא מבין איזה הרגשה לא נעימה יש לך, רצית סקס סה"כ לא ?

לורן29

New member
לא הבנת

לא התכוונתי שהוןא כבד. התכוונתי שאני הכרתי אותו מספיק טוב בכדי לדעת שהצעה כזו תלחיץ אותו ושאקבל תגובה שלילית. חליק, זכותו לא לרצות בזה! לא על זה דיברתי

די לורן - let it go ../images/Emo70.gif

עם העיסוק במחשבות האילו רק מציק יותר... כמו שנוAה אמרה, תתייחסי לזה כהפסד שלו. אני בטוח שלא תישפטי לחומרה בעיניו ומי יודע - למרות שאת מכירה אותו הוא יכול להפתיע אותך בהצעה משלו אחרי שהוא ייתבשל קצת עם התשובה שלו. בכל אופן לא עשית שום דבר רע, להציע סקס לאדם שמכיר אותך זה טבעי לחלוטין, בפרט אם זה קרה בעבר, אנחנו בני אדם עם צרכים. אני מבין את התחושה שמלווה אותך (ואולי זה גם נובע מהחשש להחשב "זולה" או "שיטחית") אבל לתחושה הזו אין שום הצדקה - את הרי מכירה את עצמך. תמיד חשוב להיות שלם עם עצמך ולקבל את מעשיך ופחות חשוב מה אחרים חושבים. בפרט במקרה הזה שבו בעצם לא עשית שום דבר רע. חוץ מזה שההרגשה תעבור מהר מאד אני בטוח, בפרט אחרי שתקבלי שלל של הצעות מפתות (אם לא כבר הוצפת כפי שנוAה רמזה).

לורן29

New member
ל"לא שפוי זמנית"

תודה רבה רבה על מה שכתבת. בייחוד ההתקפה הקלה בהתחלה. אתה צודק במליון אחוז (כמו גם כל האחרים שכתבו לי פה). אתה קלעת בול לתחושות שלי עכשיו, ואתם צודקים במליון אחוז. אם הוא חושב או לא חושב-שילך להזדיין (אני קודם!
), אני אכן יודעת טוב מאוד מי אני ומה אני. אני ממש מחייכת עכשיחו לאור הודעה שלך. גרמת לי לראות את העניין ביתר פורפורציה רק אושר בריאות, וסקס מעולה-אמן נשיקות

emh

Member
אני לא כתבתי סטוץ בכלל....

חוץ ממנו את לא מכירה אף אחד? אז איתו היה לך סקס בעבר, אז מה זה אומר בקטע של לסמוך? על אחרים לא תוכלי לסמוך? ככה את חושבת על שאר המכרים שלך? ובקשר לתחושה הזו, את יכולה להתנחם שבנים נענים הרבה יותר בשלילה, אז לעומתם, מצבך הרבה יותר טוב.

לורן29

New member
תודה מותק

יש לי הרבה מכרים, אבל לא עם כולם הייתי נכנסת למיטה...מסיבותיי הן. יש ידידים שארצה להשאיר אותם בסטטוס הזה, היה אותו, שחשבתי שיכול להיות נחמד מאוד, ויש עוד אחד שבעבר נכנסנו למיטה אבל לא נהניתי איתו שם, אז הרבה טעם אין. אבל לא על זה דיברתי,יקירי. אלא על איך נפטרים מהתחושה הזו שלאחר הסירוב, שכביכול די לא נעימה. ואם לא היה מדובר בו, לא הייתי מרגישה ככה. אחרי הכל, איכפת לי ממנו כבן אדם, ולא הייתי רוצה שזה מה שיוריד את ערכי בעיניו. זה הכל. תודה על התגובה!

הדרך הכי יעילה לדעתי...

הוא פשוט להעסיק את עצמך, למלא את עולמך בכל מיני דברים שמעניינים אותך וכך פשוט לא יהיה לך זמן לחשוב על הארוע. אני מבין את ההרגשה הזו לורן אבל אין "תרופות פלא" להרגשות זיפתיות - הדרך היחידה לא להרגיש היא פשוט לא לחשוב ובשביל זה, כפי שאמרתי, אנחנו צריכים להעסיק את עצמנו בדברים אחרים. באשר לערכך בעיניי ידידך - אם הוא מכיר אותך טוב ואם עד לאותו אירוע ערכיך היה חשוב בעיניו - אני מניח שהוא יבין למה הצעת את אשר הצעת ולא ישפוט אותך לחומרה. תתנחמי בזה שמראש לא ידעת איך הוא יגיב להצעה כך שאם לא היית מציעה אותה אולי היית מייסרת את עצמך בהרגשה זיפתית מסוג אחר
ודבר אחרון, וכאן אני וודאי לא מחדש לך דבר - הדרך הטובה ביותר לשיפור ההרגשה היא מערכת יחסים חדשה

לורן29

New member
תודה ../images/Emo13.gif

האמת שהיתה לי תחושה שהוא יגיד לא. הוא לא טיפוס זורם, והוא די נלחץ מכל דבר. בשלב מסויים כשהוא אמר שהוא מקווה שלא נשבזתי, עניתי לו שזה כולה זיון. הוא ענה שהוא קיווה שזה לא מה שהוא בשבילי כי זה לא מה שאני בשבילו, אז עניתי לו שהוא לא, אבל שאתמול זה כל מה שרציתי ממנו. מקווה שזה לא מעליב מדי-חחח, אבל אין אפס. הרי לחזור לצאת איתו לא הייתי חוזרת. בכל מקרה, תודה על התגובה. זה יעבור, אני מניחה. ואפילו הגעתי למסקנה שאפשר לנסות להכיר באתרי הכרויות (לא ממש האמנתי בזה קודם) ויש לי תמונה חדשה-אולי דייט השבוע. נחכה ונראה תודה

voguemaster

New member
את יודעת זה מעניין

שנשים מקבלות סירוב הן לוקחות את זה לגמרי שונה מגברים. למה זה לדעתך ?? כולה סירוב...

למעלה