נו ..מה שללומכם?

סוורוס

New member
נו ..מה שללומכם?

מיציתי את היום הזה..בא אלי אבי לבקר...לא דווקא אני... הוא ציפה מה קורה איתי...הראה לי את הסם שלי...לקחתי...היתי מאושר..נהנה מכול שניה של החטא...ממממממממממ אתם לא יודעים כמ הזה היה טוב..פשוט אין מילים לתאר..פשוט טווווווווווב נשאר עוד שתיים..רק להחזיק מחר..וזהוא, מחר אני חייב להפסיק.. אגב ביקרתי באתר של NA-נשמע משעמם לאללה,אולי יש להם פורום פחות יבש.... למישהוא יש כתובת של הפורום? היתי רוצה להציץ איזה אנשים יש שם בדיוק... יאללה אני חייב להפסיק אם זה...די זו פעם אחרונה..שתיים אחרונות... אךך..איזה כיף יהיה מחר לקום בבוקר...במיגרה יש ..יש .יש.יש תחושה ניפלאה ככה ללכת לישון.... נו די סוורוס חייב להפסיק..אסור לי להתחיל להתמכר לזה..אני עדיין יכול להפסיק..מחר רק וזהוא...סיום...גיהנו גיהנום..אבל חייב..כמה אפשר? נו טיש מה שלומך? אני מצויין....מרגיש שהגוף שלי קצת נירגע...פחות כואב..יותר שלוות נפש.. יותר איזי כזה ולא הבוקר שהיה לי בבוקר..... טוב תחזיקו ליי אצבעות... וטיש..מה שלומך? נו????שתית??נישברת? אני מקווה שלא..מאוד מקווה... ואני מקווה שגם לא נימאסתי עליכם עם הנפילות שלי....אם כן רק תגידו..לא רוצה יותר מדי לקחת צומי..יש כאן אנשים שצריכים את זה יותר... אז אני ינסה לא להיתמכר לזה טוטאלית...ואתם תהיו חזקים... טוב????.- ממני-סוורוס הרגוע (ואם מישהוא זוכר אחרי ההודעה הארוכה הזו...אם למישהו איש כתובת פורום של הפאדיחה בישבילי לבקש...אםם שלNA בחיי ממש מפדח..)..אז ביי

סוורוס

New member
לא לא נימאסוו הנפילות

אנמי מתחיל להינות מהמישחק הזה...ללכת ואז לחשוק..ואז לחזור..ואז הנאה..ואז אוווווווווווווווווווך אושר..ואז שוב..זה כמו מערכת יחסים אם אשה נחש......... סתםםםםםםםם.....נמאס בעיקר כי אחרי הנפילו פשוט זוועה מה שקורה לי... רוצה רוצה רוצה עוד...עוד קצת..

למעלה