נו,נגמר יום האישה?..

shayCn

New member
נו,נגמר יום האישה?..

יאללה תחזרו למטבח!

אפרופו נשים ונשים חזקות,מישהו פה ראה את 300 החדש?אווה גרין בתפקיד ארתמיסיה נותנת הופעה מדהימה של אישה חזקה,כוסית,מכשפה,יד ימינו של המלך-אל קאסרקס.
מעלה שאלות אם אישה היא זו שמחשלת גבר להיות מי שהוא או שגבר הוא מטבעו כזה.

דידי 9

New member
עוף עוף לעבודה שי...

צריך להביא כסף הביתה, יא פרייר......

אני

בנתיים

מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...מבשלת,מנקה מכבסת תולה...

shayCn

New member
יאללה יאללה

חלאס עם הקופי&פייסט המעובד והשחוק הזה

עלק עובדת..על מי?

אז זה היום החופשי שלך לפצמר לנו בשכל אה?

דידי 9

New member
יאללה יאללה תסמס ל...

חברה שלך!

והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??והקופיפייסט הזה-מה רע בו, אה??

shayCn

New member
שהוא חוזר על עצמו?

שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?שהוא חוזר על עצמו?

דידי 9

New member
די, יהרגו אותנו.....

מעתיקן!

די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......די, יהרגו אותנו.....מעתיקן......

סטופ! נגעתי ב............בי!

shayCn

New member
אבל העתקתי מעצמי

אה,עבדתי עלייך.ציפית שאני אשכפל את זה נכון?

אישה יכולה לרומם גבר

אבל מפה ועד ללתלות בה את כושר המנהיגות שלנו
או תאוות ההצלחה או הצימאון לשליטה אין סופית....

הן אפילו לא יודעות לחשוב במובנים האלו

דידי 9

New member
באיזה מובנים? גזעניים כאילו?

יש לך עוד מלאאאאאאאאאאא! ללמוד מר...סוקרטס היקר....

זה לא גזענות, זו מלוכה

והינה את בעצמך מעידה שאת לא מסוגלת לחשוב ככה

לכן המלוכה היתה ותשאר ביד הגבר שמייצג את הפאלוס

אתן יכולות רק להתסונן בגביע הכבוד שלנו ולחשוק להמצא בקירבתו

דידי 9

New member
טוב! בסדר......

תגיד ת'אמת נו-אתה באמת חושב ככה?

מלוכה שמלוכה...מלוחה אולי....

אתה לא מבין דבר אחד סוק-
שהיוגב שלך לא שווה הרבה-בלי שהמח שלך יהיה שווה הרבה..:)

אתה חייב להפנים את זה!

המוח שלי רואה מלוכה

הפאלוס שלי יפלס לי את הדרך אליה

רוצה לדעת איך למלוך

דידי 9

New member
סבבה! מקווה שלא תכתוב את זה כאן

בגיל 60.

המח שלך רואה מלוכה.....אתה אכן מולך-
רק על יוגב, ביד רמה תרתיי משמע...

דידי 9

New member
חחחחחחח די נו סוק.

כפרה עליך....
ממש לא צרות עין, נו.........

אבל סתם אתה כל הזמן כותב את זה...נמאס לי!
והאמת?
יש לי תחושה שאם היית מתחבר אליך בגדולהיית יוצא באמת מלך.

אני בעדך.

אני לא יודע מה איתך, אבל כבר מזמן אני נסיך

מה את כל כך לא אוהבת במה שאני כותב?

זה בסך הכל האמת שאתן לא בניתן פה כלום ולא קידמתן שום דבר, ובטח שלא זכיתן לשום מלוכה או כוחמה מאז איסיס אלת החוכמה של מצרים
מאז שהיא נשאה לפרעה (אמן-רא) שקרא לעצמו הבן של אלוקים-שמש ומשך אליו את המלוכה והתחיל את העידן הפטרכיאליסטי שאני יודעים היום

דידי 9

New member
חחחחחחחחחח אני לא אספר לך מה חשבתי

כשקראתי את זה-

תהרוג אותי!

למעלה