בזזזזזזזז נראה לי שאתה היחיד שמבין את עצמך......
P puma141 New member 1/6/15 #24 אין לך את האפשרות להשתמש בגאונות שלי- לבולשיט שלך.... תמציא את עצמך מחדש, זיקן. תנחומיי ה*לא* כנים בכלל בכלל בכלל בכלל ממש בכלל!
אין לך את האפשרות להשתמש בגאונות שלי- לבולשיט שלך.... תמציא את עצמך מחדש, זיקן. תנחומיי ה*לא* כנים בכלל בכלל בכלל בכלל ממש בכלל!
P puma141 New member 2/6/15 #26 התיק הזה ריק! כל התרופות הפסיכיאטריות שהיו בו, הועברו למערכת הדם שלך.. ולא שזה עזר במשהו... תנחומיי הצבועים.....
התיק הזה ריק! כל התרופות הפסיכיאטריות שהיו בו, הועברו למערכת הדם שלך.. ולא שזה עזר במשהו... תנחומיי הצבועים.....
P puma141 New member 2/6/15 #28 חחחח היית מת................. *קח כדור זיכרון על מה שאמרת לי עוד בהתחלה! אפילו אני לא הבנתי אז עד כמה אתה צודק.....תכלס *מעפעפת*
חחחח היית מת................. *קח כדור זיכרון על מה שאמרת לי עוד בהתחלה! אפילו אני לא הבנתי אז עד כמה אתה צודק.....תכלס *מעפעפת*
P puma141 New member 2/6/15 #32 אולי תפסיק עם ה"שחורה" ואני?! מה לי ולה? אל תכניס אותי לפנטזיות שלך, זיקן...בחייאת ראבק! טיפש מטופש.......
אולי תפסיק עם ה"שחורה" ואני?! מה לי ולה? אל תכניס אותי לפנטזיות שלך, זיקן...בחייאת ראבק! טיפש מטופש.......
ז זיקן New member מנהל 2/6/15 #33 השחורה היא לא דמות וירטואלית היא ממשית חיה ונושמת. אבל לצערי שניכן אותו סוג של טיפשות שלא יוצא מהן כלום מלבד טחינת מים.
השחורה היא לא דמות וירטואלית היא ממשית חיה ונושמת. אבל לצערי שניכן אותו סוג של טיפשות שלא יוצא מהן כלום מלבד טחינת מים.
P puma141 New member 2/6/15 #34 אתה יכול לקפוץ לי, זיקן.... זבוב וירטואלי מתיש שכמוך........בזזזזזזזזזזזזזזזז