נו, סיפור קצר:

נו, סיפור קצר:

הייתי ב"רופא" [רופאה, במקרה הזה] לבדיקה של מיתרי הקול [חשד שהם נפגעו, אך לא היא], וכשחזרתי הביתה, והתיישבתי לשתות מים , צלצול בדלת,אני פותחת, איש עם זר פרחים מדהים ביופיו, [וענק, איפה יש לי ואזות לזר כזה, אני? - נאום הפולנייה שבי] - זה בשבילך מפוזרת. בשבילי??????? מי ישלח לי זר? אבל זו השאלה הפולנית, הדבר הבא הוא קורת רוח חסרת מעצורים. אין לי מושג ירוק למה, זר פרחים הוא המתנה, בה' היידוע, בעיני. אני נמסה מפרחים. אני חושבת שאין יפה מזה. אני מתרגשת כלכך, שכמעט נותנת נשיקה לשליח [דווקא נראה לא רע, בינינו, אבל אני נשואה]. זו מין אמירה של: אני [השולח או השולחת או השולחים, במקרה הזה] רוצה שיהיה לך יותר יפה, יותר נעים, ויותר טוב. אז מה יותר יפה , יותר נעים ויותר טוב? בהתחלה רציתי לכעוס על שולחים [חברים שלי, שביקרו אותי, ודואגים לי יומיום, ובכל זאת רוצים להראות עוד אכפתיות, ולתת עוד קצת אהבה]ואז הבנתי שבשום פנים ואופן. זה לא מגיע להם, אני יודעת שאני לא יודעת לקבל מחמאות מתנות ועזרה, אז הפעם אני בולעת רוק [וזה כואב, האמינו לי] ובמקום לפלוט איזו הערה פולנית מגעילה, אני שולחת להם נשיקות חיבוקים ואהבה מצדי, ומייד אתקשר כדי לומר להם את זה, כי הם פשוט היטיבו את מצב רוחי. נכון שיש אנשים טובים בעולם? גם מפה [טוב, הם לא אנשי מחשב, אבל לא חשוב] אני רוצה להודות להם.ולנשק אותם.לא בצרפתית, וגם לא באיטלקית, כי אני נשואה
אבל בהחלט כן באהבה.

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gifמפוזרת ...

יש לי מספיק ואזות בבית
מוכנה להקריב את עצמי לקבל את הזר המדהים במקומך

tvrui10

New member
כן וזה מזכיר לי בדיחה

פולניה אחת מספרת לחברתה שקיבלה זר מדהים מבעלה. "נו,אני בטח אפתח רגליים היום" ,היא אומרת לחברתה. "למה? אין לכם וואזה"? מתפלאה החברה...

תעזבי, זה דורש

חיתוכים לא נעימים בגרון קודם. אבל לעומת זאת, את תמיד יכולה לזכור שהיה לי יומולדת בי"ט בסיוון ושעדיין לא מאוחר לתת לי ואזה אחת מתנה [או נדבה]

paloma blanca

New member
../images/Emo24.gifבכיף

שילחי כתובת למסר ותקבלי ואזה במתנה (ואני מאד רצינית)

שיו, לא התכוונתי באמת,

כי באמת יש לי ואזה אחת גדולה ויפה, מן קוביית זכוכית שאני מחבבת, וזר השושנים [שושן, לא שושנה] נכנס אליו בדיוק כמו שצריך......... איזה לב טוב לך בלאנקוש.

odo13z

New member
מפוזרת......./images/Emo66.gif

פולניות.....פרחים.....בכל אופן את כותבת יפה...... ולמה את אומרת כל כך הרבה פעמים שאת נשואה...? "אני רוצה להודות להם.ולנשק אותם.לא בצרפתית, וגם לא באיטלקית, כי אני נשואה אבל בהחלט כן באהבה. ".....יפה.....משפט סיום נחמד מאוד.

