נו נו, תראו מי נתפס

עמרי ר

New member
נו נו, תראו מי נתפס

סדאם חוסיין, שמש העמים. תארו לכם מה יקרה, חס וחלילה, אם הלכידה הזו תביא לחיסול שליטת הטרור הבעת'י בעיראק, וליצירת מדינה דמוקרטית (או לפחות סמי-דמוקרטית) בעיראק? מה יהיה אם הדבר מסיים עוד דיקטטורת טרור ורצח אכזרית, שגם מימנה בנדיבות את הטרור הפלסטיני? יכול להיות שיש תשובה צבאית לטרור ולדיקטטורה הערבית?

masorti

New member
בשביל לתפוס אותו לא צריך מודיעין...

כולם יודעים בדיוק איפה הוא מסתתר, וכוחות צה"ל נמצאים במרחק יריקה ממנו. צריך רק לתת את הפקודה להיכנס למיתחם.

רונאל1

New member
אתה מתכוון לאהובו של אולמרט, ערפאת?

או שאתה מכוון לסגנים שלו, חבריו של סילבן איתם הוא נפגש ביום שישי? אנחנו בשמאל פשוט כבר לא עושים עסקים עם ערפאת מאז פיצוץ הסכמי אוסלו, אבל אני בטוח שמעריציו בממשלת הליכוד ישמחו לחתום איתו על עוד הסכם "שלום"...מי יודע, אחרי חברון, אולי הפעם ביבישרון יפנה את מזרח ירושלים לכבודו...

Kimbal1

New member
לא אהוב השמאל ולא נעליים

ב-1986 הגיע שמעון פרס להסכם עם המלך חוסיין בנוגע להעברת הגדה והרצועה לירדן. ההסכם כידוע לא עבר (נחש בזכות מי...) אחר כך פרצה האינתיפאדה הראשונה, ירדן הודיעה שהיא לא מעוניינת יותר בשטחים ואש"ף נותר האופציה היחידה למו"מ. תאר לעצמך מה היה קורה אם לליכוד היה את אותה ראיית הנולד שהייתה לפרס לפני 17 שנה..... עכשיו נזכרתם שיש בעיה דמוגרפית? עכשיו נזכרתם שצריך לצאת מהשטחים? אלמלא הסרבנות המטופשת שלכם ב 86 ירדן הייתה מטפלת היום, ויש לה רקורד בנושא, בתנזים ובחמאס, שספק אם היו קמים בכלל.

את הפיתרון לבעיה הדמוגרפית

אנחנו המצאנו כבר ב-1978, עם תוכנית האוטונומיה של מנחם בגין. ככה שלטעון ש"עכשיו נזכרתם שיש בעיה דמוגרפית" זה קצת תלוש.

רונאל1

New member
אוטונומיה זה פתרון לדמוגרפיה?

זה קשקוש של בגין ששרון לשמחת כולנו כבר זנח. אוטונומיה לא פותרת שום בעיה דמוגרפית כי אותו עם פלסטיני נשאר עדיין במובנים רבים מדי תחת אחריותה של מדינת ישראל.

רונאל1

New member
תרשה לי לוותר

אני לא קורא מסמכים הסטוריים ולא רלוונטיים כמו "תוכנית האוטונומיה" כי אני לא מבזבז את זמני על שטויות. לא שמעתי את ראש ממשלת ישראל מזכיר באיזה נאום שלו את המושג "אוטונומיה" בכלל, אז אתה רוצה שאני אהפוך הסטוריון עכשיו?

רוצה להתווכח עם ראש הממשלה?

תכתוב לו מכתב ותקבל תשובה. אתה מתווכח כאן איתי, אז לך תעשה שיעורי בית.

רונאל1

New member
למה שרון מתכוון כשהוא מדבר על מדינה

פלסטינית? צריך פרשנות מיוחדת? מישהו חוץ ממך לא הבין אותו? כמה פעמים בחודש שרון צריך להגיד את צירוף המלים "מדינה פלסטינית" כדי שגם אתה תוותר על חלום ארץ ישראל השלמה ותכיר בעובדה ש-"אוטונומיה" זה ז"ל?

למעלה