נו מה קורה?

AvtipuS

New member
טוב

1.אני רומני. (קוריצה) 2.פעם ראשונה שראיתי את אינפקציה זה היה בהופעת חימום ליהודים (נשמע כמו מופע חורפי חדש, או משהו שואתי "חימום ליהודים") בפורים שנה שעברה במרכז הקונגרסים בחיפה. (אז הם עוד היו עם תחפושות) 3.כרגע אני מכור קשות לשיר "הוא ואני" של ארקדי דוכין, שיר מעולה!

יאללה

1. אני מצוננת עכשיו, ומקנחת את האף פעם בכמה דקות. 2. אני מתגייסת ב14.3 ואין לי מושג לאן. 3. כמה ימים לפני הצבא אני רוצה לסוע לאילת , וממש אין לי מושג למה - מעולם לא נמשכתי לאטרקציות של ערסים בכלל ולעיר הזו בפרט. אגב, ישר מאילת אבוא להופעה של אינפקציה. :) כנראה.

3 עובדות?

בכלל קוראים לי אלדד
, ג'ים זה פשוט הכינוי שלי. אתמול(יום רביעי) הוצאתי את הדרכון הראשון שלי->לא טסתי->הטיסה הראשונה שלי זה המסע לפולין. אני אוהב חורף

פרקשון

New member
בכיף

1. אני באותו הגובה שהייתי גם בכיתה ט' (עכשיו אני ביב' - 1.87 מ') 2. אף פעם לא נגעתי בסמים 3. אמא שלי היתה המורה של סער בדישי יש לי עובדות אחרות שחרשתי כבר במשחקים האלה והרבה מכירים אז הבאתי הפעם אחרות ומעפנות

|יאירלפיד|

1. אני מתופף כבר 3 שנים, אבל אני לא לומד כבר שנתיים וכך גם אני מבזבז את זמני ות'כישרון שלי. 2. יש לי מעל 200 דיסקים בבית ועוד 30 ג'יגה של מוזיקה על המחשב (מתוכם 2 ג'יגה של אינפקציה) 3. טסתי לחו"ל 8 פעמים, מתוכם 3 פעמים לתאילנד, ואני לא משלם על כרטיסי טיסה.

מה יש ב2 ג'יגה אינפקציה?

אלא אם כן כל השירים שלך בפורמט WAV? נראה לי שיש לי ארכיון MP3 מכובד מאוד של אינפקציה, והוא פחות מג'יגה אחת. (אחד?) מה יש לך שם?.. ותזכור! מדברים רק על מוסיקה, לא קליפים ותמונות..

אוי, נכון.

הקליפים השתרבבו לשם... אז יש לי קצת יותר מג'יגה (אחד) של אינפקציה על המחשב.

אני חש צורך לציין עוד עובדה חשובה

אני חולק את תאריך יום ההולדת שלי עם הארי פוטר.

חולוני

New member
האהא

1. ההופעה הראשונה שהייתי בה של אינפקציה הייתה ב-31.8.2000. יום לפני שהתחלתי את התיכון. 2. השחקן הכי אהוב עליי הוא דובי גל. 3. הדיסק האחרון שקניתי הוא: Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am, That's What I'm Not אלבום מומלץ בחום.

למעלה