../images/Emo45.gif אודו,מפזרת, אהבה אפשר להביע

באלף צורות,אבל אין לי מושג איך מביעים אהבה בפולנית,
----------------------------------------------------------- דבר אלי בפרחים ביצוע: גאולה גיל מילים: אורי אסף לחן: דובי זלצר בחורף הגשם דפק על הגג אמרה כי לבן הוא צבעה האהוב ליד אז הגיש לה - בלב היה חג צרור נרקיסים ריחני ורטוב צחקה - נערי החביב עוד נשוב נדבר באביב דבר אלי בפרחים, אהובי דבר אלי בפרחים אביב בא, ביקשה אביבית להיות הוריקו שדות במרחב ובניר הביא לה זרים זהבי חרציות אך היא כבר ציפתה ליום קיץ בהיר את פרחי התבל לי אסוף נתראה עת אביב יחלוף דבר אלי בפרחים, אהובי דבר אלי בפרחים יום קיץ לוהט והוא בביתו יבש כל שדה פרח בר לא שרד לפתע בפתח עמדה לקראתו ביקשה זר פרחים, לו רק פרח אחד איך יתן והכל כבר יבש אבל היא עוד חזרה לבקש דבר אלי בפרחים, אהובי דבר אלי בפרחים ---------------------------------

odo13z

New member
פרסלי..מה...אין לך שכנות..../images/Emo66.gif

פולניות..... אז בטח יוצא לך מידי פעם לשמוע..... לא ????? זה אותו הדבר כמו התימניות.... ואם זה בשעה מאוחרת..... לא רואים את הבדלי השיזוף.....
........ עכשיו.....אני רץ לממד.......

נו ב'מת אודו

לא קראת את מה שכתבתי על הפשלה שלי? הוחלט רשמית, כדי שלא יהיו אי הבנות, שמעכשיו אני מודיעה מראש שאני נשואה, וזאת כי: נשים נשואות לא מתחילות עם אנשים שהם לא הבעלים שלהן לעולם. נשים נשואות לא בוגדות. נשים נשואות הן נשים מכובדות מאוד, ואני מכובדת, באמא שלי, אפילו יש לי פרנצ' מניקיור וקניתי סנדלים שעלו שלוש מאות ש"ח, מה יותר מכובד מזה? מפוזרת - אבל בל נשכח נא, שהיא גם מפוזרת

מפוזרת יקרה,הבנתי,הבנו

את נשואה.כלומר לא פנוייה ..... ואז נזכרתי בבדיחה על מישהי שמתלוננת שכל הזמן בעלה קשור אליה,הוא לא יכול בלעדיה.והיא נשאלת:טוב איפה הוא עכשיו? והיא עונה:לא יודעת,אני משערת שהוא בעבודה. אז בואי נעזוב את ההגדרה של הנשואה לתעודת זהות ולמשרד הפנים. אולי את באמת נשואה נשואה אך יש גם נשואה אולי יש נשוי נשוי אך יש גם נשוי. אוףףף יותר מידי קשרים. דרך אגב הכל בסדר עם הבלוג?הכל ברור?

טליה1233

New member
חומד, מה שלומך?

גם מכאן שולחת חיבוק (חזק, חזק, חזק ....(דמייני את החיבוק
)..ועוטף) ומה שלומלומך? זרים, היא אומרת ולי אין מה לצרף
(מלבד את עצמי
) חיבוקים חמים לכולם
והרבה הרבה אהבה
לימים חמים ואחרים
טליה (שאוהבת) תמיד נ.ב. מוסיקה? דמיינו - עם הרבה צחוק בפנים

טליה1233

New member
ענתי! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הוצאת לי את המילים מהפה
מה שלומך, ענתי? רק בקצר מטיילת פה ושם.
ו

היייייייייייייייייייי שלום../images/Emo24.gifלך

איזה יופייייייייי כמה טוב שאת פה. אני חשה מעט יותר טוב, והעיקר, הסלון שלי נקי.....
. ומה שלומך את חמדתי? חזר לך הנט או שהלכת לרעות [ולראות] בשדות זרים? תשארי עוד קצת, זה יפה לי.

טליה1233

New member
יופי הדדי ../images/Emo13.gif

זה ביקור, ביקורון ו...שלחי את המנקה אלי
מתגלגלת מצחוק

טאKילה

New member
בואנה תמנעי מנישוקים!../images/Emo88.gif

תחקי עד שהקול יחזור כדי שתוכלי לומר עוד עוד כאן וגן כאן ןכאן ופה ושם עוד עוד. בנתיים קחי ת'פרחים לוואזה ותני חיוך לא רחב אולי אסור רחב.

למעלה