נו מה קורה איתכן?

Stansfield

New member
נו מה קורה איתכן?

יש או אין מפגש? הזמנתי לי היום כרטיס טיסה, אני טסה ב6 באוגוסט, זה עוד פחות משבועיים!

bobit marely

New member
אני בכל אופן...

לא אוכל לבוא
אמא שלי לא מסכימה...ארררר איזה עצבים

בדיוק חשבתי על זה היום..

אני פוגשת יותר מדיי אנשים מהאינטרנט בזמן האחרון. אבל אין בזה שום דבר רע. אהמ..תתעוררו!!!!!

לא שישי ולא שבת כי אין לי תחבורה

אממ נצטרך למצוא דרך להגיע אלייך הביתה או שנפגש כולנו בעזריאלי או משהו

reut bloom depp

New member
עושים בעזריאלי את המפגש?

בעיקרון אני גרה בצפון ואני לא אוכל להגיע לעזריאלי,אבל בתאריכים 1-4 לאוגוסט אני בת"א אצל בת דודה שלי אז אם זה יצא בתאריכים האלה אני אבוא..ואני ממש מתה לבוא למפגש אז אני מקווה שזה יצא בתאריכים האלה..

Stansfield

New member
אוקי ותגידו אם אתן מעדיפות...

בעזריאלי או אצלי. ברכבת אפשר להגיע להרצליה ואני אוכל להביא אתכן משם ובחזרה. ויאללה, צריך לעשות!! עכשיו זה סופי שאני טסה בשבת הבאה... קניתי כרטיס

reut bloom depp

New member
מבחינתי עדיף בעזריאלי..

ובתאריכים שאמרתי(1-4.8)דודה שלי לא תרשה לנו(לי ולבת דודה שלי)לנסוע להרצליה..רק לאחד הקניונים של ת"א..ולטובת כולנו יכול להיות נחמד בעזריאלי יש הרבה מה לעשות...אבל איך שתחליטו..

reut bloom depp

New member
בעצם קפץ לי רעיון למוח!

נעשה את המפגש בעזריאלי שבוע הבא,(יום שני שלישי רביעי או חמישי)ונלך כולנו יחד לסרט החדש שלו!(צ'ארלי והשוקולדה)מה אתן אומרות?זה יכול ליהיות אחלה בחלה...?!

Stansfield

New member
כבר הייתי בצ'ארלי

ואני כנראה הולכת שוב ביום חמישי הקרוב, ואני מאמינה שאימא שלי תרצח אותי אם אני אלך עוד פעם (היא שונאת שאני הולכת לסרטים יותר מפעם אחת... פעמיים היא עוד יכולה לוותר לי חח)

מעדיפה עזריאלי..../images/Emo54.gif

כי אני צריכה רק אוטובוס אחד..וככה אני צריכה גם אוטובוס וגם רכבת ואין סיכוי שתוכלי להסיע את כולנו..

Eowyn of Rohan

New member
להפחיד? מה פתאום../images/Emo24.gif

מיצי גם באה? יופי! ולי לא משנה איפה יהיה המפגש, מה שנוח לכולן, אני אגיע בכל מקרה.

למעלה