נו עבר חודש

smg15

New member
נו עבר חודש

אז עכשיו איזה משטר אתם חושבים הכי טוב ?? ומה יותר טוב שהמדינה בונה מפעלים או שהיא מקבלת את הכסף מהאזרחים ?? תודה

freesoul21

New member
כפי שראיתי בזמן מלחמה, קשה מאוד

להיות עם ממשל דמוקרטי+ כי אי יכולת לגייס אזרחים רבים מונעת ממך להחזיק צבא גדול. הגעתי למסקנה שהכי טוב זה מונרכיה, רבע מהאוכלוסיה יכולים להיות חיילים ואתה יכול לקנות מכל המדינות, וגם רווח מהאזרחים עומד על 100 מכל אזרח. לגבי השאלה השניה,שני הדברים חשובים, דבר ראשון אם יש לך אדמה אתה תבנה מפעלים(מה יש לך עוד לעשות עם אדמה פנויה?), ועקב העדכון של ערן שהוא לא נותן לך לבנות מפעלים אם זה יגרום להעילמותם של אזרחים זה ממש לא משנה כי אזרחים אתה לא תפסיד. ככה שבכל מקרה אתה תעשה את שניהם והשאלה בכלל לא רלוונטית.

OFERBSH

New member
על אדמה פנויה

אפשר לאכלס אזרחים. עם אין אדמה פנויהאין אזרחים רק שתדע. על כל 1 אדמה פנויה אתה יכול לאכלס 100 אזרחים אלא עם כן יש לך שידרוג של זה. אז בקיצור על יש לך 10000 אזרחים ו-100 אדמה פנויה זה אומר שאתה יותר לא יכול להכניס אזרחים למדינה. ועל כל תור שאתה מפעיל בכל דרך אתה מקבל מספר אזרחים כמספר האלפים שיש לך. למשל: יש לך 24 אלף אזרחים אז כל תור שאתה מפעיל אתה מקבל 24 אזרחים. אלא עם ען אין לך עוד אדמה פנויה בשביל לאכלס אותם.

freesoul21

New member
לא דיברתי על זה ואתה לא צריך להסביר

לי את הדברים האלה אני יודע אותם טוב מאוד, בטווח הרחוק לא יהיה מצב שאין לך כמעט אדמה פנויה לאזרחים תמיד תיהיה אדמה פנויה(מלחמות וכ"ו), עקב העדכון של ערן שלא ניתן לבנות מפעלים אם זה יגרום לאזרחים להיעלם זה כבר לא משנה אזרחים או תעשייה כי יהיה לך את שניהם כי כמות האדמה אצלך גדלה כל הזמן לכן גם כמות האזרחים תגדל וגם כמות המפעלים תגדל(כי כל פעם שיהיה לך אפשרות לבנות מפעל אתה תבנה)

noamzib

New member
לדעתי...

המשטר הכי טוב הוא קומונסטי משום שאפשר לגייס המון צבא וזה מביא לך יחסית כסף וב מאזרחים

o p c

New member
יש מצב שזו הסיבה שהם כל הזמן חוטפים

בראש? נקודה למחשבה.

freesoul21

New member
רוב העשרייה הגיעה לאן שהגיעו בעזרת

באגים וזה לא קשור לממשל.

vagz

New member
מקום ראשון עכשיו הגיע בלי באגים!!!

וכל הכבוד לו..

yuval112

New member
אני מקום 1 בלי שום באג

http://wlserver1-en.gindis.com/modules.php?name=WLAccount&file=index&op=main אתה יכול לבדוק פה ולראות גם שאין לי מיליון אזרחים או משהו כזה כמו שהיה לאחרים ותודה וגז

למעלה