נו מה לעשות???

מאקי

New member
נו מה לעשות???

שידרתי לכם השבוע מצוקה..... יוד נסע אחרי שבוע מחלה לבסיס ביום ראשון שמענו ממנו בליל שני.. שעה ששוחח עם אבאשלו..... מאז שקט דממה אין קול ואין עונה גם לא כל השבת הוא עייף?? עצוב?.? משלים שעות??????????? עסוק עד למעלה מהראש??? שבור ושבוז?? עברה לה השבת..... ואני לא שקטה. אחותו שפה אמרה לי כבר שלא תעיזי להתקשר למפקדים... אז אני לא. אז חוץ מחיבוק וירטואלי.... יש עיצה? ידע??? בכנות קשה לי חוסר הידע וחוסר המעש. ולא .. הוא עונה ל SMS ששלחנו לו. למרות שתודות לעומר(עומר תודה) אני יודעת מתי זה התקבל בטלפון שלו.... שלכם מאקי

../images/Emo24.gif מאקי לכי עם ה-../images/Emo23.gif שלך

את לא בדיוק האשה הקטנה שעושה תמיד בדיוווק מה שאומרים לה, נכון? את אמא, ואם את מרגישה צורך לברר מה קורה עם הגוזל שלך, שחזר חולה לבסיס - מותר לך, מותר לך, מותר לך!!! שישחקו הבת וגם בן הזוג את הגיבורים והחזקים ואת עשי מה שהלב אומר לך לעשות. לא תתחרטי!

לא שמתי לב. מצטערת.

אני אגיד לך מה אני הייתי עושה. אם לא התקשר מיום ב' , מקבל את ה sms שלך ואינו מגיב להם (לא ברור ממה שכתבת אם רק מקבל אותם ,או גם עונה חזרה). אני , אולי לא דוגמה כי אני טיפוס לחצן, הייתי ועוד איך הייתי מתקשרת. גם נסע אחרי מחלה, גם לא מתאים לא לא להתקשר. מה יקרה? הוא יכעס ? אז מה. אבל את תהיי רגועה.

ע ו מ ר 4

New member
מאקיייייייייייייייי

עשי את שהלב אומר לך. את כבר כשבוע יוצאת משלוותך... תמיד כתוב שההודעה נמסרה...רק שימי לב כשאת פותחת ...אם כתוב בהמתנה יוד..או נמסרה. בהמתנה זה סימן שהפון סגור. קשוחים הבנים שלנו?! אה? אהה.

sofia4

New member
מאקי, ראשית חיבוק חזק ממני. שנית,

בתי סיפרה לנו שיש מצב שהם יוצאים לאיזה אימון ולוקחים מהם את הטלפונים והם אפילו לא יודעים מתי זה יקרה ולא יכולים להתריע משהו בסגנון של 'מעכשיו... לא'.והודיעה לנו להיות מוכנים למצב כזה שהיא פתאום נעלמת למספר ימים. אז אולי אצלכם זה המצב? בכל מיקרה בתי נתנה לנו את המספר של המדריכה שוב למקרה ו... לא חושבת שאתקשר כי היא מכינה אותנו לאפשרות כזו. ספרי מה קורה.

2mia

New member
מאקי אני כן הייתי מתקשרת למפקד

למרות שהבן היה כועס.שלחת ילד לאחר מחלה וזכותך המלאה רק לדעת מה שלומו.מקווה שתקבלי בשורות טובות.

מאקי

New member
אני הולכת להתקשר למפקד שלו....

ונראה הוא לא עונה הילד אבל זה הגיוני.. נראה ביננו?.. יש לי הרגשה מהזהלאטובה.

the gypsy

New member
../images/Emo24.gif כול להיות שנמצא בשטח ואין

לו אפשרות להתקשר - אצלנו כך היה במהלך הטירונות והאימון המתקדם. אם יש לך פלא' של חבר מהצוות - נסי ליצור קשר דרכו (אימרי לו שנראה לך שהפלא' של י' מקולקל), ואם גם הוא לא עונה, אז כנראה שזה העניין. אם החבר כן יענה, בקשי לשוחח עם י'. מקווה שהכל בסדר

מאקי

New member
התקשרתי למפקד שלו האישי... ../images/Emo9.gif

פתחתי בהתנצלות אז ככה הוא לא יכול להתקשר כי אין קליטה הוא נמצא ממש אחרי שהתקשר לאבאשלו... באיזה ג'בל על גבול מצרים.. ואין קליטה. הילד בתעסוקה של כל מיני משימות אז תודה למפקד שלו האישי שהיה ממש אמפטי וסימפטי. לי יש הקלה... כי מחר כשההוא יגיע ליוד... הוא כבר ידאג לטלפון. אני התבישתי.. ברצינות אני התבישתי לשאול מתי יוד יוצא.............. נו שויין אני התבישתי. מה שהאמהות לחייל עושה לי. תודה לכל המעודדות... תודה מאקי

מאקי

New member
אוףףףף.. זה היה קשהומיותר

וחוץ מזה שאני ממש מחכה כבר לשמוע אותו. וחוץ מזה שאני מתוסכלת שמרוב דאגות לא הכנתי חבילה לשלוח לו די.. אני הולךכת לנוח ליל מנוחה מחר יש לי יום קשה שכולל דברים לא נעימים כמו פרידה מחבר. .. שזו דרכו האחרונה. תודה לכולם.

סמדר בנ

New member
גם לי יש נטייה

כזו לפתח כל מיני חששות, לרוב זה לא מוצדק. ברגעים אלו אני מנסה לחשוב בהיגיון שאם משהו חמור היה קורה אז היו מתקשרים מהצבא - בסופו של עניין הילד לא לבד. כשיוד יגיע הביתה או כשיהיה לכם קשר, תבקשי ממנו שישלח SMS כשהוא משנה מיקום כך שאם לא תשמעי ממנו אז צתדעי זה כנראה בעייה של קליטה. העיקר שהכל בסדר, וצר לי על החבר

למעלה