המממ זה שהגרון והמין קשורים כבר ראו בסרט גרון עמוק...... ולשיטתך חוקן עוזר למין.. השאלה של מי .
E eyebrrr New member 6/12/12 #24 המממ זה שהגרון והמין קשורים כבר ראו בסרט גרון עמוק...... ולשיטתך חוקן עוזר למין.. השאלה של מי .
פ פינקי חושנית New member 6/12/12 #25 המממ מעניין מה פרויד היה אומר על זה שהכותרת שלך היא המבוכה שלי.. בכל אופן אני יכולה להגיד מה אני עונה כששואלים אותי - מעניין מה פרויד היה אומר על זה..
המממ מעניין מה פרויד היה אומר על זה שהכותרת שלך היא המבוכה שלי.. בכל אופן אני יכולה להגיד מה אני עונה כששואלים אותי - מעניין מה פרויד היה אומר על זה..
ש שושן פרא New member 8/12/12 #32 אבל אם מאמינים לאבא של פרינץ זה עלול לגרום לעצבנות קלה, לא כן? יציאה שגרתית, וכל המחשבה המודרנית goes down the drain
אבל אם מאמינים לאבא של פרינץ זה עלול לגרום לעצבנות קלה, לא כן? יציאה שגרתית, וכל המחשבה המודרנית goes down the drain
פ פינקי חושנית New member 9/12/12 #33 פרא לפני מחזור אני עצבנית.. אתה מוזמן לבוא ולראות (לחוות) את הפלא. גם אני בת חווה, לא מושלמת.
ש שושן פרא New member 6/12/12 #29 איי, חושה, חושה איך זה שעוד לא עשו בפורום אירוח איתך, את זה אני לא מבין. מציע לך לחשוב מהר על בע"ח שייתן את שמו לשיטה שלך.
איי, חושה, חושה איך זה שעוד לא עשו בפורום אירוח איתך, את זה אני לא מבין. מציע לך לחשוב מהר על בע"ח שייתן את שמו לשיטה שלך.
מ מצוטטת New member 6/12/12 #18 כלומר מה שאת בעצם מגישה הוא חומר "משלשל ווירטואלי"..<מחייכת> הבאת לי ת'מוזה.... אגיע הביתה אוליייי אשחררר משהו..
כלומר מה שאת בעצם מגישה הוא חומר "משלשל ווירטואלי"..<מחייכת> הבאת לי ת'מוזה.... אגיע הביתה אוליייי אשחררר משהו..
ע ערסlight New member 6/12/12 #19 מורה נבוכים אני מבין, החלטת לעשות הסבה למורת דרך. מסביב לזה אפשר להרים סדנה. אז איפה נרשמים?