נו מה קורה פה???

Marty McFly

New member
נו מה קורה פה???

למה אין הודעות??? למה אנשים לא כותבים כלום??? לא יכול להיות שכל הפורום עזב!! קדימה - תכתבו!!!!!!

i love MJ

New member
דניאל "נשמה"

מופתע? חזרתי אבל לא בשביל להמשיך לדבר כאן בפורום ולהתווכח. אלה להזהיר אותך מפניי, אני לא צעצוע שתוכל לשחק בו ולהעליב אותו מובן? כדאי לך להתחיל להיזהר כי אני מתכוונת לעשות פה שינוי. אני לא אנקוט בפרטים, אבל אתה כבר תראה בעצמך... להתראות

Marty McFly

New member
היי אורית מה המצב אחותי???

באמת חשבת?! לא יודע מה יש לך נגדי, לא יודע למה יש לך את זה נגדי, ואני יודע שמהתחלה את סתם עצבנית עלי בלי שום סיבה (בד"כ לא הייתה סיבה.. לפעמים כן, אני מודה, אבל רוב הזמן לא). אז תעשי מה שבא לך... ותהני!

i love MJ

New member
אל תקרא לי אחותי...

לא מעונינת... אני כבר עניתי לך על השאלות למה, כמה, איפה, מתי. אני רק רוצה שתראה שבקרוב יחל פה שינוי, אני לא רוצה לאיים או משהו, אבל רק שתדע שכבר עברת את הגבול, ובתוך כמה ימים יקרה משהו.

Marty McFly

New member
לא יודע מה עשיתי לך בזמן

שלא היית פה... זה מעניין, כי לא הייתי איתך בקשר. כשעוזבים - עוזבים. אין טעם לחזור. ואין סיבה שסתם תתעצבני אם לא היית פה... כי בזמן שלא היית פה, לא עשיתי כלום. אז יאללה בייייייייייייי! אחותי...

i love MJ

New member
משחק אותה תמים הא?

בוא נרד קצת למטה, להודעה של יפית, "אני עוזבת יחד עם אורתוש" מוכר? אני רואה שיש בהודעה "את מעצבנת אותי" שם מאוד יפה, אם אני לא טועה אורית... לא! כי אולי אני טועה! אז תסתכל טוב! רשום אורית! הלכתי חזרתי, לא להזכיר את השם שלי מובן? יש לך בעיה איתי תפנה אלי, אלף פעמים אמרתי לך מספיק להעליב בפומבי! דיי! לא נמאס?!?!? מה אתה רוצה אני גם יעשה לך בושות? אין לי בעיה! יש לי הרבה קשרים. ואני עדיין מזהירה.
לא כדאי להעסק איתי!!!
כי אתה על הכוונת! אחי!

Marty McFly

New member
למה את חושבת שאת מפחידה אותי?

כאילו, ברצינות - מה את חושבת שאת יכולה לעשות שיפחיד אותי?? תדברי עם ההנהלה של תפוז?? יופי, כי הלכתי כל הזמן אחרי הנהלים שלהם... וזה לא העלבה להגיד שאת מעצבנת אותי, אז תפסיקי להזות... ואת חושבת שאת מחזירה לי שאת אומרת אחי? חח לא ממש... שמעי, אם את אומרת שאת לא פה, זה אומר שאת לא פה... אז למה בכל זאת את פה???

AS2000

New member
דניאל עושים לך לינץ

ועל מה ??? לא ידעתי שפורום זה מקום כזה אלים איומים וכל השטויות האלה !!!

son of sam

New member
מי שעוזב שיעזוב!

מי שעוזב שיעזוב! ובשקט... בלי מהומות. מזה המשחקים הטיפשיים האלה של נקמה. מי שלא מרוצה שיחזור הביתה ושלא יתחיל ל***ן את המוח! לא נהנים מהפורום אז אל תיכנסו ואל תשאירו הודעות. די, חאלס, מזה גן ילדים פה? הוא התחיל, לא היא התחילה. נמאס זה לא פורום בעד דניאל או נגדו זה פורום מייקל ג´קסון, רק שבזמן האחרון זה לא נראה ככה לצערי. לפי דעתי בכלל דניאל הוא מנהל טוב מאוד. ממיכל.

i love MJ

New member
לא הבנתם נכון...

כשאמרתי "חזרתי אבל לא בשביל להמשיך לדבר כאן בפורום ולהתווכח" אומר שבאתי רק בשביל משהו מסוים ואני הולכת...זהו בייייייייייי

Marty McFly

New member
נו למה חזרת??

כולם מחכים לדעת... ("אני לא אספר לך... זוהי נקמה בך!") משהו כזה, לא? תהיה התשובה שלך?

i love MJ

New member
חזרתי בשביל

להזהיר אותך! לא יותר מזה! עכשיו אני הולכת לא מובן?!?!?!

מיכל צודקת

אתם ילדים נודניקים, בא לכם לריב תעשו את זה במקום אחר,טלפון ICQ , לא חסר. אבל למה כאן אתם חושבים שזה מעניין כאן מישהו, בא לי לדבר על מייקל, לא על מישהו ששמו דניאל או אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

earth song

New member
ההתנהגות הזו ממש מזכירה לי גנון...

פשוט תפסיקו להתנהג כמו שני ילדים אינפנטילים, ולריב על הוא העליב אותי והיא רוצה להתנקם בי המקום הזה נהיה כבר זירת קרב מאשר פורום מעריצים של מייקל ג´קסון. לא נמאס לכם? אתם לא חשים שהריב הזה ממוחזר???? מיציתם אותו כבר מכל הכיוונים, אז פשוט די כבר!

למעלה