נו, מתפשטים?

SaffronDarling

New member
לא היה כתוב

"עד רביעי בשש"??? אוףףףףףףף, עד שהתחלתי להנות. טוב, אני 0.5/0.5
.

גנגי

New member
לא הבנת, מותק,

כשאמרתי "יאללה מתפשטים" לא התכוונתי שעכשיו נגמר הכיף. התכוונתי שעכשיו הוא משנה כיוון. כאילו - קודם היה כיף לאורך ולרוחב? אז עכשיו גם לעומק.

מוגג

New member
זהו? קצת קשה אז נשברים?

אני עוד שיכור מהעדלאידע אז אשאר עם התחבושת
. נכון לא מזהים אותי ככה? אויש
שכחתי להחליף ניק.. אבל בטח תחשבו שזה מישהו אחר שהתחזה לי.. אז לא נורא. ונסיים בבדיחת אברי וג'קי (שציטטו מאיזשהו מקום): - מה המשותף לכוחות צה"ל ביריחו ולחכית נעמי בלומנטל? - הכניסה לכלא... ~ששון פורים שמחים~

כתבת בפירוש שיהיה עד מחר.

חמש דקות הלכנו לישון וכבר את מקלקלת הכל. פורים זה היום שלנו וזה לא פייר שגנבת לנו יום. מתחת למסיכות היו: רוצקיפצוצקי = גנגי עורב מזדמבר = מוגג רוצהפוצה = עידן פוטיץ = גרי רשף RasalhanutDear = עורב מזדמן יונתן גפן = דני רובס Avshyomat = Avshyomat ניפירוקש = שקוריפין (אה) ותזכרי שבשבילנו זה עוד לא נגמר. את עוד תשמעי מאיתנו.

יאללה

לפני שפלגיה מביאה עלי את משטרת ההגירה: כווווווווולם זה אני. כולם חוץ מעורב מזדמן. עורב מזדמן יש רק 1. וחוץ מגרי רשף. ממנו יש שניים. עם שפם וגם השני לא אני. וחוץ מעידן, שמיותר להגיד כי לגמרי ברור שהיא דני רובס (בגלל האדום). ולפלגיה:

וגנגינקה,

למניעת לזות שפתיים ולמען הסר ספק, אני חושב כי מן הראוי שבאותן הזדמנויות חגיגיות ונדירות בהן אני מופיע כאן, אעטה אדום. תודה

bateliezer

New member
אברומהרשלה, צא החוצה ../images/Emo60.gif

יאללה, תתפשט וגלה פרצופך ברבים. שנדע את מי לתבוע (על שידול קטינות, ניצול זקנים ומה לא). אם לא תצא, אותך למנהלת.

הנה אתם רואים, ככה מתחילה עלילת דם.

אחת טועה בניק, שנייה נדחפת לנקיק, ואני בסוף אחטוף את הסלסיצ'ה. נכון אני שידלתי את בת, ועוד איך שידלתי. לא שיצא לי מזה משהו, אבל נשבע לך, הייתי בטוח שהיא כבר אחרי צבא. נראית בת 12, נכון. אבל על איך שנראים לא מכניסים. לתפיסה, אלא מה? ונכון גם שניצלתי שני עורבים זקנים, אבל אחד היה בהסכמה מלאה שלי, והשני התעקש שהוא צעיר בכלל. איך יכולתי לדעת. לי הוא נראה לגמרי זקן.

bateliezer

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וזה לא אומר שנוותר לך בעניין היציאה מהארון. נו, יאללה. צא!

כולם היו בני, בתי. כל הערב-רב.

אכן ערב רב הם. ששי מדון. אבל ליבם לב טוב. ובארון אני כבר מאז ה-35 במאי, ולא רואה עדיין סיבה של ממש לצאת. בסוד: תגידי לעורב שיביא עוד. כמו שאמרת: התרגום עולה על המקור.

בסדר, תצא רק לאחר

שתקיף את העולם בשמונים יום. נראה אותך עושה זאת כאשר אתה בארון.

bateliezer

New member
אימא שלי הייתה אומרת

על זה: אברומהרש, אברומהרשלה - די זעלבע. וואללה מסקרן אותי: בנפשו של מי מחתומי הפנים המראים עצמם במפגשים מסתתרת נפש הומייה כזאת?

י ל ד ה 1

New member
מאי היכרותי עם חתימת פניו

אני חושבשת שטרולו/אברושמי/שקוריפין/וכוליה לא הופגיע למפגעשים.

למעלה