נו, מה חדש?

RamiSun

New member
נו, מה חדש?

Dimfo (נרי) העלה הצעה לפינה חדשה בפורום להלן : "נו, מה חדש...." נגיד מישהו רכש לאחרונה דיסק או דיוידי חדש? אז באשכול זה שיפתח מידי כשבועיים (דוגמאת מה אתה שומע עכשיו השבועי) יספר על הדיסק ו/או הדיסקים החדשים שקנה. איך הם וכו... כולכם מזומנים.

meandmeandme

New member
התחלה של מסורת חדשה

Captain Beefheart and his Magic Band - Trout Mask Replica בנתיים יש לי דבר אחד להגיד: "Dachau Blues, those poor jews"

Rudess

New member
יש הרבה חדש!!!

לא נראה לי שאני צריך לקנות דיסקים בחודשים הקרובים, אחרי המשלוח שקיבלתי מ- INSIDE OUT: דיסקים רגילים: Pain of Salvation - Be Neal Morse - One Asia - Long Way from Home Enchant - Live at Last פרומואים: Derek Sherinian - Mythology The Tangent - The World that we Drive Through Chroma Key - Graveyard Mountain Home Spock's Beard - Octane RPWL - World Through My Eyes Wrong - Anyone's Daughter Arena - Stories of Mystery and Imagination The Jelly Jam 2 בינתיים שמעתי את Neal Morse והוא מצוין! גם דרק שריניאן החדש ממש טוב, ועל הטנג'נט כבר המלצתי פה בפורום בעבר.

RamiSun

New member
עוד מעט אני אכתוב

The Tangent - The World that we Drive Through בנתיים אין לי חדש מאז שרכשתי את BE עליו כבר כתבתי סקירה, אגב טל אשמח לדעת איך The Jelly Jam 2 הראשון היה פרווה, האם יש שיפור?

Rudess

New member
רמי

עוד לא שמעתי את ג'לי ג'אם 2, אך אשמע אותו בקרוב, ואתן סקירה.

Tough Midget

New member
הזמנתי את הטרילוגיה של

שר הטבעות. שמעתי בינתיים חלקים. התאהבתי בנושא הראשי. כל פעם שאני שומע את הוריאציות שלו עולה לי חיוך לפרצוף כמו איזה ילד קטן שבול קיבל סוכריה. אבל רק היום הזמנתי... אז ייקח זמן עד שיגיע.

ארג!

כשהייתי משחק במשחק המחשב של שיבת המלך, אז זכיתי לשמוע את ההתחלה של הנושא הראשי בכל פעם שהעליתי את המשחק. ועכשיו, יש מישהו בעבודה שיש לו רינגטון כזה, וזה מטמטם את השכל! אהההה!!!

epitaph

New member
הראשון של קראוון...

זה מה שחדש, איך הוא? משמיעה ראשונה לא הרשים אותי במיוחד (חוץ מהשיר האחרון שדי נתפסתי אליו כבר מההתחלה) אבל מניסיון, ניתן עוד כמה שמיעות ונראה אז מה הדעה.

RamiSun

New member
טוב אצלי קאראוון זאת התמכרות

הבס והקלידים של הסינקלרים....

epitaph

New member
גם אצלי זו התמכרות...

אני לא יכול להתחיל את הבוקר בלי Winter Wine.

למעלה