נו רחובותים...

יוֹאב

New member
נו רחובותים...

איזו קבוצה אתם אוהדים ב-
? שעריים? מרמורק? בני גבירול? מכבי רחובות? או אולי אחת מהקבוצות הקטנות האלה...מכבי חיפה, מכבי תל אביב...?

CoooooL

New member
אממממממ

אף פעם לא ראיתי משחק של קבוצה מקומית פה

iknow

New member
מרמורק כבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif

שיחקתי שם פעם בכתה ו' היה כיף והכל רק חבל שזה היה כל כך רחוק מהבית אם היה קרוב יותר הייתי נשאר עוד כמה שנים הייתי טוב פעם... חוץ מזה יש כמובן את מכבי תל אביב שעד כתה ו' בערך הייתי מהאוהדים החולי נפש האלו שקנו חולצות צעיפים ואוספים תמונות וכד'...ואפילו כמה פעמים בכיתי כשהם הפסידו(
) ואז בכתות ז'-ט' לא נגעתי בכדורגל וגם הפסקתי לעקוב(אז עקבתי רק אחרי כדורגל ארופאי) ומכתה י' אני לא עוקב כמעט כלל אחרי ספורט(רק ענינים כללים מאוד) ואללה הנה ההיסטוריית הכדורגל שלי(ואפילו לא התכוונתי לכתוב כל כך הרבה)

PePener

New member
../images/Emo86.gifמרמורק, קדימה מרמורק../images/Emo86.gif

כמו דוד, שיחקתי כדורגל בקבוצת הנערים של מרמורק, אחחחחח זאת הייתה תקופה מעניינת. אני זוכר את משחקי החוץ באשדוד ובראשון, את האחווה הקבוצתית ואת השחקנים שרובם לא המשיכו לתיכון ולא ממש ידעו לדבר: "ניסתי להביא לך כדור". אני אוהד מכבי ת"א בכדורגל ובכדורסל עכשיו (אוהד מהבית - למשחקים אני לא ממש הולך, חיחיחי).

PePener

New member
שעריים יותר טובים?

האמת אני זוכר את שעריים לפני 6 שנים או משהו כזה, שהם היו הסינדרלה בגביע המדינה והגיעו לרבע גמר, אם אני לא טועה, זה היה נחמד.

יוֹאב

New member
אתה לא טועה בכלל

מליגה א' (שהייתה הליגה השלישית אז) הם ניצחו את הפועל פ"ת מלאומית (שהייתה הליגה הבכירה) בפנדלים, עלו לשמינית גמר וניצחו את עירוני אשדוד מהארצית (שהייתה הליגה השניה אז) גם בפנדלים, והגיעו לרבע הגמר נגד מכבי חיפה. נגמר 4-1 לחיפה

והכל בזכות מי שהיה אז שוער

אמיר גוז. זאת היתה אגב בשנת 96, שנת הדאבל של מכבי ת"א. קשה להאמין שעברו מאז 8 שנים!

אמיר גוז, בלי שום ספק

לא סתם היה כתוב למחרת בעיתון בכותרת גדולה "גוז קשה לפיצוח". אתה מדמיין "בנודיס קשה לפיצוח?" זה נשמע קצת סתום.

PePener

New member
אחחחחחח, שנת הדאבל של מכבי

איזה כיף זה היה. אני זוכר שמכבי שיחקו בגביע ועד שלקחו אותו ניצחו את הפעול חיפה (שהייתה קבוצת תמרת חזקה לאותו הזמן) את בית"ר ירושלים (שגם היא ידעה זמנים טובים יותר) ואת מכבי חיפה. אני לא זוכר איזה שדרן אמר את זה, אבל אחרי שהם לקחו את הגביע הוא אמר: "מכבי תל אביב לקחה את הגביע 3 פעמים השנה" וזה היה באמת נכון.

למעלה