נו, מה יהייה..?

gildoron

New member
נו, מה יהייה..?

חזרתי, אחרי כמה ימים שלא הייתי בבית ונכנסתי לי להנאתי ע"מ לקרוא מה חדש בפורום.. ואז, אחרי שקראתי לי קצת .. הרגשתי פתאום צורך עז לספר לכם משהו קטן שקרה לי ביום שני... יום עבודה, מרכז הארץ. כבר שהגעתי בבוקר, שמתי עין(קלה) על אחד העובדים (תאורן או משהו) קצת הסתכלתי עליו, לא משהו רציני וגם, הוא לא שם-לב, אחר כך שכחתי. מאוחר יותר הלכתי לשירותים ו..הוא הייה שם.. עמדתי שניה ו.."בדקתי" אותו עמדנו די קרובים וגם הוא הסתכל אלי הוא לבש תחתונים(לא בוקסר אלא אלה שנראות כמו ספידו, עם הפס-גומי הרחב) שבצבצו מעל קו המכנסים.. משום-מה זה נראה לי ברגע כמו הדבר הכי הכי סקסי שיכול להיות.! במקום להישאר ולתת לזה צ´אנס, נכנסתי לשירותים(נו, הייתי צריך..) ונעלתי את הדלת.. פתאום התחלתי לחשוב..אולי הייתי צריך להתאפק ולחכות קצת עם הדלת פתוחה.. לפני שיצאתי קיוויתי שאולי הוא מחכה לי שם..אבל הוא לא.. בערך שעה לפני שהמונית שלי הביתה הגיע עברתי לידו..(לא משהו מתוכנן) והוא קרא לי..הייה מין ניסיון לא ממש מוצלח לשיחה, הוא רצה לראות קעקוע שלי..הראתי לו..עוד שתי שניות דיברנו על שטויות ו..וזהו. שעה וחצי אחרי, כבר הגעתי הביתה. והשאלה הנשאלת היא.....מה לכל הרוחות הבעיה שלי.??!! אני יודע מה אני רוצה, אני נראה בסדר ובקצב הזה, אני מרשם בטוח ל "בתולה זקנה". גיל.

BlueCat

New member
גם אני די באותו מצב...../images/Emo10.gif

אז אל תחשוב שאתה לבד על הסירה הזאת (איזו מטאפורה!).

Liroy25

New member
היי גילי

קודם כל אין לך שום בעיה!! הדרך שבה פעלת היתה אינסטנקיטיבית וכל אחד מאיתנו או לפחות רובנו המכריע היה עושה אותו דבר. ברור שהיה עדיף לו היית נשאר לידו או מנסה יותר לפתח את השיחה אבל לפעמים כשדברים לא מתוכננים קורים אנחנו לא תמיד יודעים איך להגיב והקסם האישי נשאר תקוע איפה שהוא. עצתי לך היא לנסות ליצור איתו קשר עין כלשהוא, חיוך כידוע פותח לבבות (ואולי גם רגליים..
) כך שאם אתה לא טיפוס חייכן זה הזמן להתחיל. אשמח לעדכונים נוספים, שלך,

loreal

New member
לגביי החיוכים...../images/Emo13.gif

רק רציתי לחלוק שלי בעבודה יש מישהו די חמוד... שבשלב מסויים התחלתי לשים לב שהוא מסתכל עליי...הסתכלתי חזרה והוא חייך. מאז (ועברו כבר מספר שבועות) כל פעם שאנחנו עוברים אחד ליד השני הוא מחייך ואני מחייך חזרה (מה לא?)... די נשבר לי כבר כואבים לי שרירי הפנים..(ומה על הקמטים????) אז מאתמול הפסקתי לחייך. אולי זה יגרום לו להתאמץ קצת יותר.

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אנאני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. י מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אני מחייך > הוא מחייך. הוא מחייך > אני מחייך. אז אולי תגיד לו שלום פעם?

loreal

New member
סוכרייה!

אמרתי שלום ואפילו נתתי לו סוכריה... ("קח שיהיה לך מתוק.."), זה לא ממש קידם את היחסים... העניין הוא שאם הייתי ממש בטוח שאני מעוניין הייתי פועל בנידון... סתם נחמד לי שמישהו שם לב אליי
. אבל כבר כואב לי בשפתיים! (החושניות יש לציין...) ולא מהסיבות הנכונות..
===============

.m

New member
הי גילגיל

מהודעתך משתמע שזה בעצם היה הגישוש הראשוני שלכם, ובתור כזה הוא סביר בהחלט. אני מסכימה עם לירוי, תחייך, תדברו על הא-ודא ותראה לאן אתם זורמים... בכל מקרה שיהיה
mai

gildoron

New member
טוב שאתם פה.!

