נו, מי טבע?!

פחחחחחחח...

אצלנו הייתה אתמול בשבט שלולים ע-נ-ק-י-ת בשטח של החול... והיה עליה משטח אחד של בוסים... וזה אשכרא נראה כאילו זה ים עם רפסודה בתוכו

מה היה אצלנו! חובה ליקרוא!!!

היה כ"כ שוווה!!!!!!!!!!!1 אי אפשר לתאר את זה... ניראה לי שהיה יותר שווה אפילו מהשלג בירושלים...! דבר ראשון בבוקר ירד מה זה מבול ששבר לנו את החלון בכיתה ואח"כ ירד ברד קטן ומגניב כזה... כשהוא ניגמר יצאתי החוצה וראיתי על הדשא מלא מלא כדורוני קלקר קטנים - אני מיתקרבת וקולטת שזה ביכלל הברד! זה היה כזה שוס... כימעט כמו שלג! אז התחלנו ליזרוק אחד על השני כדורי ברד... ואז חדר המבול וילד אחד מטורף היתערב על 20 שקל שהוא יוצא החוצה יחף ובתחתונים ומקיף את כל בי"ס... והוא עשה את זה!!! זה היה כ"כ מצחיק!!! פלא שהוא לא קיבל דלקת ריאות ולמזלו אף מורה לא תפס אותו כי היו תולים אותו!!! והחלק של הלחזור הבייתה היה הכי שווה! יש שתי דרכים לחזור דרך חולון ודרך הכביש הראשי. מי שבחר לחזור מהכביש הראשי אמור לעבור אוטובוס כל איזה 10 דקות הם חיכו שם שעה בערך ולא עבר שום אוטובוס אז פשוט התחילו ללכת ברגל - וזו חתיכת הליכה... בנתיים בא אוטובוס כול מי שנישאר שמח ועלה עליו אבל בדרך הוא ניתקע באיזה שלולית ענק וטרקטורים באו והוציאו מתוכו את האנשים עם הכפות שלהם! איזה כיף!!! כמו בסרטים כזה.. כל הילדים קופצים מהדלת לתוך הכף של הטרקטור!!! אני הלכתי הבייתה בדרך השנייה דרך חולון. חיכיתי לאוטובוס שעובר כל רבע שעה ככה והוא לא בא השעה הייתה כבר שלוש (שיחררו אותנו שעתיים קודם ביגלל המועצות הפדגוגיות) (להזכירכם זה היה יום שלישי- פעולה), אבל ביגלל הגשם וביגלל שלא הודעתי על הפעולה וביגלל שכל הדרכים לשבט היו מוצפות עד המותניים חשבתי שחניכים לא יגיעו אז לא הייתי לחוצה בזמן, חיכינו חיכינו ובנתיים מתקשרים אנשים שבלכו מהכביש לספר מה עבר עליהם ואיך הכל באזור חסום והתחלנו לידאוג! ניסינו לקחת מונית אבל אף אחד לא הסכים לנסוע לאזור כי כולם ניתקעים שם! שתי בנות התחילו ללכת ברגל, אבל לי לא היה כוח כי זה ממש ממש רחוק וגם כאבה לי נורא הרגל. סבתא של החברה שלי גרה שם באזור אז אמרנו שנלך אליה בימקום למות מקור בחוץ... טוב התחלנו ללכת וכל הרחובות חסומים! אי אפשר לזוז, הכל מלא שלוליות, אגמים! המיים הגיעו למכוניות עד הגג... ראיתם את כל התמונות בעיתונים? הכל צילמו שם בחולון... (זה כתוב למטה באותיות הקטנות) ניסינו בכל מיני דרכים עוקפות ובסוף הצלחנו להגיע, אבל כבר 4:30 פעולה! ואני לא הודעתי שאין פעולה... כמובן שכל 5 דקות הראשגדית שלי מיתקשרת ליבדוק מה איתי וליצעוק עלי ולנסות לתת לי עצות לא מועילות והיא עוד יותר הלחיצה ממה שבר הייתי לחוצה! אז כבר 5 ובנתיים באה לי חניכה אחת! ואני לא שם!!! היתבהר קצת, וסיפרו שהפקקים הסתיימו אז ירדנו והלכנו לתחנה - חצי שעה חיכינו לאוטובוס ובסוף הוא עבר בלי לעצור!!! בסוף אבא שלי בא לקחת אותנו ודרך שאמורה לקחת 10 דקות לקחה שעה +-... לא שכחנו את הראשגדית... החניכה לא הסכימה להיצטרף לקבוצה אחרת ואפילו שהיה כבר 6 היא לא רצתה ללכת הבייתה וחיכתה לי שנעבור פעולה!!! אוף!!! אחרי היום הזה עוד פעולה אני צריכה??? באוטו כבר אבא שלי צחק עלי על כמה שהראשגדית קרצייה אז סגרתי לה ת´פלאפון וכשהגעתי ב6:30 ככה ישר טסתי לצופים, היא חיכתה לי שם וכימעט רצחה אותי... ומה כבר אפשר לעשות עם חניכה אחת? שיחקנו וכאלו.. ניראה לי שהיא אפילו נהנתה
וזהו ניגמר לו היום המגעיל הזה!!! ואם תיסתכלו לי בשיחות ניכנסות אתם רואים 17 שיחות ניכנסות בין 14:00 ל6:00 מ rashgadit pl... נועה.

זה באמת היה שווה!

אני גרה בת"א, ואני גרה בקומה 4 אז אליי לא הדיעו ממש המים אבל ידיד שלי היה צריך להתפנות מהבית שלו שבקומה 1 כי הבית שלו הוצף מים וכל הירקון המזוהם והדוחה הזה עלה על גדותיו וגם הירקון שבכביש איילון היה ממש מלא וזה היה ממש מגניב!!! חבל על האנשים שנהרסו להם החנויות והבתים והכל, אבל זה היה מגניב כזה, והכי מעצבן שהביוב סתום ואז כל המים נשארים על הכבישים ואין איך לעבור ואז כולך נרטב!! המים הגיעו לי כמעט עד הברך!!

למעלה