נו פגישה בקשה

motola joe

New member
נו פגישה בקשה

נו מה עם הפגישה קודם כל שלום אני חדש כאן מעריץ את מלכי הרוקנרול כבר שנים ומת להיפגש עם מעריצים מהארץ ולהחליף חוויות אז קראתי תהודעות וראיתי שרוצים לעשות פגישה אז מה ניסגר מתי ? איפה?

SaintJohn

New member
ביקשת כל כך יפה - אז הנה

אם תהיה ביום שני הקרוב בשעה 4 אחה"צ בחנות "תומר" בקומת הקרקע של דיזנגוף סנטר, אז תוכל לקחת חלק במפגש מס' 2 של פורום אירוסמית'. נשמח לראות אותך שם!

AeroTom

New member
Good mornin' glory Hallelujah to ya

אז קבענו. למעשה זהו המפגש הרשמי השלישי,אבל השני בתפוז כמובן... אז בחנות שלי,שעה 4. כבר נמצא את המקום.

AeroTom

New member
ולגבי מפגש הבא:

החלטנו שהכי הוגן יהיה שאת המפגש הבא יקבע גיא איך שהכי נוח לו (או אם עידן ביחד גם). כי ממש חבל שזה לא מסתדר לכולם. (אבל רק לא ביום שישי...
) אז נראה את הפרצופים הישנים והחדשים ביום שני.

בינג

New member
מה מה מה?

על מה אתם מדברים איזה חנות? זה לא כיכר דיזנגוף? איפה שכל הבאסטות? עדכנו אותי דחוף, שאני אדע איפה זה ואיך להגיע משם מעזריאלי???:((

SaintJohn

New member
רח' דיזנגוף פינת קינג ג'ורג'

אבל אני לא יודע איזה אוטובוס לוקחים מחי-ב"ר כדי להגיע. כדאי להתעדכן אצל ניר או איירין או שניהם... בכל אופן זה ממש לא איפה שהמזרקה.

AeroTom

New member
מעזריאלי:

אם אני לא טועה קו 70 עוצר ליד דיזינגוף. בכל מקרה זה מה שאני לוקח מהבית (או העבודה).ואם אני לא טועה יש לו תחנה גם ליד עזריאלי,אבל לא בטוח. אבל כמעט בטוח...
פשוט תשאל מה מגיע ליד דיזינגוף סנטר.יש ליד המון אוטובוסים.

בינג

New member
אהההההההה

אני זוכר שפעם הלכתי לכיכר דיזנגוף ובדרך ראיתי אתהקניון הזה... זה ניראה לי קו 63 או 83 משהו כזה....אני אסתדר...(מקווה...)

AeroTom

New member
פשוט תשאל

מה עוצר קרוב לדיזינגוף סנטר. אתה יכול גם אפילו לרדת באבן גבירול או משהו וללכת קצת ברגל... אגב החנות שלי היא ממש בתוך הסנטר או יותר החוצה?

balck snow

New member
בתוךהסנטר....פשןו חפש מקום קצת שחור

אני זוכרת שבעזור ממוקמת מן בקטנה קטנה שמוכרת לחם :)

בינג

New member
חפיף...

אם מגיעים לדיזנגוף סנטר, שואלים אנשים ומגיעים... למה אתה כותב בחנות "שלי"?

AeRo NaLa

New member
למה שני?

אני שם מחר ואני לא יכולה לבוא גם מחר וגם מחרתיים

למעלה