בוקר טוב...ועיקרו תחילה.. תודה תודה ושוב תודה.. כיף לשמוע שגם לאנשים, שלגמרי לא מכירים אותך, חשוב לומר מילה טובה.. אבל המקרה הספציפי הזה, לצערי, לא יוביל לשום מקום.. מהסיבה הפשוטה, שבסוג העבודה שאני עובד בה כרגע, אני בכל פעם במקום אחר ועם אנשים אחרים.. כך שאם לא עשיתי שלשום..לא יהיה לי צ´אנס שני מחר.. ויותר מזה, עוד מעט אני לא אהיה פה כמעט חודשיים, שבהם קשה לי להאמין שיהיה לי יותר מידי זמן לעצמי..או זמן/כוח "לעשות עיניים" למשהו בסביבה.. ולמרות זאת אני נשאר אופטימי.. גם אם לא יהיה לי משהו בזמן הקרוב, או הלא כל כך-קרוב,(או בכלל-בקצב הזה.....יופי של אופטימיות,הא..) עכשיו אני יודע שתמיד אני יכול לבוא ולהתבכיין אצלכם.. אז שוב תודה על העידוד.. גיל.-(אפשר גם גילי...) נ.ב. ובמסגרת ה"גיל משתף את חברי הפורום בפספוסיו.." ראוי לציין שאני באילת... כן כן –אבל לא ב-13 ולא ב-14 ולא ב-15..(אירועי הגאווה).. אני שם מה-16.. אז פספסתי..? ...אני חושב שכן.!

.m

New member
ודאי שיהיה לך צ´אנס מחר!

ומחרתיים. ובשבוע הבא. ובעוד שנה. ובכלל מתי שתרצה. אולי לא עם אותו בחור, אבל אם הרבה אחרים... וכמו כל התחלות - הפעמים הראשונות מביכות, לא נעימות, ואח"כ הפלירט הופך טבעי וזורם וקל. ואתה יודע, לא משנה איפה תהיה, או לכמה זמן, תמיד יהיו סביבך גברברים מסוקסים
mai

MARMELAD

New member
מה נסגר איתך גילי

אנשים שנכנסים לשירותים, עושים עיניים לבחור מול הראי ומושכים אותו לתוך התא - זה קורה רק בטלויזיה. במציאות, גם אם היית החתיך הכי גדול בעולם, והיית מנסה לעשות משהו בשירותים - במצב הכי טוב היית מקבל סטירה
. תשמע, לוקח זמן לכוון את כל כלי החיזור. להתאמן במשפטים הנכונים, לדעת איך בדיוק לתקוע לו מבט שיבהיר לו שאתה בעניין שלו. לדעת מה לשאול כדי לקבל את התשובה שאתה רוצה לשמוע. אז הפעם לא הלך. ואולי גם מחר לא יצליח. אבל כל נסיון כזה יקדם אותך וילמד אותך איך עושים דברים טוב - ויותר חשוב - אילו דברים לא כדאי לעשות (מי אמר להתחיל עם מישהו בשירותים) - ויום יבוא ואתה תגלה שזה הולך לך בקלות. סה"כ לא צריך להיות חתיך עולמי או גאון הדור כדי למצוא זיון / רומן לא מחייב / זוגיות לוחצת. פשוט צריך להיות בנאדם. יש לך את זה?

סהר 27

New member
הקלות הבלתי נסבלת של הקיום

יש עוד המון גברברים שווים בעולם. מה גם שפגישות בשירותים הן מתוחות ולחוצות אז אין ממש מה להצטער. תכניס אותו לתיקיה של הפנטזיות
וישראל מקום קטן אני בטוח שתיפגשו שוב אולי בנסיבות יותר "פתוחות".......

my self

New member
אני מצטער דודו

ואני יודע שזה קשה, אבל it´s time to move on
משה44 לא יחזור. אתה יודע את זה, אבל כנראה עוד לא הפנמת. כן, צריך להשלים. צריך להתגבר. צריך להמשיך הלאה. אז תצעק חזק, הרבה פעמים: משה44 לא יחזור משה44 לא יחזור משה44 לא יחזור תהיה חזק
ותזכור שאנחנו כאן בשבילך!

dodobird

New member
אוי לא

צעקתי ועכשיו יש כאן אנשים כאלה עם חלוקים לבנים
תעזבו אותי בשקט אני רוצה לפורום! ואגב, אני בטוח שאם נבקש ממש ממש יפה ונקיש בעקבים שלוש פעמים ונגיד "משה44 משה44 משה44" אז הוא יחזור

למעלה